"Oткраднат Живот"сезон 2 -ТЕМА 13

• 81 089
  • 755
  •   2
Отговори
# 585
  • Анкх-Морпорк
Халката е най-вероятно да си изхвърлят Пеци или Виолета, те нали се разведоха. Може да е Жени, защото й е писнало от Генадиев - старши. Но може и да е някой пациент,  защото в промото винаги дават подвеждаща информация.

# 586
Предполагам, че е била Виолета.  Thinking

# 587
 Изгледах промото току-що, така ли ми се струва или в последния кадър дават надгробна плоча с лика на Александър Василев или се отразява върху черен мрамор огледално?

# 588
  • Разпиляна във въображението
Това е прозорецът на тавана. Сашето гледа към небето.

# 589
  • София
newsm78 Аз нито хвърляне на пръстен/халка видях, ното надгробна плоча... newsm78
Или не съм в ред или гледам нещо друго. Ама пишеше 13.12  newsm78

# 590
  • Разпиляна във въображението
Има две промота, така си го обяснявам.

# 591
newsm78 Аз нито хвърляне на пръстен/халка видях, ното надгробна плоча... newsm78
Или не съм в ред или гледам нещо друго. Ама пишеше 13.12  newsm78

И аз.  33uu

# 592
Халката е най-вероятно да си изхвърлят Пеци или Виолета
В анкетата е написан Д-р Захариев. Моля, моля! Той е ДОЦЕНТ Mr. Green

# 593
  • София
Радвам се, че Наталка все пак ще стане донор на сестра си Анна. Момиченцето с нищо не е виновно. Дано се оправи. Много благородно от страна на Наталия.
Честно да си кажа, не съм сигурна , че бих станала донор в ситуацията на Наталия. Не смятам, че за толкова кратко време може да се постигне такава емоционална обвързаност, че да станеш донор на човек, за чието съществуване изобщо не си предполагал.

# 594
Честно казано и за мен е малко странна тази ситуация... Не знам дали в реалността е възможно да се постигне такава близост между напълно непознати, макар и с една кръв... Малко избързаха с драмата и емоциалностите,  трябваше да им дадат повече време да се опознаят една друга... Те на първата среща се запрегръщаха и целуваха.
А майката пък хич не е на място, едно че си оставила детето на произвола на съдбата, което доста го коментирахме и за мен продължава да е нелогично. Ама пък и друго й дете умира - в такава ситуация една майка не се държи по подобен начин към евентуалния донор, още повече, че то също й е дете.....

# 595
  • София
aз не можах да разбера какъв е източника на агресия от Судан у Калин. До едно време мислих, че е разбрал и затова е нервен, но нали откри в последните епизоди. Пък беше казал, че нещо се било случило...

а за майката на наталия, според мен реагира реалистично, афектирана е и обвинява без да мисли. Може би обича първата си дъщеря, но не може да й каже защо я е изоставила, с такова впечатление оставам. Но пък странно, че е била на 19 като я е родила, не на 16 че да й забранят да я вижда, явно бащата е някой.

# 596
  • Анкх-Морпорк
aз не можах да разбера какъв е източника на агресия от Судан у Калин. До едно време мислих, че е разбрал и затова е нервен, но нали откри в последните епизоди. Пък беше казал, че нещо се било случило...
Хората, като отидат на война, стават много по-агресивни, защото във военна обстановка това, което е неприемливо - да се отнема човешки живот, се превръща в геройство. А и защото се натъкват на ужасни жестокости.
Само че това са го взели директно от Анатомията на Грей и затова не става много ясно.
Това си е обща слабост на сериала, много идеи се похабяват, като не се разнищят докрай. Примерно, родилката, която умря след довършеното от Галя секцио - мъжът й беше дал много пари, в кутия бонбони, парите попаднаха у Галя. Логично беше след като жената се влоши, мъжът да каже - а ние платихме даже за добро отношение. Тя почина, те викаха медии и никъде нищо не казаха за парите. А защото беше тогава сложено в сценария Галя да ги намери в кутията?

# 597
  • Там,където се събуждам щастлива.
Предполагам, че Калин страда от пост-травматичен синдром (не знам дали на български се казва така)! Често явление е сред военните, отразява се на сън и води до изменения в характера. И отнема доста време, докато се осъзнае, че даден човек има тази диагноза. За съжаление, този синдром остава за цял живот, дори и при терапии и лекарства.

# 598
За съжаление, този синдром остава за цял живот, дори и при терапии и лекарства.
Е, в сериала се лекува за 3 серии, в 4-тата вече е с друго заболяване.  Grinning

# 599
Честно казано и за мен е малко странна тази ситуация... Не знам дали в реалността е възможно да се постигне такава близост между напълно непознати, макар и с една кръв... Малко избързаха с драмата и емоциалностите,  трябваше да им дадат повече време да се опознаят една друга... Те на първата среща се запрегръщаха и целуваха.
А майката пък хич не е на място, едно че си оставила детето на произвола на съдбата, което доста го коментирахме и за мен продължава да е нелогично. Ама пък и друго й дете умира - в такава ситуация една майка не се държи по подобен начин към евентуалния донор, още повече, че то също й е дете.....

Освен това  тъпата майка е и доктор , а веднага обвини  Наталка  ,че е ку-валина  заради  цистита  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт