ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 13 [229]

• 46 577
  • 730
  •   1
Отговори
# 480
# 481

Слънчо  Laughing Laughing  Crazy Crazy  и родата  Party Party Joy

Кудкудяк тийм, това е Especially for you от Чачи newsm51

# 482
Кола, жена  Mr. Green  дом, телефон  Joy  максимум.... 2год експлоатация  Mr. Green Mr. Green

абличка ще помни нов номер, вече на Кайен  Rolling Eyes  Кубчето беше по-готино  Crossing Arms Crossing Arms  
В Т пак рИват  Joy Joy

Ани..........ми неще да гледа.......... Crossing Arms и Джансула му пуснах и пак не сака.......... Joy Joy Joy Joy Joy   Ич и една сълза не пуснах......... Blush нещо съм се бъгнала галиба............ Rolling Eyes  Ма поне ми стана ясно що е с тоз висок рейтинг........ Peace Комшийска им работа................ Joy Joy Joy Joy Joy

бъгнала си се   Shocked -  аз рИвах  Blush Blush Joy    
за дребното си връщам думите - всъщност пак си е грозничко  Mr. Green  ама е изключителен талант и заразно чаровно  Joy
А Джансула - просто Джансула  Heart Eyes Heart Eyes .... срещу нея да тичат, нЕма я стигнат   Laughing  Peace Peace  
Виж дъртата  ooooh! Sick Sick  добре, докато не си отвори устата  Joy

# 483
Добро утро  Hug Hug Hug

Кола, жена  Mr. Green  дом, телефон  Joy  максимум.... 2год експлоатация  Mr. Green Mr. Green

абличка ще помни нов номер, вече на Кайен  Rolling Eyes  Кубчето беше по-готино  Crossing Arms Crossing Arms 
В Т пак рИват  Joy Joy

Ани..........ми неще да гледа.......... Crossing Arms и Джансула му пуснах и пак не сака.......... Joy Joy Joy Joy Joy   Ич и една сълза не пуснах......... Blush нещо съм се бъгнала галиба............ Rolling Eyes  Ма поне ми стана ясно що е с тоз висок рейтинг........ Peace Комшийска им работа................ Joy Joy Joy Joy Joy

бъгнала си се   Shocked -  аз рИвах  Blush Blush Joy   
за дребното си връщам думите - всъщност пак си е грозничко  Mr. Green  ама е изключителен талант и заразно чаровно  Joy
А Джансула - просто Джансула  Heart Eyes Heart Eyes .... срещу нея да тичат, нЕма я стигнат   Laughing  Peace Peace 
Виж дъртата  ooooh! Sick Sick  добре, докато не си отвори устата  Joy

за жени нищо не казва бе, джадъ  Naughty За да не го разпознавали си сменил колата.  hahaha hahaha hahaha тези се чудят какво да измислят бе.  hahaha hahaha Все едно с тази няма да го разпознаят  Joy Joy Joy

А снощи в Т попаднах на един разговор около тази снимка.  Joy

Сложили са я с текст:
 - Кога ще ни доведеш снаха, Чаатай?  hahaha Омръзна ни да повтаряме: Дано намеря някоя като тази или като онази. Намирай си вече, че се изморихме да чакаме.

- Като видя хубаво момиче в Инстаграм и ми идва на ум тази снимка
  hahaha hahaha

- Време е вече, време е. Кога отиваме да искаме булката?  Joy

- Нямам търпение да кажа: Булката ни е много красива.

- Надявам се да можем да кажем това от сърце ...

Бойчеее, пусни му троновете да гледа бе.  Joy Joy Какво го мъчиш човека?  Joy Joy

Джансула вярно е готина, ама сериала и няма да го гледам.  Joy Joy Joy

# 484
Добро утро  Hug Hug Hug

Джансула вярно е готина, ама сериала и няма да го гледам.  Joy Joy Joy

ади следващия  newsm53  Party Party Joy

баси разговора  rotfImbo rotfImbo     булката ни е много красива Mr. Green

# 485
  • Яко в Матрицата...
Добро утро! Hug Hug Party

Сменил си бил колата... Не ме кефи, ако е тази, ма кой ме пита hahaha Сменил я е, щото е гъзарче, да не се оправдава с друго Naughty Joy

Много ми харесва на мен в този период Crazy Crazy Crazy

Ако сериалът на Джансу е наистина 11 серии, аз ще го гледам някой ден.

