Аватарни игри 32

• 29 241
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
  • Стара Загора
Добро утро ! Честита победа за Дар !!  bouquet bouquet
Честито и на останалите момичета !  bouquet bouquet
Благодаря ви , за Приза !! Hug

# 601
  • Вестерос
И аз съм за буквите

# 602
  • София
Дар, честита победа!  bouquet
Много благодаря, че харесахте моите зелени очи!  Flutter
Уомънче, благородно ти завидях.  Hug
Есме, стискам палци!  Hug

# 603
 И аз съм тогава за игра с буква  Peace Дано не съжалявам после  Mr. Green

# 604
Добре. Нека новата е "Буква .... С"

# 605
  • Луната
Добре. Нека новата е "Буква .... С"
Нали минимум 3 С да има?
Очаквах да е Д от Дарче Mr. Green Laughing

# 606
Да, забравих да уточня. Минимум 3 думи със С Laughing

# 607
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Дарче кажи кои ще са твоите да не се дублираме  Mr. Green Между другото имаш поща  Peace

# 608
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
С - сняг,студ,скреж,светлина,снежинки

# 609
  • Луната
Леле Захарче... много си бърза Laughing Да не четеш мислите на Дарче за тема на играта или по-скоро с телепатия да й въздейства  Laughing
Ти получи ли моя аватар, че не разбрах? Thinking

# 610
Получих го Уомънче  Peace Имах време и реших да действам,че от утре не се знае как ще съм.
Стискайте ми палци.Утре ми предстой много важен преглед.Нуждая се от чудо,ако се потвърди ще се наложи да влизам в болница за операция  Confused

# 611
Браво, Захарче! Страхотно начало даваш на играта!  Heart Eyes
Стискам палци за утре и ти изпращам много позитивна енергия! Мм ще вземе пощата след малко. Hug

# 612
  • Луната
Стискайте ми палци.Утре ми предстой много важен преглед.Нуждая се от чудо,ако се потвърди ще се наложи да влизам в болница за операция  Confused
Стискам ти палци миличка! Прегръщам те силно  Hug и ти изпращам цялата си положителна енергия. Надявам се да не се налага операция. Но ако се наложи явно това е сигурно най-доброто за теб. Много сили и кураж и трябва да си силна заради малкото Захарче! Не забравяй, че той се нуждае от здрава майка! Hug

# 613
  • Вестерос
Захарче, всичко ще е наред, няма да има операция, вярвай в Коледното чудо  Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 614
Захарче, дано всичко се размине. Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт