На море в България 2017 г. - 1

• 130 593
  • 750
  •   1
Отговори
# 75
Не, нищо общо няма с лудницата на Слънчев бряг. Хотелът е в другия край на Влас. Дори анимацията не ни смущаваше (малкият беше на година и половина) - имаше музика и песни само за около 15 минути вечер. През другото време не се усещаше. Големият син така и не се заинтересува от анимацията, затова не мога да кажа как е. С храната се стараеха определено, но предполагам, че има и доста по-добри инклузиви. А гледката от терасата на ресторанта е страхотна.

Благодаря за мненията за Серенити!  Hug

# 76
  • София
Здравейте  bouquet.
Колебая се между Цезар Палас - Свети Влас, Белла Виста - Синеморец и Казабланка - Обзор и евентуално Холидей Вилидж - Дюни  Rolling Eyes.
Ходим втората половина на юни и се чудя дали няма да е хладно още в Обзор.
Предпочитаме да ни е по-спокойно - малко пенсионерската - да няма шумни заведения в близост, от които да се чуват музики по нощите, да е хубав плажа - без камъчки и по-спокойно море.
Има много голяма разлика в цените между Цезар Палас и Казабланка от една страна и Дюни и Бела Виста от друга и се чудя дали е оправдана тази разлика  newsm78.

# 77
Здравейте  bouquet.
Колебая се между Цезар Палас - Свети Влас, Белла Виста - Синеморец и Казабланка - Обзор и евентуално Холидей Вилидж - Дюни  Rolling Eyes.
Ходим втората половина на юни и се чудя дали няма да е хладно още в Обзор.
Предпочитаме да ни е по-спокойно - малко пенсионерската - да няма шумни заведения в близост, от които да се чуват музики по нощите, да е хубав плажа - без камъчки и по-спокойно море.
Има много голяма разлика в цените между Цезар Палас и Казабланка от една страна и Дюни и Бела Виста от друга и се чудя дали е оправдана тази разлика  newsm78.

Блу ориндж на Златна рибка мисля, че също ви е вариант!

# 78
Направих запитване за хотел Белвил Дюни чрез Сънито. Сега чакам да ми потвърдят-искаха да се плати 50 % от сумата до 3 дни , а останалата до края на март. Предложиха ми двойна стая- малкото дете ще е към година и половина. Две години бяхме в Перла сън парк в Приморско, а преди това 2 години в Пламена палас пак в Приморско. Перлата ни разочарова тази година-отвратителна храна

# 79
  • В.Търново
Перлите в Приморско отдавна не са с много добри отзиви, особено за базата на Перла 3 и храната в ресторанта.

# 80
  • Русе
И аз получих оферта от Съни турс за Приморско дел сол. Искат 50% сега. Свикнала съм първоначалното плащане да е 30% и ни иде нагорно, но сигурно ще потвърдим.
Нищо не видях за паркинг. Моля за споделени отзиви на почивали там. Всякакво инфо ще ми е полезно.

# 81
За протокола - резервация за Пламена палас.

# 82
Ние през 2013 и 2014 г. почивахме в Пламена палас. Много сме доволни-много чисто беше и стаите са големи.Поискахме стая с източно изложение-със западното много напичаше следобед въпреки щорите и климатика. Храната от ол инклузива не беше много добра, но иначе храната за свободна консумация беше супер-много вкусна

# 83
  • Страната на чудесата
Резервирано и платено на 100 % за Цезар палас, апартамент за 7 нощувки за Джулая.
Днес получих и ваучерите за настаняване Grinning

# 84
Ние май тази година ще се разминем с Белвил - Дюни, а сме много доволни от него. Но цената, която ни предлагат за 8 нощувки е 3700!  Rolling Eyes Май ще се ориентираме към Серенити бей.

# 85
  • София
И аз съм потресена от цените този сезон. Някак си 2-3 хил.лв. за седем дни море за двама възрастни и дете до 12 ми се струват доста много. Както се изразява мъжът ми - колко ще изядеш и изпиеш за една седмица. В повечето случаи има забележки или към плажа, или към басейн, или към храна, или към обслужване...  Rolling Eyes
Дори да може да ги отделим и дадем, ми се струват много тези пари за една седмица  newsm78.

# 86
Точно, още повече, че едното ни дете е на 3г. Confused

# 87
  • В.Търново
Просто от любопитство ми е интересно, ние както сме трима възрастни и дете на 7г. как ни биха настанили в Белвил Дюни, като за апартамент пише максимално настаняване от 3 възрастни?Две двойни стаи ли ще ни предложат?Аз толкова пари не бих дала за 5-6 нощувки за пик сезон, но ми е интересно....

# 88
Просто от любопитство ми е интересно, ние както сме трима възрастни и дете на 7г. как ни биха настанили в Белвил Дюни, като за апартамент пише максимално настаняване от 3 възрастни?Две двойни стаи ли ще ни предложат?Аз толкова пари не бих дала за 5-6 нощувки за пик сезон, но ми е интересно....
Да само варианта две стаи ще ви предложат.Това ни е любимия хотел , но нас пък освен в апартамент друг вариант на ни прадлагат, за двама възрастни с две деца на 2 години и на 4 години.

# 89
Здравейте,

Дали можете да ми препоръчате хотел поне с полупансион на бюфет (не държа на ол инклузив, но на популансиона - да), със забавления за децата (аниматори, басейни и прочие, по възможност включени в общата цена), със собствен плаж, който да е чист. Нямам предпочитания за севера или юга.

И понеже виждам, че вече се правят резервации, а на мен ми е малко рано да мисля отсега за август месец, до кога горе-долу се очаква, че ще има места, за да преценя с какво време разполагам за размисъл.

Мерси предварително!

Общи условия

Активация на акаунт