На море в България 2017 г. - 1

• 130 591
  • 750
  •   1
Отговори
# 60
  • В.Търново
Някои хотели в Албена също.

# 61
Миналата година бяхме в Обзор, Риу хелиос бей. Страхотен хотел, препоръчвам го с 2 ръце.
На първа линия, храната е разнообразна и вкусна, има чадъри и шезлонзи на плажа.
Ако на някой му трябва повече инфо ще давам Simple Smile
Иначе си резервирам от туроператор, с коготоо от години работя и ми дават 2% отстъпка за редовен клиент от всички хотели.
Успех на всички дами и господа с тазгодишното търсене  Hug

# 62
Александрия травел са публикували хотелите си. Някой може ли да даде отзиви за Мерлин Александрия **** - Лозенец?

# 63
Александрия травел са публикували хотелите си. Някой може ли да даде отзиви за Мерлин Александрия **** - Лозенец?
Аз - хубав хотел, без анимация, има по един-два пъти дневно за чехи от по час. Спокойствие. Отдалечен е от морето, почти в края на Лозенец, до пътя, но шумотевица не се чува. Била съм във двуетажните вилички и вилите, в които са разположени апартаментите. Апартаментите са супер. Чисто е. Храната - човек може да се наяде, но не е като качеството на Хермес например, незнам защо. Ако нямаш проблем с пияни чехи, по-добре избери Хермес, по добри условия и храна, анимация на чешки, но има и аниматор на български.

По принцип съм фен на хотелите на Александрия, но след като миналата година се направи проблем, че дето ми искало две миниатюрни палачинки вместо полагащата му се една на детския инклузив в Белведере, а то ядеше само веднъж на ден въобще палачинка за следобедна закуска и не се тъпчеше като чехите по цял ден, защото бяхме през деня на плажа, просто няма да почивам в техен хотел. Като цяло ми се струва занижено качеството в Белведере.

Аз пък имам следния въпрос - къкви са условията за плащане през Визит. Плаща се капаро от 30 или 50 процента и останалата сума до кога се плаща?

# 64
Storm76, ние сме били само в Белведере и качеството миналата година беше занижено. Затова гледам към другите оферти на Александрия /и аз съм им фен, но все още неразочарован тотално/  Laughing Интересува ме басейните и шезлонгите в Мерлин достатъчно ли са, има ли полянка да играят децата /на снимките изглежда като да има/, храната спрямо Белведере как е, ресторанта достатъчно голям ли е и налага ли се да чакаш за маса. Апартаментите в къщичките ли са? Ще съм ти благодарна да разкажеш малко Hug 

# 65
Storm76, ние сме били само в Белведере и качеството миналата година беше занижено. Затова гледам към другите оферти на Александрия /и аз съм им фен, но все още неразочарован тотално/  Laughing Интересува ме басейните и шезлонгите в Мерлин достатъчно ли са, има ли полянка да играят децата /на снимките изглежда като да има/, храната спрямо Белведере как е, ресторанта достатъчно голям ли е и налага ли се да чакаш за маса. Апартаментите в къщичките ли са? Ще съм ти благодарна да разкажеш малко Hug 
Всичко е спокойно и има място за всички. В ресторанта има много маси навън, не става търпана, дори можех да изпия на спокойствие и една бира по време на вечеря без някой да ме гледа на криво да ставам. Синът ми е 9 годишен, когато бяхме беше на 8 и много му хареса. Единият басейн е до къщичките с двойни стаи - можеш и да си седиш пред къщичката и децата да са в басейна. Представи си храната в Белведере и може би мааааалко по безвскусна, все пак готвача не е Миро, макар че тая година от рецептурата ли, от порциона ли храната в Белведере не беше както останалите години. Апартаментите са в къщичките. Има и хотелска част, там също има стаи, но точно там не ти препоръчвам. Във вилите е спокойствието, имаш веранда за апартаментите и тераса за двойна стая и е много хубаво. Басейните са чисти. На този откъм ресторанта от едно дърво падат листа, но се преживява. Местиш се на другия и толкова. Не се пазят шезлонги, просто няма смисъл. Има  пространство за децата, незнам дали на райграса ще дадат децата да тичат или ритат топка. Околното пространство е поддържано, пред хотела се намира място за спиране. Паяк няма.

# 66
Storm76, много благодаря!  bouquet  Добре звучи - ще пусна запитване.  Peace

# 67
Миналата година останахме доволни от Марина бийч, Дюни. Цените тази година са повишени. Колебая се къде да резервирам, клоня към Белвил.  Peace
Моля тези, които са отсядали в него, да споделят:
- има ли по всяко време свободни чадъри и шезлонги на плажа в частта пред подлеза му?
- шумно ли е на басейна?   ... на аквапарка е ясно, малка лудница  Grinning но се надявам на басейна да е по-спокойно;
- най-близкият басейн всъщност е този над големите пързалки, нали? за общо ползване с Холидей вилидж? Намират ли се шезлонги около него?
Предварително - благодаря!

ПП Миналата година Съни турс даваше възможност за пълно плащане до 2 седмици преди настаняването. Тази година политиката им е като на останалите тур-оператори по отношение на ранно записване.

