Клиника Малинов - клиниката сбъдваща мечти :) Празнична Тема 20

• 47 045
  • 723
  •   1
Отговори
# 105
  • Бургас
Сън-че, недей се отчайва. Сигурно моментно му е паднал имунитета на ТМ. Те гадинките само това чакат. ММ има уреаплазма и ентерококи, които се активират само като го чуят да подсмръкне. Преди година и малко правехме МБ след МБ и никога не излизаше чиста, тогава за първи път се сблъсках челно с хомеопатията. След един не много кратък курс на лечение значително укрепихме имунитета и оттогава МБ са все чисти.

# 106
  • От Луната
То да сподели човек с някой който ще чуе ... ама всички са имунизирани!
Аз не крия, но и не разправям на ляво и надясно ... взех да си пестя усилията да "помагам", когато помощта е непоискана! Аз съжалявам, че нямах човек в обкръжението си с който да споделям и да ме наставлява. Разчитах изцяло на форума и на собствените си инстинкти.

Сън, много гадно! Дано се намери причината  Praynig
Скрит текст:
Проблема с "помощта" е, че аз съм се нагледала на какво ли не, и мога да преценя, кога един лекар бълва глупости и кога нещата са се закучили. На мен самата "осъзнаването" ми коства много сълзи и кофти емоции. Много бих искала да спестя на близките си подобни емоции, но понякога не можеш да въздействаш на някой, на който не иска да приеме проблема. Много лично преживяване е, и явно всеки сам трябва да си намери пътя. Аз ще съм насреща винаги, ако имат нужда, но гледам да не се натрапвам.
Люксен, дано се е разминало!  Praynig
Блинкче, как си днес?

# 107
Сън, аз бих направила и една контрола на мен за всеки случай. Да не ти се е лепнало и на теб нещо с инсето, а и само от единия стрес човек може да си срине имунитета за отрицателно време и сам да си докара сумати бели. По-добре не оставяй вратички за препъни камъни. Така и така ще ходите до клиниката пусни една МБ и на теб да ти е спокойна главата Wink
Йо, не знам вече как съм Confused

Последна редакция: вт, 29 ное 2016, 09:37 от 💎Bling-a-ling💎

# 108
  • София
Блинг, тази седмица ли имаше преглед - много ще стискам палци.
Дано да не е нищо сериозно с изследванията. Дръж се, още малко остана до края на 3-ти месец Praynig  Praynig

# 109
Блингче, ще пусна. Просто няма как да е утре, тъпи ями Ц цапа до 10-11 ден. Утре е 8. После 12ти ден О. ЧУДНО.

Мерси момичета, знам, че не е краят на света, ама някак си просто вече ми писна, то край не му се види. Мислиш си, че вървиш на пред и после вземи тая спънка.

# 110
  • От Луната
Изследванията на Б са много разбъркани, това не значи, че непременно има проблем.
Дано док помогне на емоциите, в началото си направи график за прегледи, на около 2 седмици, че иначе е влудяващо. Мен само док ме гледаше на вагинален, а ходех до болницата да ми кажат, че е там и бие му сърцето. Сега доста сме разредили прегледите, но е друго като го усещам... много се радвам, че си спестих домашния доплер.

Сън, наистина е като омагьосан кръг, дано сега изчистиш всичко. Praynig

# 111
Бrayda, прегледът е съвсем скоро за щастие. Не знам какво ще ме прави док, а аз себе си още по-малко. Не искам да се оплаквам, защото това са направо бели кахъри на фона на много други проблеми, които може да възникат. Обаче над месец вече стискам зъби и се опитвам да съм безкрайно положителна. И като отново и отново се появява проблем въпреки великата положителна нагласа, комбинирано с натрупания страх от преди, взе да ми избива вече.
Йо, за изследванията направо не знам да се смея или да плача Laughing Просто трябва да ти ги покажа. Не знам какво се случва с моя организъм. Пълен парадокс ooooh!
Сън, неприятно е това с цапането. И на мен много ми цапа, ама ти ме биеш по дни. Изчакай тогава да мине О и отиди след това да няма ЦС, която да се пречка.

Последна редакция: вт, 29 ное 2016, 09:38 от 💎Bling-a-ling💎

# 112
  • София
при бременност изследванията дори и стандартната ПКК са пълна каша....
А и често виновни може да са лабораториите

Добре, че прегледа е скоро, според мен като имаш такава голяма пауза със Сигридов ще се съгласи да те види пак.
Дано да имаме съвсем скоро добри новини от твоето шушулче Simple Smile
Ти продължавай с положителната нагласа, въпреки, че ти е трудно Simple Smile

# 113
А какво не е наред с изследванията?

# 114
Кристи, те изследванията са си супер.

Последна редакция: вт, 29 ное 2016, 19:21 от 💎Bling-a-ling💎

# 115
Ти си по-черногледа и от мен Grinning Ай стига се тормози за тъпотии! Я глей, стана време да раждаш вече Hug

# 116
Е как ще се борим за първото място  Sunglasses
Между другото съм доста спокойна и хладнокръвна, направо бих казала непукист тази Б. На фона на това, което винаги съм била. Чак се чудя на себе си. Просто си размишлявам над определени проблеми. Щом спя сладък следобеден сън смятай Sunglasses
Да идва време за раждане, ама не идва. Ей на ще тикам още седем месеца. Леко взе да ми тече по-бързо времето, така че има надежда.
Скрит текст:
Благодаря на всички за вълшебните палци Hug. Ама нали знаете не ги пускайте, че ще трябват още. Пък вършат чудесна работа до сега.
Днес мога да се похваля, че за пръв път отпуснах малко душата и истински се зарадвах на тази Б Blush

Последна редакция: вт, 29 ное 2016, 19:29 от 💎Bling-a-ling💎

# 117
Спи, спи, че после като те подхванат бременните болежки и после родиш, ще се чудиш какво беше това спане Mr. Green

# 118
Възползвам се максимално, макар да не съм голяма поспаланка. Благодарна съм, че все още имам нормален сън, рядко ми се случва да ставам посред нощ. Е, напусна ме онази сънливост покрай, която си дремвах, когато ми дойде желание, но, когато мога се възползвам.
Хайде скоро ще събирам залози за пол Winkп

# 119

Общи условия

Активация на акаунт