На море в България 2017 г. - 1

• 130 599
  • 750
  •   1
Отговори
# 735
Да се запиша и аз да следя темата  Simple Smile След дълго чудене дали да почиваме в Гърция или в България, в крайна сметка се спряхме на Сънсет Ризорт, Поморие. Не съм била досега в Поморие, освен на разходка за няма и 1 час, надявам се да не се разочароваме  Simple Smile
Каква ви е офертата за Сънсет?През тур агенция ли и за кой период?

# 736
  • при моите любими
Момичета, можете ли да ми пепоръчате хотел по следните критерии:
На юг от Бургас, хотел до плажната ивица, с all inclusive, спокойно и плитко море - детето е на година и половина. На анимации и място за разходки и прочее не държим. Основното ни е плажът да ни е под носа и да е добър, както и храната да става и за детето. А бюджетът е около 200 лева на ден за двамата - детето по принцип е безплатно, нали?

Разгледайте хотелите на плаж Златна рибка. Те са Блу Ориндж и Лагуна бийч.

# 737
  • В.Търново
С 200лв бюджет ще се впишст, но в междинен или слаб сезон.

# 738
  • София
Да се запиша и аз да следя темата  Simple Smile След дълго чудене дали да почиваме в Гърция или в България, в крайна сметка се спряхме на Сънсет Ризорт, Поморие. Не съм била досега в Поморие, освен на разходка за няма и 1 час, надявам се да не се разочароваме  Simple Smile
Каква ви е офертата за Сънсет?През тур агенция ли и за кой период?
Не, през Букинг резервирах, не съм ползвала агенция. 1-5 август  Simple Smile

# 739
  • София
Ами видах, че са изредени, но 2000 за 5-6 нощувки не ми се дават, за тези пари ще отида на друго място да почивам Simple Smile Исках някой ако има лични впечатление от цената да даде предложение за да не проверявам всеки възможен хотел на първа линия по южното черноморие.  Simple Smile
Благодаря за предложенията, ще ги погледна сега.  bouquet

Последна редакция: ср, 19 апр 2017, 11:12 от Frozy

# 740
  • при моите любими
Сега погледнах конкретни цени. За Блу Ориндж. Двойна стая с отстъпката в пика на сезона е 216лв.  Peace

# 741
Сега погледнах конкретни цени. За Блу Ориндж. Двойна стая с отстъпката в пика на сезона е 216лв.  Peace
само че за блу ориндж отдавна няма места за почти цялото лято
както и за доста други хотели  Peace

# 742
На юг от Бургас, хотел до плажната ивица, с all inclusive, спокойно и плитко море - детето е на година и половина. На анимации и място за разходки и прочее не държим. Основното ни е плажът да ни е под носа и да е добър, както и храната да става и за детето. А бюджетът е около 200 лева на ден за двамата - детето по принцип е безплатно, нали?
Дюни роял ризорт

# 743
  • There I was on a July morning
Дюни роял ризорт
Дюни е отличен избор, но с този бюджет не се вместват дори и в периода до 30-ти юни и след 1-ви септември. Peace

# 744
  • София
От мен глас за Оазис Дел Маре Ризорт - Лозенец. Малко над бюджета ви е - 245 , но аз гледам цени за началото на август, не знам вие кога искате  Simple Smile

Последна редакция: ср, 19 апр 2017, 13:21 от Chloé

# 745
От мен глас за Оазис Дел Маре Ризорт - Лозенец. Малко над бюджета ви е - 245 на човек, но аз гледам цени за началото на август, не знам вие кога искате  Simple Smile
Бюджета им е 200 лева на ден за двамата.

# 746
  • София
Бюджета им е около 200  Peace Давам предложение, всеки си преценява сам за себе си. Краят на юни цената е по-ниска, по-малко от 200, тя не е написала за кой период става въпрос.

# 747
Стая в Оазис дел маре дори и в топ сезона излиза под 200 лв. В момента тече ранно записване с 15 % отстъпка в сайта на Съни турс и двойна обикновена стая излиза 190 лв.   Peace Извинявам се, че се намесих, просто и аз съм резервирала в Оазиса и знам цените, затова.

# 748
  • There I was on a July morning
Chloé, тъй като си написала 245 лв. на човек, това е доста по-високо от зададената сума. Laughing Но сега погледнах във визит и мисля, че ще се вместят в около 200 лв. за двама. В момента има отстъпки за ранно записване. Peace

ПП Писали сме едновременно с javamamba. Peace

# 749
  • София
Chloé, тъй като си написала 245 лв. на човек, това е доста по-високо от зададената сума. Laughing Но сега погледнах във визит и мисля, че ще се вместят в около 200 лв. за двама. В момента има отстъпки за ранно записване. Peace
Ох, още спя ...  ooooh! Mr. Green 245 видях в Букинг, за двамата общо, не на човек  ooooh!,  моя грешка  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт