Клиника Малинов - клиниката сбъдваща мечти :) Празнична Тема 20

• 47 304
  • 723
  •   1
Отговори
# 465
Благодаря! Hug

# 466
  • София
Воайорче, аз съм вече тук. Рано-рано, за да избегна лудницата. Още го няма. Ако бях следобяд бих те пуснала с удоволствие, дори с мен да влезеш не ми е проблем. Не знам по кое време ще идваш, но побързай, защото не знам за колко жени е тук днес. Извънредно е, защото има много пациенти. Успех с изследванията.

Благословена  Hug

Блингче, да, расте като гъбка и е хубаво, че по-рано имаш час за доктора. Че току-виж много пораснало наистина. Милото ми то  Heart Eyes

# 467
Здравейте момичета!
Ренка, стискам всички палци, малката принцеса да се излекува и да ви радва цял живот! Ще следя за новини.  Hug
Блинг, браво на твоята шушулка. Мисля, че щом изкарахте до тук, всичко ще е наред и до термин. Усещането ми за младеж още не се е променило, но ти пожелавам мома. Simple Smile
Благословена, стискам ти палци. Има различни опции, за финансово подпомагане, стига да отговаряш на определени условия. ЗЕТ е замразен ембриотрансфер.
Благодаря на всички, за отговорите.
Люксен, Воайорче, успех при Сигридов.

# 468
 Laughing То и без това съм безработна, дано ме хванат тея опции и мене.

# 469
Laughing То и без това съм безработна, дано ме хванат тея опции и мене.

Влез в сайта на Централния фонд за асистирана репродукция. Там подробно е описано, на какви условия трябва да отговаряш, за да можеш да кандидатстваш. Някои общини също оказват финансова подкрепа.

# 470
  • От Луната
Ренка, много стиснати палци Praynig Praynig Praynig
Блинк, стискам палци за Сигридов. Изобщо няма нищо общо с писанията в нета ... с мен винаги е много забавен и мил. Изобщо явно някои потребителки го провокират ... малко е стряскащ, но аз си имам глава на раменете и знам, кое кога е от значение.
Люксен, чакаме отчет от срещата с бебка  Hug
Воайорче, ти успя ли да се вредиш?
Благословена, това че си безработна не е фактор, прочети условията на фонда ... там всичко си е написано много кратко и ясно. Търси Център за асистирана репродукция ...
Поли, София, финансира само донорски - яйцеклетки (без сперматозоиди), и то с някаква минимална сума.

аз другата седмица съм при Сигридов, и ще бъда нахокана за белтъците  ooooh!
Дано урината ми е чиста ...  Praynig

ПС Блинк, чакаме те скоро в темата на бременните след ин витро ... скоро ще си търся заместник за темите  Mr. Green

Последна редакция: пт, 16 дек 2016, 22:12 от ♥Синеока♥

# 471
♥Синеока♥, ще дойда и за заместник може да разчиташ Wink Искам да мине скрининга преди да се записвам, където и да е. И малко да ме успокоят и ми дадат свободно по отношение на другия проблем. Ама като гледам няма да е съвсем скоро и ще си дерзая. Само да сме здрави и не по болниците Praynig
Рени, има ли подобрение при душичката Rolling Eyes
Кате, надявам се, че се възстановяваш успешно Hug

# 472
  Да Йоли, Столична община финансира ин витро процедури с донорски яйцеклетки, до 2500 лева и само по един опит. Чувала съм обаче, че и други общини финансират различни дейности по асистирана репродукция, и понеже не знам от кой град е Благословена й написах за този вариант.
Успех при Сигридов другата седмица!
Явно аз съм от провокаторките, защото въпреки, че ме познава по друга линия винаги ги ръси едни... Mr. Green

# 473
Да,Блингче,възстановявам се-нямам друга опция.В клиниката ми препоръчаха медикаментозен аборт-момичета,такъв ад изживях,че ако знаех какво ме чака щях да предпочета кюртажа.8 часа неописуеми болки.Ужас.Но трябваше и през това да мина.Живот и здраве март месец продължавам.Блинг,стискай здраво и се пазете с шушулката:)

# 474
Ех, Кате Cry

# 475
  • От Луната
Блинк, явно е трябвало и през това изпитание да минеш ... ще избутате, Сигридов е много подробен в обясненията и вярвам, че ще си допаднете. Питай за всичко, ако трябва и списък си направи.
Ако питаш него кървенето е нещо нормално и не го приема изобщо за проблем. Има ли нещо да изтича, по-добре да се маха, от колкото да пречи ... той ми го каза, като видя ехографите от Малинов. Чак за нормално ми го представи ...
Ехографа му е много добър и ще види всичко... така че ще даде насоки, какво да правиш.

Поли, за съжаление и аз това знам, но наистина всяка община е различна, просто София е изостанала доста в това отношение. По-малките общини и градове имат по-добра политика и съответно даже по-добро финансиране. Столична община е доста пренаселена и явно на общината раждаемостта не и е приоритет. То и това решение май касае 10тина двойки годишно, с някакви зверски срокове за изпълнение ... абе недомислена работа. Тя е от има няма 1-2 години ... и за мен не работи адекватно тази програма. Това само за София се отнася! Всеки град си е уникален ....

Катенце, много тъжно ми става, че се налага да минеш през това  #Cussing out . Много кураж и сила, дано март е вашия успешен месец  Praynig Praynig Praynig

# 476
  • София
Момичета, днес не съм ходила при Сигридов, защото ми излезна много работа. Сигурно във вторник.
Блинкче, от регистратурата ми казаха, че ако е само за изследване трябва да отида без час след 2-3 следобяд. Не споменаха, че не работи в петък, ама ха!

# 477
  • От Луната
Воайорче, от месец и нещо не записват часове за петък ... явно преди празниците е лудница.

# 478
  • София
Кате, съжалявам, че си се мъчила цели 8 часа Sad. Аз се превивах само 3, но ми се сториха цяла вечност. Това си беше направо роделиен процес. Тъкми когато мислех, че ще колабирам, всичко приключи. Но все пак си мисля, че е по-безопасно с оглед следващо забременяване. И възстановителният период е мнооого по-кратък Wink.

# 479
Охх Катенце Hug Бързо възстановяване и психическо и здравословно. И задължително ходи на прегледи да те проследят как си.
Скрит текст:
Много неприятна е дилемата абразио или медикаменти. Аз нали съм черногледо същесто много пъти съм мислела как ще постъпя, ако ми се наложи пак и имам изобщо някакъв избор. Два пъти са ме стъргали и ме е страх от допълнителна намеса. Отделно покрай всичките манипулации последните години не знам и шийката ми в какво състояние е.  Вярно, че инструментите са уж "мини", но все пак не е добре да те човъркат.
Медикаментозната намеса винаги ми се е виждала ненадеждна и рискована, отделно и прекалено травмираща. Пък и го има момента с липсата на възможност за днк анализ на ембриона. Изобщо на никой да не му се налага такъв избор...
♥Синеока♥, ще избутаме няма как. Дано в бъдеще няма други грижи. Много разчитам именно на това Сигридов да ми разгадае и обясни цялата случка, защото тук нормално обяснение не чух. Хубава техника има, ама вадя инфо с ченгели. По-словооотливите пък са с кофти такава и не знам какво виждат. Сто различни версии чух и видях и просто искам той да рече и отсече. Защото много ме мъчи като не знам какво се случва, а като се случи нещо защо се е случило.

Общи условия

Активация на акаунт