Клиника Малинов - клиниката сбъдваща мечти :) Празнична Тема 20

• 47 024
  • 723
  •   1
Отговори
# 45
Сънчо, честит празник nbirthday  Бъди много здрава, обичана и нека има все повече поводи, за които да се подслаждате с такива вкусотии Flutter Направо ми потекоха лигите.
Скрит текст:
Аз ще помоля пак за вълшебни палци, че отново имам нужда Tired

# 46
  • София
Блинг стискам ти палци, преглед ли имаш днес?  Praynig  Praynig

# 47
Не Confused

Последна редакция: пт, 25 ное 2016, 12:14 от 💎Bling-a-ling💎

# 48
Блингче, палци!!!  Praynig Praynig Praynig

# 49
Сън, честит рожден ден! Пожелавам ти здрави и некаследващият рожден ден да го празнуваш с бебе на ръце!
Блинг, имаш ги палците!

# 50
  • София
ехх Sad, ще ходиш ли да те гледат?
Дано да е нещо безобидно  Praynig  Praynig

# 51
  • София
Блингче, стискам силно! За утеха да ти кажа, че с Ели имах прокървяване в 9гс и 13 гс. Hug

# 52
Блинг, да не е от клексана/фраксипарина/АП? Не знам кое от всичките ползваш...

# 53
  • Бургас
Блингче, предполагам е нещо безобидно. Все пак си около датата за цикъл ... често се срещат леките зацапвания около 8-9та седмица. Въпреки това стискам палчета.

ПП: От кога не са те гледали?

# 54
Не е от терапията.

Последна редакция: пт, 25 ное 2016, 12:14 от 💎Bling-a-ling💎

# 55
  • София
Сън, честит рожден ден! Само усмивки оттук насетне в живота ти пожелавам!
Блингче, палци!

# 56
Блинг, и аз имах зацапване осма седмица.

# 57
Ох,Блинг,стискам палците и аз.Дано отмине бързо.Ей,все трябва да има нещо

# 58
Сън, честита да си! Бъди здрава и щастлива!
Блинг имаш палчета и от мен.

# 59
Прекрасна нова тема Блингче  bouquet

Моника, честито сбъднато щастие !!!! Нека изпълни дома ви с много радост и щастие , а ти бързо да се възстановяваш  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes bouquet bouquet bouquet

Блингче, много стиснати палци скоро тези неща да останат зад гърба ти и да имаш колкото е възможно по-спокойна бременност  Hug Praynig Heart Eyes

Рапунцел расте добре и вече 2430 гр. , седи си с главата надолу и се крие. Направих теста за страданието и всичко е наред, няма нужда от по-ранно вадене, върви една седмица напред и док каза, че ще имам поне 3 кила и половина бебе за гушкане. Аз съм сравнително добре, но не се оплаквам - изсмукала ми е всичко, болят ме ребрата, ама това са бели кахъри Mr. Green ще видите като минете всички през тях . Когато те сръчка в корема и усетиш едно малко стъпалце или почне да ти се мести корема насам натам - всичко друго се забравя  Heart Eyes

Наръсвам темата обилно със силно шаващ и ритащ прашец за всички, които имат нужда и за една тема пълна с прекрасни новини :  
babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

Сън,  newsm59 Gift bigdance2 Бъди жива и здрава, пълна с много сили и спокойствие за да осъществиш мечтите си и на следващият рожден ден да бъдеш с поне едно бебче в ръце  Praynig Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт