Клиника Малинов - клиниката сбъдваща мечти :) Празнична Тема 20

• 47 047
  • 723
  •   1
Отговори
# 135
Радвам се, че атмосферата тук е толкова ведра. Дано винаги да е така... За съжаление не мога да се включа активно. Само ще вметна, че док позна пола, още в 8 гс. Кожата ми беше станала като на порцеланова кукличка, косата ми блестеше. Направо бях разцъфнала. Пусът последно беше към 180, нямах никакви симптоми, освен огромното спокойствие, твърде неприсъщо, за хроничен бунтар, като мен. Полът беше мъжки, усещах го от самото начало макар, че исках момиче...
Успех на всички!

# 136
Здравейте момичета, мина нашата среща с доктора, но не ми оставаше време да пиша. Тук нещата стоят по различен начин. Няма го това чакане, комуникира се точно фиксирано под час и само по телефон или мейли. Първо се попълват доста документи с въпроси от всякакъв тип. Например от кога се бръснеш, какви лекарства си пил през съзнателният си живот и т.н. Та да се върнем на срещата. Протече около 1ч разговори с доктора. Само разговори... няма преглед (а аз така се бях подмила и фризирала). Направо по енерция можеше и по голо дупе да влезна Grinning
Та след всичко изговорено ще действаме януари месец, т.к декември няма да работят почти целият месец заради празниците. Историята ми е доста дълга и трогателна и след всичко което разбраха за нас казаха... стимулация по дълъг протокол или естроген прайм нещо си. Някои неща ми се губят. Та предвид факта, че все на ЕЦ ме мъчеха в България се зачудих как ще отговоря на различен протокол от къс (на който уж отговарях, но не извадиха нищо Естрогена ми беше 2000 два дни преди самата пункция... то това си беше "обир", но е за друга тема да не гледаме назад). Та много ми е развълнувано и притеснено в същото време, защото Калчев ме изпрати с три задържани фуликула. А аз на противозачатъчни не отговарям. Тук се пият заради кисти освен противозачатъчни и някакъв друг медикамент за подтискане в комбинация, но и това не разбрах съвсем. Свито ми е много под лъжичката, иначе вече си мисля как ще раждам. Дали след секциото ми преди 12г ще ме израждат нормално (иска ми се много като че ли Heart Eyes ) и че съпруга ми трябва да пререже пъпната връв и е такива нещица. Малко разбъркано може би пиша, но много ми се спи вече.
Вълнуващо е, ново место, нови правила, нова система, за капак и вече 3 дни ми закъснява и започнах да се филмирам за менапаузи много тежък случай на хипохондрия съм (нямам тръби, няма как да съм непорочно заченала). Явно ми доставя "удоволствие" да се самоизмъчвам!?
Та късмет пожелавам на всички и на нас също Heart Eyes

Що се отнася за симптомите, аз повръщах от самото начало до 20г.с и имаме едно прекрасно момче

# 137
Направо ще почна да съжалявам, че не обърнах внимание на частта от разговора относно пола Laughing Просто толкова други неща трябваше да обсъдим и едва запазвах хладнокръвие от нерви. Като се върна назад се съмнявам дали не ни отговори това, което искахме да чуем, защото цялата история за щерката стана като виц. С ММ така сме си повярвали, че може да се изненадаме някой ден Sunglasses
На всички теории за признаците хич не им вярвам. Единствено са ми интересни тези за белезите като правилото за ъгъла от 30 градуса, формата на главата и разположението на плацентата.
Викториа, добре си се заредила с оптимизъм. Продължавай така и след новата година  с пълни сили Wink

# 138
Викториа извинявам се за въпроса,но съм нова и не съм наясно за къде всъщност пишеш?

# 139
Викториа е вече отвъд океана и споделя опит за тамошните клиники и практики  Wink
Вики, в крайна сметка изобщо ли не те прегледаха, хормони нещо newsm78 Само на база досегашната ти история лу прецениха? Според мен пробвай естроген прайминг. Доколкото помня е много подходящ при проблеми с резерва. За съжаление в Бг не се практикува. Мисля, че в Турция го ползват. На дългия протокол не съм фен изобщо и го приемам само в краен случай, когато само той е подходящ и всичко друго е пробвано.

