Клиника Малинов - клиниката сбъдваща мечти :) Празнична Тема 20

• 47 030
  • 723
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте момичета от доста време ви следя и днес си записах час за др Калчев. Ние сме с мъжки фактор и един неуспешен опит икси в друга клиника. ММ иска да си направи и разширена спермограма, но на регистратурата ми казаха, че обикновено док. ги назначава. Та се чудя дали да изчакаме да мине прегледа или да си я направи преди прегледа и док. да я види.

# 61
_limonche_, добре дошла Hug По-добре направете СГ ден-два преди прегледа, за да може да коментирате резултатите. Иначе ще идвате повторно и е безмислено. Просто се обади и запиши час за СГ без да се обясняваш Wink
Магнетик, леле Рапунцел голяма мома е станала вече. Но то и не остана много време. Ехх как бързо лети отстрани това време, ама личното се точи тройно по-бавно Tired

# 62
_limonche_, добре дошла Hug По-добре направете СГ ден-два преди прегледа, за да може да коментирате резултатите. Иначе ще идвате повторно и е безмислено. Просто се обади и запиши час за СГ без да се обясняваш Wink
Магнетик, леле Рапунцел голяма мома е станала вече. Но то и не остана много време. Ехх как бързо лети отстрани това време, ама личното се точи тройно по-бавно Tired

А знаеш ли за колко време излиза резултата от сг защото не сме от София и се надявахме да свършим всичко за един ден

# 63
В един ден не знам дали ще е възможно. Обикновено май излиза за няколко часа СГ. Нашата първоначално щяхме да я правим следобеда след първичния преглед, но я оставихме за сутринта на следващия ден. Обаче док специално говори да стане до обяд, за да я коментираме. Не знам дали това нямаше също значение за бързия резултат. Отидохме към 8ч и после към 12 и нещо я обсъдихме.
Предполагам, че часът ви е следобед. Поне за първичните прегледи дават такива часове. Вариант е да запишете час за СГ сутринта на същия ден. И евентуално, ако е готова да я коментирате на прегледа. Ако се забави просто ще ти звъннат да я обсъдите по телефона. Или ако държите ще останате повече време в Сф, за да я обсъдите лично.

# 64
Събирам си прашец от Магнетик, че ми е нужен много.  Wink
Лимонче, и аз мисля, че е добре да направите СГ преди срещата с док. Най-добре елате в Сф предния ден и пуснете изследването. Ще е готова за прегледа. Успех с нашия док  Simple Smile

# 65
Благодаря ти много Simple Smile. В 13:30 ми е часа. Ще звънна да запазя възможно най-ранният час за сг и ще попитам за колло време ще стане, надявам се да успеем.

# 66
Моя приятел си прави спермограма в 12 на обяд и на другия ден се обади пак в 12 да попита дали е готова,за да я вземе на обедната почивка,но му казаха че ще е готова след 14.Това беше преди две седмици.

# 67
Благодаря ти малък зайко. Тогава, ще се наложи май да я направи предишния ден.

# 68
Със сигурност предвидете два дни за престой. Дали СГ ще се направи на предишен ден или след прегледа с уговорката да е готова и да се коментира на следващия. Но според мен запишете час за самия ден на преглед и вече, ако се наложи ще оставате за следващия.

# 69
  • София
Меденкси, сладки, щолени.... момичета, имайте милост към мен. Обожавам всичко, което сте изредили. Някой май ще ми носи....  Blush

Сега искам да поздравя прекрасната и усмихната рожденичка! Мила Сън, бъди жива и здрава и много упорита. Пожелавам ти най-мечтания подарък и вярвам, че в най-скоро време ще ни се похвалиш!  Hug Heart Eyes ura
Блингче, хиляди хиляди палци! Дръж се!  Praynig
Добре дошла, _limonche_. Пожелавам ти скорошен успех и да не се задържаш много в темата.
г-ца Магнетична, все такива новини да ни носиш - за здраво и хубаво бебе! Събирам и аз прашец, защото имам нужда!  newsm75

# 70
Сън, Честит рожден ден! newsm59 И нали си знаеш..... stork-boy stork-girl

Блинг, палчета и от мен! fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Лимонче, желая ви успех! Момичетата вече са ти казали за спермограмата. Peace

Магнетична, браво на вас, вс така да сте  и за напред! Hug

# 71
Момичета решихме го вече проглема с сг Laughing ММ ще иде в вторник и се надяваме да стане до сряда.
Благодаря на всички ви за топлото посрещане и бързите отговори  Hug

# 72
Благодаря ви, момичета!!!

Скрит текст:
Днес се оказа много специален ден, въпреки разочарованията от изминалата година. Прочетох невероятни думи от хората, с които се запознах покрай форума... Получих невероятни изненади, колегите от офиса направиха всичко по силите си, за да се почувствам нистина специална, въпреки проблемите. Всички са забелязали, че имаме тежка година... И разбрах, че съм оставила отпечатък в сърцата на много повече хора, от колкото съм очаквала. Това наистина осмисли всичко... И не на последно място, върна ми спокойствието и комфорта, защото това да оставиш отпечатък в толкова много хора е също толкова важно, колкото да дадеш живот!   Hug

# 73
Лимонче добре дошла и успех за  напред!
Сън заслужаваш да си спокойна и трудната година да остане на заден план. Продължавай смело напред има защо.

# 74
Idelle благодаря  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт