На море в България 2017 г. - 1

• 130 589
  • 750
  •   1
Отговори
# 45
  • София
В Белла виста стаите са двойни, но големи. Миналата година ни настаниха в 1 стая двама , дете на 5 г на допълнително легло и дете на 1г. в кошарка. Не ни е било тясно. Аз съм доволна от хотела, комплексно, това е може би най-доброто, на което съм била в България. Дават ти и отстъпка за чадър и шезлонг на плажа, с което ако си вземеш 1 шезлонг, чадърът ти е безплатен.

# 46
  • София
В Белла виста стаите са двойни, но големи. Миналата година ни настаниха в 1 стая двама , дете на 5 г на допълнително легло и дете на 1г. в кошарка. Не ни е било тясно. Аз съм доволна от хотела, комплексно, това е може би най-доброто, на което съм била в България. Дават ти и отстъпка за чадър и шезлонг на плажа, с което ако си вземеш 1 шезлонг, чадърът ти е безплатен.
Би ли споделила с кои места  България го сравняваш Белла виста?

# 47
Някой има ли отзиви за хотел Релакс Поморие?

# 48
  • София
All inclusive съм била в Аркутино, Блу ориндж и Казабланка. Примерно Казабланка ми хареса като хотел, но не ми хареса плажа. Аркутино има страхотен плаж, но от храната и анимацията има какво да се желае. На дъното слагам Блу ориндж - еднообразна и не особено вкусна храна, хотела хубав, плажа мръсен, водата мътна. Плажа на Бела вуста е добър, със чиста вода. Анимацията е страхотна, какичките се раздават за децата и са много отговорни. Храната е добра, пиците са хубави, с моцарела, на вечеря изнасят плата със сирена и мезета и ако нищо не ти хареса може на това и салата да минеш. Плодове имаше доволно, само десертите ми бяха еднообразни. Към хотела и обслужването нямам никакви забележки. Виното беше кофти, друг алкохол не пия и не мога да кажа.

# 49
  • София
Защо не ви харесва плажа на Обзор? Не съм го ходила в Обзор, но имам добри отзиви! Споделете моля ви! Сега за Релакс Поморие: хотела е хубав, храната като на стол, плажа миниатюрен, басейна следобед е в сянка, стаите са чудесни, особено с изглед море, има сауна и кални бани, анимации няма, т.е. тихо и спокойно място на черния пясък! На мен ми харесва!

# 50
На мен плажът на Обзор ми е един от любимите  Heart Eyes Повечето не го харесват, защото морето е по-бурно и дълбоко.На мен това не ми пречи-децата ми не са много малки и се забавляват страхотно във вълните.На тях примерно им е скучно на плитко  и спокойно море, няма какво да правят.  Peace
Всички обичаме вълни, а в Обзор винаги има  Grinning Пясъчната ивица е широка , няма прекалено много хора наблъскани един в друг Peace и никой не ти се разхожда по главата.

# 51
Aз тази година като че ли няма да се възползвам от офертите на СъниТурс, а започвам ровене в сайтовете на хотелите. Някой да има отзиви за апартхотел Аксини - Обзор http://www.aparthotel-anixi.com/%D0%A3%D1%81%D0%BB%D1%83%D0%B3%D … ZazYJK-Qte3g1ebQ5 ?

# 52
  • София
Не ми харесва плажа в Обзор точно защото често има вълни и с две малки деца не можем да се къпем. Иначе ивицата е чудесна. А и съпругът ми се гмурка, а там това е невъзможно.

# 53
Dilyani, благодаря за включването! Плажът е недостатъчен за туристите ли? Аз останах с впечатление, че Релакс е встрани от навалицата. Та ако няма много хора, не ми пречи да е малък. Храната много ли е зле? На бюфет ли е поне? Малкото дете е с алергия към млечни, което допълнително усложнява задачата.
Чудя се и за вили Ропотамо, но все срещам оплаквания за мизерия, мръсотия, мухъл...

# 54
  • София
Храната е добра в хотел Релакс в Поморие, вкусно готвено няколко вида. Плажа е малък, но не е пренаселен.🐵 По хубав е към бунгала Далас, малко е по широка ивицата и е съвсем близо. Наблюденията ми са от този Септември, но имайте предвид, че много хора се печат на басейна и само  слизат 5 стъпала да се топнат в морето! Поздрави и хубав ден!🐾

# 55
Много благодаря!  Hug

# 56
Здравейте,тази година сме решили за първи път да опитаме олинклузив,понеже сме с малко дете.Насочили сме се към хотел Казабланка в Обзор.Видях в началото на темата,че доста хора са останали доволни от хотела миналата година.Мислим да резервираме в периода 23.08-28,08.Някой ,който има впечатления за този период от миналата година би ли споделил дали е било много ветровито?Как е била водата?

# 57
  • В.Търново
В Обзор е дълбоко морето.Хотела не е точно на плажа.Защо не погледнеш Серенити.Много добра анимация.Плажа е с камъни, ако не ти е проблем.

# 58
Бях го загледала и този хотел,но ни се иска и плажа да е долу горе добре.С тези камъни не ми се иска много.Ами ще се радвам да ми предложите нещо друго.Да е близко до плажа(не държа хотела да е буквално на брега)и морето да става за деца.Последните две години бяхме на китен.Там беше супер,но ни се иска да разнообразим малко.

# 59
  • Сф
Бях го загледала и този хотел,но ни се иска и плажа да е долу горе добре.С тези камъни не ми се иска много.Ами ще се радвам да ми предложите нещо друго.Да е близко до плажа(не държа хотела да е буквално на брега)и морето да става за деца.Последните две години бяхме на китен.Там беше супер,но ни се иска да разнообразим малко.
Блу ориндж.

Общи условия

Активация на акаунт