Клиника Малинов - клиниката сбъдваща мечти :) Празнична Тема 20

• 47 040
  • 723
  •   1
Отговори
# 75
Честит рожден ден, Сън! Пожелавам ти да си здрава и да сбъднеш всичките си мечти!
Блингче, за теб палците не съм ги пускала повече от година  Hug

# 76
Сън,честит рожден ден.Пожелавам ти здраве, всичко останало в живота е постижимо.Бинг, много прегрърдки за теб, стискам ти палци. Hug

# 77
  • София
Сънче честит рожден ден здраве щастие и скоро да сбъднеш мечтата си.
Блингче палчетата не съм пускала,всичко да е наред до термин.
Магнетик браво на Рапунцел.

# 78
  • София
Сън, честит рожден ден и от мен! Да си жива и здрава. Идната година да ти е най-прекрасната до момента в живота и да сбъднеш мечтите си именно през нея, за да отстъпят място на нови мечти.  Hug

Блингче, споко! Всичко ще е наред този път, знаеш - отдавна съм ти казала.

Соредна, палчета.

Лимоче, добре дошла при нас.

Аз и Шуша сме добре. Всичко е наред. За всички в тема поръсвам с първия си прашец, който е мнооооого силен и ритащ:  babydust7 babydust7

# 79
  • София
0.6 е. Това сега положително ли е? Не знам какво да правя...

# 80
0.6 е. Това сега положително ли е? Не знам какво да правя...

Какви са референтните стойности?

# 81
  • София
Отрицателен. Под 5 е отрицателен.   Hug

# 82
Сорендичка, защо кръвен, този месец не бяхте ли в почивка newsm78 Отрицателен е за съжаление. Може да е имало и някаква мимолетна имплантация, но зависи от лабораторията. В повечето излиза 0.1, но при мен например в една ми е около 0.4. Първоначално си помислих разни работи докато не повторих пак друг месец и беше подобна стойност.
Благодаря на всички за палците Hug

# 83
  • София
Ох, извинете, толкова бях заспала снощи. Ужас! Това е резултата от уреаплазма. Понеже им звънях 100 пъти, накрая към 21:30 ми се обадиха от лабораторията и ми казаха, че резултатът е 0.6 и да го обсъдя с моя доктор.
Да, Блингче, в почивка бяхме. Сега чакаме и резултата на мм, за да почнем. Но аз не съм се изчистила значи...

Последна редакция: сб, 26 ное 2016, 11:33 от Соренда

# 84
Ако е от клиниката резултатът е положителен. И не е 0.6, а най-вероятно 10^6. Граничният резултат, ако не се лъжа беше 10^3. Обади се пак в понеделник и говори с някоя акушерка да го обсъди с док и да ти назначат лечение Wink

# 85
  • София
Предния път ми беше 3.45. Не съм сигурна, но нали пих и антибиотик, възможно ли е да се е повишило.

# 86
Всичко е възможно. При липса на антибиограма трудно може да се нацели правилния АБ. Плазмите се лекуват трудно. Късметлии са тези, които успяват от първия път.
Сигурна ли в стойността newsm78 Резултатите са или отрицателни или ако са положителни са в титри. Не ми се струват нормални тези стойности 0.6 и 3.45. Имаш ли ги на хартиен носител?

# 87
  • София
Само първото и е 10^3.45.
Второто още не, но човекът каза 0.6 и спомена, че не е клинично, но трябвало да се консултирам с док.
Мисля да изчакам и резултата на любимия и да отида при док да видим дали ще ни предпише пак лечение.

# 88
Това вече е друго. Тогава, ако е 10^0.6 е отрицателно. Като го написа така 0.6 реших, че не сте се разбрали по телефона и е 10^6. Но задължително си виж резултатите черно на бяло, за да си сигурна.

# 89
  • София
Благодаря ти, Блингче! Hug
Явно ще го следя през следващите месеци.

Общи условия

Активация на акаунт