"Oткраднат Живот"сезон 2 -ТЕМА 13

• 81 093
  • 755
  •   1
Отговори
# 360
В този епизод ми харесаха само Мазов и Хинова.Петър и Галя продължават да са ми най-неприятни.

Ех,и Янко и сега Камбуров.На Сашко много ще му дойде.Остава и Бибето пак да се депресира.

# 361
Тя Биляна вече втори сезон си е депресирана.  Безлична ми е.

# 362
Много силна игра на Димо Алексиев.

# 363

Калин е супер, дори визуално го захаресвах Embarassed

# 364
Мазов си имал име 😂😂😂  Стефан. На актьора добре му се получават ролите на гадняр. И в "Дървото на живота" игра чудесно.

Тоя епизод блудкав, та блудкав, едва не заспах. Добре, че е Калинчо да изнася сериала на гърба си.
Радвам се, че в този епизод гледахме по-малко Сашко и Бибето. Последната едва я дишам. Толкова слаба актриса не бях гледала от Саня Борисова в "Забранена любов", а любовните им сцени ми напомнят за Бък Бънди и неговите гумени кукли. Грам химия няма значи!

В анкетата гласувах за Сашко, смятам че е крайно време дървото да покаже някаква емоция. Пък ха дано му раздвижат и героя!

# 365
  • София
Мазов си имал име 😂😂😂  Стефан.

Това съм го пропуснала  Simple Smile

# 366
Да!
Камбуров май ще умре. Калин дали ще каже на Сашо? Оставят го за финала сигурно.

# 367
Хиенова пак го нареждаше цветно (ама не му се метна, както обикновено, подозирам, че сценаристите са крали от оня блудкаж " 50 нюанса", че игричките им баш на такова приличат) и по едно време се размрънка Стефане, Стефане, долен си (или нещо в тоя тон). То това беше едно от малкото интересни неща в тая серия 😂😂😂 Дано тая седмица да има поне 1 хубава серия Simple Smile

# 368
  • София
Само Калин и Наталка ми харесват. Камбуров си изпълни ролята да разкрие тайната и вече може да поумре. Останалите са ми пълна скука, при Буковска никакво развитие - от началото до сега все бебета продава.

# 369
 smile3502  Поредна серия  балон , за кой ли път ще кажа ,че на този сериал  са ми интересни само  промо-епизодите .Тях явно ги прави някой  друг  newsm78

# 370
Оф, Камбураов май умира и истината ще я очакваме към края на трети сезон, демек - на лято.  Twisted Evil
"ногу локум, много.

# 371
Гледах другото промо във Vbox. Сашко пита Калин защо е бил с Камбуров. И си търси писмото. Калин дали ще замълчи за писмото? Тръпна от вълнение. tooth tooth tooth
Оф, Камбураов май умира и истината ще я очакваме към края на трети сезон, демек - на лято.  Twisted Evil
"ногу локум, много.
Но, да, най-вероятно ще продължат да пълнят сериите с локуми, например Пеци - Галка - Виолетка, аман. Twisted Evil

# 372
Наталка, милата наистина доста уплашена изглежда.
И двамата с Калин преживяха свой си катарзис.

Сашето, ако му раздвижат образа, то следва да говори повече - пък не му се получава добре диалога. Или пак ще се почнат монолозии...

# 373
Защо за Бога им трябва 3 сезон?! Да не се взеха за "Анатомията на Грей"! То бива разтягане и ненужни сцени, че няма накъде. Дори медицинските случаи не са така интересни. А иначе замисълът за сериалчето е чудесен, ама кофти рилийз.
Милошевица да се скрие някъде и повече да не прави опити да става сценаристка, че е достойна конкурентка на драскачите на Ванков от "София ден и нощ".

Емил Марков и той ме дразни тоя сезон. Съвсем го изродиха с опитите да съсипе ВилитУ.

# 374
Ще гледам 3 сезон само ако гътнат Сашо или Биби

Общи условия

Активация на акаунт