Клиника Малинов - клиниката сбъдваща мечти :) Празнична Тема 20

• 47 046
  • 723
  •   1
Отговори
# 120
  • София
за да ти е така леко, без особени неразположения като гадене и т.н.т. май и аз залагам на мъж (а дано да греша и да получиш една розовка бубка Simple Smile )

# 121
  • От Луната
И аз залагам на наследник Wink

# 122
  • София
И аз на мъж.

# 123
Ако док е дал предположение, аз залагам на неговото. Той познава. Иначе и аз подкрепям, че при липса на симптоми май е мъж. Макар, че преди май беше споменавала, че лицето ти изглежда зле, което пък е знак за мома. Затова залагам на казаното от док, ако има такова.
Честит първи сняг на всички в софия!

# 124
  • От Луната
При мен док позна от раз Wink
Аз в началото не повръщах, но късно ме хвана рефлукс и си наваксах.

# 125
Тцтц предателки. Аз съм си поръчала мома. Мисля си я заслужих пък  Crossing Arms Имам предчувствие за момиче, ММ също. Док от трансфера я нарече така. Всички сме страшно убедени в това, разни други знаци имаше Crazy Ще видим след някоя седмица.
Снега си го дръжте, че направо на снежен човек станах днес ужас Twisted Evil

Последна редакция: вт, 29 ное 2016, 19:22 от 💎Bling-a-ling💎

# 126
  • София
Аз залагам на мома Wink

# 127
  • От Луната
На мен док ми каза в 9гс  Crazy Heart Eyes и позна  Hug
Блинкче, кога си при Сигридов?

# 128
Ехх хубаво ми стана да си говорим за разни приятни неща един път Heart Eyes Чак ми е нереално, че става въпрос за мен.

Последна редакция: вт, 29 ное 2016, 19:22 от 💎Bling-a-ling💎

# 129
  • От Луната
На мен ми каза по позата на крачетата ... може и други неща да е имало. Пулса беше 180  Shocked
Скрит текст:
И аз съм там някъде преди празниците. Вече нямам търпение, този път паузата е 6 седмици заради витамина и чак ще се пръсна от любопитство, понеже на ЖК не ми казват почти нищо.
На 1ви съм на запис на тонове ... първите Crazy Crazy Crazy
Днес и раждането обсъждахме, скоро чантата ще си приготвям  Shocked

# 130
Ааа не знам такива подробности не е споменавал. Може и да е видял нещо, но ние понеже си казахме какво искаме и затова да ни е отговорил каквото искаме да чуем Sunglasses Ще тръпнем още месец. Ама най-вече за други работи.
Ти си опровергала правилото за пулса Laughing

# 131
  • От Луната
Аз опровергах много теории  Joy, та тази ли няма  hahaha
Много е хубаво да е така позитивно  Heart Eyes, все така да е ... и скоро нови хубави новини! Praynig

# 132
  • София
за пулса не е наистина чак много вярно
И аз го бях чела и при различните прегледи преди 14-та г.с. пулса беше все различен, тъкмо се зарадвам, че е висок, на следващия път - по-нисък и така докато не ми казаха със сигурност.
Иначе в 12г.с. на БХС ми казаха, че ще е момче, мога да се закълна, че имаше сериозен пишок, имам си и снимка, знаех, че всички бебета имат такова, но е важен един ъгъл, но си мислих, че чаааак толкова голямо няма да е ако е момиче Simple Smile

На следващия преглед в 14-та г.с. лекарката, която вече ме следеше ме пита знам ли си пола, аз казвам ами да - момче.. тя се смее и ми вика - ами тези тука срамни устни не са типични за момче Simple Smile
И аз въпреки мрачните новини за бъбреците излязох супер хепи, че ще е момиче хахаха
Стоях 2 седмици в неведение какво ще го правя това момченце - как ще го кръстя, какво ще го обличам, синя количка ли ще имам Simple Smile После си отдъхнах Simple Smile

Сега пък момченце искаме най-много Simple Smile съдба  Whistling

# 133
Само да вметна. 9 месеца нямах никакви ама никакви бременни симптоми. Нито повръщане, нито нищо. Всички казваха, мъж ще да е. Да ама не. Оказа се една сладка госпожица. Така че не вярвайте много на тези бабини дивотии

# 134
Твърдо залагам на дама Simple Smile
ПП. Аз нямах никакви бременни симптоми, а кожата на лицето ми беше чудесна, за разлика от годините преди и след Б, пък родих девойка Peace

Общи условия

Активация на акаунт