Последна редакция: ср, 30 ное 2016, 09:04 от 💎Bling-a-ling💎

# 140
  • София
Бленгче, и при мен док позна в 10 седмица. Еххх, аз мислех, че си го попитала. Залагам на момиче.  Heart Eyes

Моят вирус се върна, ходих до Надежда. Изписаха ми 100 неща и пазя леглото. Беше по-ужасно и от събота.  Sad Но...важното е, че тя рита много и след всяко повръщане, което траеше с 5 напъна, тя риташе и ме успокояваще. Какво добро дете си имам. Heart Eyes

Йоли, първи тонове? Ухаааа. Че то...дойде! Оле, оле...и аз съм след теб. Много бързо мина това време. Hug

# 141
Люксен, ами по-скоро той ме пита какво искам, но аз така се бях зазяпала в ехографа, невярващо, че там долу има нещо, което вече мърда и изобщо, че стигнах до тук. И ми се губи малко остатъка от разговора Rolling Eyes По-скоро си останах с чувството, че си говорим ей така на шега без реално да може да се предположи пол в момента.

# 142
  • От Луната
Вики, обнадеждаващо звучи! Дано новия подход даде резултати  Heart Eyes
Люксенче, много съжалявам да чуя за твоите неволи ... безумно гадно е! Пази се много и спазвай всички инструкции  Praynig Praynig Praynig
Тонове ... аз съм в шок, ще видим утре как ще е! Викат ме гладна и жадна за изследвания в отделението. Пффф а януари ще е време за 45 дневния. Изобщо не вярвам как стигнах до тук и че наближава. Аз не се чувствам готова, но то не пита Simple Smile , ако може още малко да изчака да се настроим Grinning (явно 4 години не ми бяха достатъчно ...)
Блинкче, и аз бях сигурна, че ще е момиче, но сега съм щастлива, момичето би наследило някой "красоти" и някак не искам да минава по същия път. То няма застраховани, но пак ...
Магнетик, нещо я няма последно време

# 143
  • София
Блингче, разбирам защо не си го попитала, то наистина е така нечовешко, че го виждаш, че е нормално да забравиш, но аз така се бях наточила да го питам, че дори листче стисках в ръката.  Mr. Green Но най-важното е, че бебчо мърда с ръчички и крачета. Сега ще видиш при Сигридов колко е ясно и готино, направо невероятен апарат има този човек.  Heart Eyes

Йоли, спазвам и почивам. И мен ме е страх да не ме потрети вече.  Наистина времето лети. Как да проверя кога ще е моят 45 дневен?  newsm78 Мечтите явно, дълго чакани, бързо идват.  Flutter

Викториа, много интересен разказ и подход. Хубаво е да прочетеш нещо различно от съвсем далечно място. Стискам ти палци да постигнете успех.  Praynig

# 144
Аз най-вероятно ще си го видя хубаво след десетина дни при тукашния ни док. Той има също много добра апаратура. Надявам се да ме успокои, че всичко е наред и да преживея по-леко периода до Сигридов Laughing

# 145
Аз най-вероятно ще си го видя хубаво след десетина дни при тукашния ни док. Той има също много добра апаратура. Надявам се да ме успокои, че всичко е наред и да преживея по-леко периода до Сигридов Laughing

Блинг, док не те ли иска вече? Simple Smile

# 146
Не Cry Беше последната ни среща.

Последна редакция: ср, 30 ное 2016, 21:04 от 💎Bling-a-ling💎

# 147
Блингче, първоначалната среща е събеседване, но предвид факта, че няма да има време всичко остана за след Нова година. Назначени са изследвания и ще има преглед. Казаха ни какво да правим и остава изчакването.  Hug

Ех, с бебоците в коремчето е голям кеф и вълнение. Едно време, като кихах и детето ми много се стряскаше риташе доста Hug хълцаше често и пиех вода за да му мине Joy Сега като му разказвам и ме спуква от шеги Flutter

# 148
И аз съм там някъде преди празниците. Вече нямам търпение, този път паузата е 6 седмици заради витамина и чак ще се пръсна от любопитство, понеже на ЖК не ми казват почти нищо.
На 1ви съм на запис на тонове ... първите Crazy Crazy Crazy
Днес и раждането обсъждахме, скоро чантата ще си приготвям  Shocked
Йоли, че ти коя седмица си? newsm78

# 149
  • От Луната
Кристи, 27ма Wink

Общи условия

Активация на акаунт