Клиника Малинов - клиниката сбъдваща мечти :) Празнична Тема 20

• 47 024
  • 723
  •   1
Отговори
# 30
Меденките на Блингчето са едни от най-вкусните, които съм опитвала през живота си  Heart Eyes

# 31
Кристи, абе то и аз се боядисвах преди и честно казано не ми пука на фона на всички отрови, които поех.
Скрит текст:
Едно подтиснато самочувствие би донесло повече вреда в някои случаи на една бъдеща мама спрямо евентуалната от боядисването. Не стига, че без кожа останах, ами, ако трябва и за косата да се прежаля  ooooh! Просто се чудя какво да правя, че сегашаният ми цвят трудно се задържа, а с безамонячна съвсем. И като не мога да си ползвам шампоана да го поддържам още по-зле. Ще го обсъдя с моята фризьорка. Да стигна само до нея, че само правихме разкрасителни заклинания до сега. Да я зарадвам, че последното е проработило Laughing
Елинце, ще ме караш сега да правя меденки и да нося. Тъкмо може да дойдеш за подкрепа докато чакам при Сигридов и да хрупаме предколедно меденки Mr. Green

# 32
Блингченце, с най-голямо удоволствие бих дошла, но вече съм на работа....а за меденките не преувеличавам, честно  Hug

# 33
Блинг, ако ще има меденки и аз идвам  Mr. Green Какъв шампоан за поддържане на цвета използваш?
Като сме на вълна коледни вкусотии, някой правил ли е този, коледен сладкиш, който престоява цял месец?

# 34
Поли за пръв път чувам за такъв сладкиш. Аз лично едва ли ще устоя цял месец. Най -вероятно ще свърши доста преди това  Crazy

# 35
Поли за пръв път чувам за такъв сладкиш. Аз лично едва ли ще устоя цял месец. Най -вероятно ще свърши доста преди това  Crazy

Ами, той се пръска с алкохол и поръокалов сок по време на този месец.  Grinning иначе и аз така си мисля, че няма да му устоя.

# 36
Ели, да за мое съжаление, но аз съм доволна, че все пак успях да те видя наскоро Heart Eyes Пък меденки ще пратя, ако направя Wink
Поли, ето този
Скрит текст:

Много съм доволна от него. С негова помощ запазвам цвета по-дълго. Иначе се измива бързо бързо. Обикновено разреждам миенето с друг шампоан за боядисана коса.
Но сега не смея да го ползвам, че ми се струва голяма химия. Не, че обикновения за боядисана коса не е е. Трябва да потърся някой без сулфати. Все отлагам търсенето и подмяната на разни козметики, но като още не мога да се възприема за Б. Предната Б се бях отплеснала от рано и напоръчах разни неща и всичко замина. Само какаовото масло ми седи и ще си го ползвам скоро да се мажа.
Предполагам имаш предвид щолен. Да ти кажа няма голям смисъм от домашно правене, защото излиза много скъп като продукти и трябва да отлежава месец. И ако случайно не се получи всичкото време, чакане и продукти отиват в кофата. Иначе през годините много пъти ми се е искало да се пробвам и все се отказвам накрая. Не, че и меденките не ги почвам от началото на декември.

# 37
Щолен ли е? Аз мислех, че е от рода на панетонето... Точно, това, че излиза скъп ме разколебава...

# 38
Не знам може да има и някакви други подобни. На прима виста се сещам само за немските щолени. Те отлежават по месец. Правят се с много ядки и сушени плодове.

# 39
  • София
Хубава тема сте подхванали за коледните вкусотиики.Много обичам да готвя но сякаш пипкавите не ме влечаат .миналата година правих нещо подобно на сладки,не останах удоволетворена.
Поли честита ти пормяна Hug Hug

# 40
Това се води английски коледен кекс. Прилича по продукти на щолена... Има доста яйца, обаче и яко се сиропира с коняк. Затова си мисля, че е от рода на панетонето. Така, като се замисля, обаче май наистина е безсмислено в днешно време - има всичко по магазините.
Прати някой път рецептата, за меденките.

# 41
Обожавам щолен. Не знаех, че отлежава толкова време. Те и меденките като поседят стават по-вкусни. Май са доста сръткави за правене. Тази година съм решила да направя брауни да го изрежа на триъгълни форми и ще ги украся като коледни елхи. Не знам как да ви пратя снимка да го видите как изглежда.  newsm78

# 42
Добро утро!

Тъй като сме на домашна вълна... Меденки правех до миналата година, от тази вече няма да правя. ММ се оказа алергичен, но пък винаги правя следните сладки:

По този повод минавам и да ви почерпя с тях, прясно са изпечени. Днес добавих още една годинка към възрастта си:)

Последна редакция: пт, 25 ное 2016, 09:27 от ^SunLight^

# 43
Честито! Нека всичко, което желаеш, да се случи! Не мога да видя линка, но съм сигурна, че са супер.

# 44
  • София
Честито Съън Simple Smile
Да си жива и здрава, много късмет и цялото щастие да е с теб Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт