"Oткраднат Живот"сезон 2 -ТЕМА 13

• 81 088
  • 755
  •   1
Отговори
# 600
  • Там,където се събуждам щастлива.
Цистит и полов контакт могат да бъдат свързани.

# 601
Аз имах предвид цялостното й поведение още откакто се появи, не само разговора им в последната серия. Та тя дори не погледна Наталия в очите да я помоли да стане донор, майка, която се бори за умиращото си дете не постъпва така, според мен.
И нямам предвид да показва някакви фалшиви любезности, ами това, че не видях тя да страда за децата си. Нито за това, че е изоставила едното и е пропуснала голяма част от живота му, нито за това, че другото е тежко болно.

Последна редакция: пн, 12 дек 2016, 08:31 от Малинка*

# 602
  • Ню Йорк
Аз имах предвид цялостното й поведение още откакто се появи, не само разговора им в последната серия. Та тя дори не погледна Наталия в очите да я помоли да стане донор, майка, която се бори за умиращото си дете не постъпва така, според мен.
И нямам предвид да показва някакви фалшиви любезности, ами това, че не видях тя да страда за децата си. Нито за това, че е изоставила едното и е пропуснала голяма част от живота му, нито за това, че другото е тежко болно.

На слабаковица и отиват гаднярски роли Wink

# 603
Въобще никаква логика не търся в сериала вече

# 604
  • София
Aлексиев младши в нов български сериал догодина.

# 605
  • Sofia
Aлексиев младши в нов български сериал догодина.

Ако вземе да си оправи и дикцията... Иначе аз лично няма да го изтрая!

# 606
Ако вземе да си оправи и дикцията..
Да се чуди човек как е влязъл в НАТФИЗ... ooooh!

# 607
Май не е учил тук, а някъде в чужбина. И "Воевода" май не е сериал. А и никой никого насила не кара да гледа каквото и да е. Wink

# 608
  • София

Не мисля, че е завършил НАТФИЗ, май в Америка е учил. newsm78

# 609
Някой сподели, че на мястото на Откраднат живот рекламирали нов филм или сериал, български ли пак?

# 610
не,
"стартира американския сериал  "Непорочната Джейн", който е римейк на венецуелската теленовела "Чудото на Хуана"."

# 611
На запад май по-лесно завършват  каквото и да е , но просто  държавите са им по-организирани. Като  гледам това  артистче /Сашко/ , с абсолютно нищо  не е по-качествен  от тези , завършили НАТФИЗ .

# 612
  • София
На запад май по-лесно завършват  каквото и да е , но просто  държавите са им по-организирани. Като  гледам това  артистче /Сашко/ , с абсолютно нищо  не е по-качествен  от тези , завършили НАТФИЗ .

Въобще и не съм имала предвид подобно нещо.  Peace

# 613
А казвате, че нашите тук няма кой да ги научи на актьорство за телевизия. Като гледам Сашко в голямата америка как се е научил... Stop Laughing

# 614
  • There I was on a July morning
А казвате, че нашите тук няма кой да ги научи на актьорство за телевизия. Като гледам Сашко в голямата америка как се е научил... Stop Laughing
Е, то не се знае там какво е завършил. Може да е някой кратък курс.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт