До къщата на дедеко ли опряха да се изясняват
Не са моята двойка 

оная пъпка още ме преследва
защото на красавците не им дават много сложни роли. И аз мисля, че Сарп има какво още да покаже.
И това ще се случи. Обаче в Т са ядосани заради това как се развиват отношенията между Мерт и Ейлем и как се развиват тези между Сарп и Мелек. Едните мноУ дръпнаха напред, другите не могат да останат сами.

Когато дЕдо и компания тръгнаха за кестени и щяха да останат сами Флюбените, Сарп каза, че тъкмо щели да си поговорят

Има си философия за живота и тя явно е работеща.
Той каза на Кьостенджелията и на онзи саръ Хюсню
), че той си знае мястото и иска да е чакал, не лъв.

Във всяка серия има по няколко такива и много им се радвам.

, а други да са хвалени за играта си.
Момчето играе страхотно. 

чакаме те

защото на красавците не им дават много сложни роли. И аз мисля, че Сарп има какво още да покаже.
И това ще се случи. Обаче в Т са ядосани заради това как се развиват отношенията между Мерт и Ейлем и как се развиват тези между Сарп и Мелек. Едните мноУ дръпнаха напред, другите не могат да останат сами.

Когато дЕдо и компания тръгнаха за кестени и щяха да останат сами Флюбените, Сарп каза, че тъкмо щели да си поговорят

Има си философия за живота и тя явно е работеща.
Той каза на Кьостенджелията и на онзи саръ Хюсню
), че той си знае мястото и иска да е чакал, не лъв.

Във всяка серия има по няколко такива и много им се радвам.

, а други да са хвалени за играта си.
Момчето играе страхотно. 

и много добре си го казала за философията му за живота - нагледно показа на Кьостенджелията
лъвът и чакалът. Само че и Кьостенджелията също е прав - не е достатъчно наблюдателен и малко с мисленето изостава
Ръза е много добър в сериозните смешки
калкулатор с разрешение, имаше и още от миналата серия

Много е добър Арас
, браво на човека!

До вчера и аз го правех, но след двата изгледани откъса съм на друг мнение. Братя са, но са тотално различни. Мерт е точно онова малко детенце от съня на Сарп, търсещо закрила в семейството, в батко си. Докато Сарп е преждевременно пораснал, както заради под прикритието, така и заради чувството за вина заради Умут, заради клеймото да е син на баща-разбойник. Но пък не е бил лишен от майчина/бабина
и песничката много хубава
ама пак полято всичко със сълзи

ама Сарпчи как запали, че Ейлемка не спала у дома

па Давут го изпържи с поглед
Много са готини двамата, много

сигурно са се щипали
и после бой, бой с хурката

тц

ще апнем със синковеца морска рибка,щот не си падам нещо по тия от язовирите-те нал ги гледат кат прасенца и ги тъпчат....а сега се сетих,що на кардото да му е дебел врата бе
ми корав е,мен си ме кефи всякак 

-все още има с какво да затвори устите на всички-сигурна съм 

И кестените ми харесаха
Изватеното семейство
отиде по семейному 

Жълтата де

Шшшт и мълчи

Много е добър Арас
, браво на човека!

До вчера и аз го правех, но след двата изгледани откъса съм на друг мнение. Братя са, но са тотално различни. Мерт е точно онова малко детенце от съня на Сарп, търсещо закрила в семейството, в батко си. Докато Сарп е преждевременно пораснал, както заради под прикритието, така и заради чувството за вина заради Умут, заради клеймото да е син на баща-разбойник. Но пък не е бил лишен от майчина/бабина

Аз затова казвам, че образът на Мерт е по-интересен
Всички знаем какво може Чачко
Просто тук са го затворили в по-тесни рамки
Препоръчани теми