Клиника Малинов - клиниката сбъдваща мечти :) Празнична Тема 20

• 47 042
  • 723
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Сън,честит рожден ден. Пожелавам ти здраве, много усмивки и разбира се много късмет. В момента и декември, май няма момичета в процедура. Така, че всички сме в очакване на новата година с нови сили и надежди.  Hug

# 91
  • От Луната
Момичета записвам се в новата тема чак на 7ма страница... Sad много работа и ангажименти, направо лудница.
Сън, честит рожден ден на патерици. Желая ти много здраве, щастие и следващата година да се впише като най-хубавите.

Блинкче, страхотна тема!
Аз от преди ин витрото се боядисвам с безамонячна. Така стана, че половин година бях се в процедура.

Поли, честита нова прическа Wink

Ели, как е новата работа?

Имаше и други неща, но много ми е смотано днес и цялата нощ ми е смотано Sad и сега вместо да спя сладко сладко аз кукувам.

Последна редакция: нд, 27 ное 2016, 23:16 от ♥Синеока♥

# 92
Ми не им казвай цялата история  Simple Smile

# 93
Мерси Йоли! Не си длъжна да се обясняваш, станало е чудо и това е. Simple Smile

# 94
  • От Луната
Момичета редактират се, за да взема някой да чете ...

Поли, чудо си е, на медицината и на д-р Калчев Simple Smile . Това е моето чудо и си го искам живо и здраво март месец.

Последна редакция: нд, 27 ное 2016, 23:14 от ♥Синеока♥

# 95
  • София
Йоли, много неприятна ситуация. Но съм сигурна, че с ТМ ще намерите изход и ще кажете минимума и това, което ще е достатъчно, за да не ви напряга нищо.

Аз съм със стомашен вирус и...вися в тоалетната 2 дни. Мисля, че това ще ме довърши наистина. Не знам кое по-наред да правя: да повръщам ли, другото ли...ще откача, момичета! И, за да не е само това ме скова мигрената преди 4 часа. И се предадох.  Cry Плаках 1 час от изтощение и невъзможност нищо да направя, а толкова ме е страх за бебето, че дори не мога да мисля. Някак спрях да повръщам и успях да си изпия хапчето за мигрена, което Сигридов ми препоръча предия път и ми разреши да пия. Стискайте палци това да спре, защото вече изхвърлям вода само.  Sad Преди малко усетих ритничетата й и с една идея се успокоих, че е добре.
Поне корема спря да ме стяга и всичко си излиза без проблем, че при всяко стягане и къркорене ми причерняваше.
Ох.  Confused

# 96
  • София
Ох, Люксенче, толкова съжалявам, че се чувстваш зле. Ужасна работа! Дано съвсем скоро всичко да мине! Hug

# 97
  • От Луната
Люксен, прегръдки... всичко ще е наред с малката шушулка.

# 98
Люксенче, бързо се оправяй  Hug
Йоли, засега всичко изглежда чудесно Simple Smile бях 3 дни на вътрешни обучения, от утре вече ще съм с екипа (е, запознахме се, ходихме на обяд заедно трите дни и така). Очертава се голяма лудница, но това не ме плаши. Още ми е трудно да свикна с новия режим, времето не ми стига за нищо, ама вярвам, че скоро ще вляза в ритъм Simple Smile

# 99
Люксен, аз бях така в девети месец, направо щях да умра. Дано да ти размине бързо.

Ели, тъкмо се чудех що не се обади  Simple Smile

# 100
Люксенче, ще се пребориш Hug И беба ще е добре. Вече си по-безопасни седмици, мисли от тази гледна точка Wink Вземи мерки за затягане с храната, защото аз така от пренебрежение се влачих цяла седмица вместо да ми мине за два дни.
Елинце Hug

# 101
Добро утро,

Благодаря още веднъж на всички ви за пожеланията:)

Люксенче, бързо оправяне!  Hug Hug Hug
Синеока, това с казването наистина е много неприятно. В крайна сметка казвате това, с което се чувствате ОК.   Hug

Скрит текст:
Иначе само бих допълнила и малко по-друга гледна точка... Естествено не важи за всеки и всички ситуации. Това да споделиш подобен проблем и решението му обикновно помага както на самата двойка, така и на околните. Пример... докато ние не си казахме имаме проблем... Около нас всичко беше идеално и с розови очила. Изведнъж обаче те паднаха и нещата много се промениха... Ние поне го ползваме с цел, ако можем да помогнем на някого... на когото и да е... пак добре дошло...

Блингче, крепиш ли положението?
Соренда, звучи като да си се изчистила, дано всичко и с ТМ е наред и скоро да правите бебе Grinning Grinning Grinning

# 102
Сън, не особено Confused Вече почнах да се поизнервям на фона на досегашното ми хладнокръвие.
Относно споделянето.
Скрит текст:
Считам се за широкоскроен човек и от самото начало не съм крила проблемите ми ни пред близки и чужди хора именно, защото искам винаги да помагам. За щастие не мога да се оплача от някакви лоши коментари и отношение през годините. Но в последно време вече се ограничавам от гледна точка на това, че срещнах страшно много неблагодарност в опити ми да помогна и дам съвет. И вече го правя изключително в  краен случай, когато не мога да се въздържа, виждайки как някой си блъска и троши главата или когато ми бъде поискан съвет. Сериозно се замислям и на кои хора ще споделим цялата истина, защото нямам желание да ни разнасят и изкарват детето ми извънземно някой ден. Очаквам, че все в един момент ще се слбъскам с неадекватно отношение и коментари и определено мисля да бъда предпазлива от тук нататък.

# 103
  • София
Благодаря, момичета. Тази нощ спах и май няма помен от вируса. Ох...отдъхнах си. Дано и днес е така.

Криси, дори не мога да си представя какво е в 9-ти месец. Още по-голям кошмар.  Tired

# 104
Люксенче, дано не се връща вирусът.

Аз минавам да помрънкам.
Скрит текст:
Коледно чудо няма да чакаме, на ММ му излезе МБ и не е честа и е пълна с екзотика, която аз нямам, а той няма от къде да хване. И която, според интернет се лекува... твърде упорито. Което означава, че здравословно не е наред нещо...

Общи условия

Активация на акаунт