# 486
Добро утро! Hug Hug Party

Сменил си бил колата... Не ме кефи, ако е тази, ма кой ме пита hahaha Сменил я е, щото е гъзарче, да не се оправдава с друго Naughty Joy

Много ми харесва на мен в този период Crazy Crazy Crazy

Ако сериалът на Джансу е наистина 11 серии, аз ще го гледам някой ден.

вярно е гъзарче  hahaha hahaha hahaha

джадъъъ, следващия сериал на Джансула дано е с Чачи  Party Party Party Joy Joy

# 487
джадъъъ, следващия сериал на Джансула дано е с Чачи  Party Party Party Joy Joy

İnşallah, İnşallah!  Joy Joy Joy
или в игрален  Crazy без забрани  Blush Blush Joy

Ренко  Heart Eyes Heart Eyes

hahaha hahaha 

https://pbs.twimg.com/media/Cy0XdddXEAAAdRz.jpg

# 488
Добро утро.............. Hug Hug Hug Hug Hug

Имаме нова кола викате................ Heart Eyes Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Абла............де си?????  фърляй тез инглиш бумаги и идвай да учим номера на новото МПС........... Crazy Crazy Crazy Crazy Joy Joy Joy Joy

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Цитат
или в игрален  Crazy без забрани  Blush Blush 35

Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Blush

# 489
джадъъъ, следващия сериал на Джансула дано е с Чачи  Party Party Party Joy Joy

İnşallah, İnşallah!  Joy Joy Joy
или в игрален  Crazy без забрани  Blush Blush Joy

Ренко  Heart Eyes Heart Eyes

hahaha hahaha  

https://pbs.twimg.com/media/Cy0XdddXEAAAdRz.jpg

Това го е писала онази Есин Овет  Sick както си вървяла и някакви я питали дали Киво и Чачо ще идат там. тя питала къде е това там, а те казали, ами тук. И после разбрала, че едната искала Чачи да и стане зат, твърдо била решена да го ожени за щерка си.  hahaha А Киво понеже бил женен, искали само да му видят сините очи.  hahaha hahaha
Общо взето тази Есин си чеше езика, както винаги  Mr. Green

Да бе, Мимката с този инглиш много е заета бе  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Joy Joy ади, че има  ново МПС яяяяяяяяяя  Joy Joy Joy

# 490
  • Sofia, Bulgaria

Добър ден на всички! Grinning Hug Hug Hug Hug

Какъв е тоя зор да го оженят бе  Naughty ooooh! ooooh! ooooh!

# 491
Привет  wavey wavey

# 492
# 493
Къде се изчесахте бе........... Thinking  да не изпробвате новото возило без мен............ newsm01  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Азе съм готова......... newsm79 wash hang  и мислИм да лепвам Бодрумската приказка............. Party Joy Joy Joy Joy/викат мноУ баклава показвали там/  та да не опусна нещо де........ Joy Joy Joy Joy Joy

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Не че много разбирам .......... Blush ма у Т реват и искат такава фотка и с новото МПС....... Joy Joy Joy Joy Joy

# 494
Къде се изчесахте бе........... Thinking  да не изпробвате новото возило без мен............ newsm01  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Азе съм готова......... newsm79 wash hang  и мислИм да лепвам Бодрумската приказка............. Party Joy Joy Joy Joy/викат мноУ баклава показвали там/  та да не опусна нещо де........ Joy Joy Joy Joy Joy

Не че много разбирам .......... Blush ма у Т реват и искат такава фотка и с новото МПС....... Joy Joy Joy Joy Joy

нЕма пипаш Атешчо  Naughty Naughty  другото яж до пръсване  Mr. Green Mr. Green
има ли превод  Whistling Whistling 

Общи условия

Активация на акаунт