Прахосмукачка робот - 11

• 151 622
  • 745
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Същата работа и при мен. Писала съм назад. Намерих 2 батерии в Амазон за 30€.
И тия излязоха идиоти Sad Сервизът имам предвид.

В кой сервиз излязоха идиоти? Да знам да не купувам от тях  Mr. Green
Още не съм си взела роботче, а те вместо да намаляват цените са увеличили с 30 лв  Confused
Това със смяната на батерия на всяка година и на мен не ми звучи никак приятно  Crazy

# 661
  • Русе
На Айробот. На мен ми казаха само цена за батерията, нямаше за смяна.
Смяната е 1 щифт за 1 мин. 50 лв.  ooooh! #2gunfire

# 662
  • Русе
На Айробот. На мен ми казаха само цена за батерията, нямаше за смяна.
Смяната е 1 щифт за 1 мин. 50 лв.  ooooh! #2gunfire

Ели, къде я носиш твоята? Аз в Дартек, от там не можаха да я оправят и ме питаха дали да я пратят в официалния сервиз (забравих да питам кой, но който поема гаранционното обслужване е), та задвижиха нещата и от миналата седмица е при мен?
И пак да питам, на Бравата може ли сам човек да си смени батерията? Че ми стана интересно. Ако не, да я отхвърлям като вариант съвсем.

# 663
  • Русе
Моята е в гаранция и я върнах в Технополис но ми се обадиха после от Айробот да ми предложат батерия.
Абсолютно елементарно се сменя, като на Съби.

# 664
  • Русе
Аха, ясно, моята много отдавна не е в гаранция.
Че защо тогава искат 50 лв за смяна?  newsm78

# 665
  • Русе
Е, да изкарат някой лев ей тъй  #Cussing out

# 666
  • София
Същата работа и при мен. Писала съм назад. Намерих 2 батерии в Амазон за 30€.

Можеш ли да дадеш линк към тези батерии? Благодаря!

# 667
# 668
  • София

Благодаря ти, много! bouquet  Аз съм адски разсеяна, дори не съм прочела, че става на въпрос за Брава.Аз търся за Румба 621, искам да взема за моята прекрасна домашна помощница.

# 669
Благодаря, Ели!

Проблемът е, че Брава е на ръба на двугодишната си гаранция. Т.е. тя изтича, докато е при тях за батерията (която е с шестмесечна гаранция, разбира се изтекла отдавна). Ако си я взема и се окаже, че не е батерията, ще се наложи да плащам и другия ремонт/части.
Семейният съвет ще го мъдри сега.
Сервизът е този на улица Вежен. Много любезни, но... определено имам сериозни забележки по обслужването и работата. 😕

# 670
  • Русе
Нали знаеш че гаранцията ти се удължава заради и с времето което е била на ремонт? И моята изтича официално този месец Sad

В Амазоните се намират всякакви батерии  Peace

# 671
Знам, гаранцията не тече, докато е в сервиз. Сумарно това е поне още месец за двете години. Но, нито веднъж нямам описано в книжката, че е била на ремонт при тях. Sad Веднъж ги попитах за това, те любезно ми казаха, ами ако искате другия път ще ги опишем, но така и нищо не записаха. Сиреч, ще трябва да се обясняваме дълго и неприятно. Не че не бих го направила, но подозирам, че докато поръчам батерия и дойде, все пак гаранцията ще изтече.
Иначе намерих в Амазон няколко вида даже (освен оригиналната за 40 паунда), с добри отзиви от купувачи, че държали повече от оригиналната.
Благодаря ти за идеята!

# 672
  • Русе

Благодаря ти, много! bouquet  Аз съм адски разсеяна, дори не съм прочела, че става на въпрос за Брава.Аз търся за Румба 621, искам да взема за моята прекрасна домашна помощница.

Аз много време търсих за Румбата, изчетох всякакви отзиви в амазон и ибей, но масовите бяха, че след 3-4-6 м рязко намалява времето за чистене, което въобще не ме устройва. Затова в крайна сметка заложих на оригинална, вече са само новите лилавите. Реших, че за 3 г вярна служба, заслужава и хубава батерия Wink Wink. И сега близо година по-късно, мога да кажа, само, че всичко е ок с нея. ЧИсти си почти 3 ч.

# 673
Здравейте! Търся някаква по-бюджетна Румба. Някой опирал ли е до гаранцията на myrobotcenter.eu ? Колебая се дали да преглътна разликата в цената с тези от България, или да поръчам от там или от Амазон.

# 674
  • София
Здравейте и Честит 8-ми март на дамите !
Обмислям да купувам roomba и искам да ви питам, когато се пусне да работи, да прибера ли зарядното? Т.е.да я оставя да чисти докато съм навън.
Ако оставя отворено навсякъде ще мине ли през всички помещения?
Благодаря предварително за отговорите !

Общи условия

Активация на акаунт