# 68
  • Резерват "Северозапад"
За Белвил - шезлонги има предостатъчно, след 10 не са на 1,2,3-ти ред, но има.
Басейните са два, както знаеш Laughing, на пързалките е новият и детският, другият - по-тихият, е над тях.
Аз на басейн съм ходила само следобед, шезлонги имаше свободни. Ресторант Созопол е по-неглиже от този на Марината, но става...места точно на терасите трудно се намираха, но ние пращахме децата по-рано Mr. Green. Яд ме  е, че ще пропуснем тази година Дюни, но цените станаха неадекватни за нас Confused, пак ще се преориентирам към Турция Peace.

# 69
  • София
Здравейте  bouquet.
Записвам се да ви следя.
Разглеждам офертите на визит и се чудя къде да почиваме тази година.
Миналата година бяхме в Серенити, но това не е моят хотел - плажът не ми хареса, климатиците в хотела не функционираха, а беше средата на юни - говорих на рецепция и отговорът беше, че си работели, но не смогвали. Е те, ако от средата на юни не смогват..., не знам как е август  Rolling Eyes. Иначе мъжът ми хареса храната, а детето - анимацията.
Разглеждах оферти за Дюни, но ми е трудно да преглътна цени от 2 хил. лв. за двама възрастни и дете на 9г. за седмица, особено предвид, че може да почиваме за половината на тази цена при не много по-лошо качество вероятно. До сега не сме почивали там, а плажът изглежда хубав. Оставам с впечатление, че има аквапарк, но така и не видях в офертите дали се включва или се доплаща.
Прочетох добри отзиви и за Бела Виста. Ние обичаме южното Черноморие, но не видях в офертата за ранни записвания апартаменти, а младежът вече е голям и предпочитаме да сме в апартамент. Обичаме да дремваме следобед като сме на море, а той кипи от енергия и не млъква Crazy.
Третият вариант, към който също клоня, е Обзор. Не сме почивали там до сега. Плажът изглежда хубав - с чиста вода и хубав пясък.
Иначе преди доста ходехме в Белведере. Обичаме Приморско и особено южния му плаж през юни. Харесва ми HB, защото не се тъпчем непрекъснато  Crazy. Допада ми и това, че анимацията е в определени часове - не целодневно. Хотелът е по-малък и уютен и гостите са основно семейства с деца. Басейните са супер. Но и моето мнение е, че с всяка следваща година, качеството пада - храната става по-нисък клас. Готвят същите неща, но с по-некачествени продукти. Кафето на бара, което струваше 2 лв. последно - беше нещо като вода с аромат на кафе, а преди време не беше така. Правеха страхотно кафе. Подобни неща ме дразнят.
Почивали сме и в Албена една година, но понеже ходим основно втората половина на юни - северното Черноморие не ни е вариант. А и там ми се стори шумно и гъстонаселено  Wink.

# 70
Цитат
Иначе преди доста ходехме в Белведере. Обичаме Приморско и особено южния му плаж през юни. Харесва ми HB, защото не се тъпчем непрекъснато  Crazy. Допада ми и това, че анимацията е в определени часове - не целодневно. Хотелът е по-малък и уютен и гостите са основно семейства с деца. Басейните са супер. Но и моето мнение е, че с всяка следваща година, качеството пада - храната става по-нисък клас. Готвят същите неща, но с по-некачествени продукти. Кафето на бара, което струваше 2 лв. последно - беше нещо като вода с аромат на кафе, а преди време не беше така. Правеха страхотно кафе. Подобни неща ме дразнят.
Почивали сме и в Албена една година, но понеже ходим основно втората половина на юни - северното Черноморие не ни е вариант. А и там ми се стори шумно и гъстонаселено  Wink.

Според мен докато има предоволни чехи, Александрия няма да си направят труда да подобрят качеството заради нас, българите, които сме по-скоро изключение в този хотел.

# 71
  • София
Според мен докато има предоволни чехи, Александрия няма да си направят труда да подобрят качеството заради нас, българите, които сме по-скоро изключение в този хотел.
Има го и другия момент - че като съотношение цена/качество - поне за периода, в който ходим ние - юни месец, услугата пак си остава доста добра в Белведере.
Имам питане за Бела Виста - някой бил ли е във фамилна стая? Какво представлява?
Как е храната?
Хубав ли е плажът? Моето разбиране за хубав е - да е спокойно морето, да няма дупки, т.е. постепенно да става дълбоко (а не изведнъж), да има хубав ситен пясък  newsm78?
Цената му е осезаемо по-висока от тази на Серенити и се чудя дали си заслужава разликата  Rolling Eyes

# 72
zazu1, би ли разказала за плажа пред Серенити  Praynig

Аз от своя страна мога да ти предложа да разгледаш Цезар Палас на Св. Влас.

# 73
zazu1, би ли разказала за плажа пред Серенити  Praynig

Аз от своя страна мога да ти предложа да разгледаш Цезар Палас на Св. Влас.
Плажът пред Серенити това лято-широка плажна ивица със средно ситен пясък. Чадъри и шезлонги достатъчно. При влизането в морето има камъчета, аз лично влизах само с аква обувки и бях ок, но ММ подскачаше и се ядосваше...
Ивицата се стеснява в посока Томас резидънс, където изобщо не става за плаж-не е почистено, много камъни и скали.

# 74
  • София
Просто имаше много камъни при влизането в морето и не са половин метър - да ги прескочиш. Доста си е неприятно.
Divka, а Цезар Палас спокоен хотел ли е? Усещат ли се презастрояването и шумотевицата от Слънчев бряг край него или остава надалеко?

Общи условия

Активация на акаунт