На море в България 2017 г. - 1

• 130 605
  • 750
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Миналата година бях и на двете места.В Бела виста анимацията беше по-добра, стаите по-широки и храната по-разнообразна.Вечер има къде да се разходиш.В Аркутино качеството на сиренето е по-добро, на рибата и алкохола и лично на мен плажа ми допада повече.

# 106
Миналата година бях и на двете места.В Бела виста анимацията беше по-добра, стаите по-широки и храната по-разнообразна.Вечер има къде да се разходиш.В Аркутино качеството на сиренето е по-добро, на рибата и алкохола и лично на мен плажа ми допада повече.
Благодаря ти!
Да, плажа на Аркутино и на мен много ми хареса. Просто искам да са различни местата.
На Синеморец съм била в Аполония палас и там беше хубав плажа, но беше отдавна...

# 107
  • София
Плажът е един и същ, Бутамята. Хубав е, просто този на Аркутино по ми е на сърце. Я дай отзив за Аполония. Как е анимацията и ресторанта? Че ми се ще да разнообразим инклузива, но цената ми се вижда височка, та дали си струва.

# 108
Темата не е точно за това, но знам, че много хора ползват Съни турс... та да питам:
потвърдих през тях резервация за Белвил. Миналата година бях доволна от услугите им, тази година ми дадоха 3% допълнителна отстъпка. И така... чакам аз - нищо. Писах да питам какво се случва с резервацията /да капарирам евентуално/, отговорът беше, че чакат писмен отговор от хотела, да изчакам. И така вече повече от седмица. Пак питах какво става, нямам отговор. Чудна работа...  newsm78 На някой случвало ли му се е? Tired

# 109
Merlinski, моя колежка резервира за Белвил през Радфеста. Потвърдиха й на другия ден.

# 110
  • Стара Загора
Темата не е точно за това, но знам, че много хора ползват Съни турс... та да питам:
потвърдих през тях резервация за Белвил. Миналата година бях доволна от услугите им, тази година ми дадоха 3% допълнителна отстъпка. И така... чакам аз - нищо. Писах да питам какво се случва с резервацията /да капарирам евентуално/, отговорът беше, че чакат писмен отговор от хотела, да изчакам. И така вече повече от седмица. Пак питах какво става, нямам отговор. Чудна работа...  newsm78 На някой случвало ли му се е? Tired

Аз също чакам о т 10 дни отговор за Дюни. Звъннах по телефона , миналият понеделник - отговори ми една жена ,че младежът ,който отговаря за Дюни е в отпуска ! Shocked ooooh! Да чакам , ще ми отговори.Явно имат проблеми с организацията и персонала ..Ама пък точно преди празниците ???

# 111
  • София
На мен за Казабланка ми отговориха бързо, може би след 1 ден - за да потвърдят резервацията.

# 112
Някой може ли да сравни белла виста и казабланка
Досега в България съм била на 2 оликлузива-блу ориндж /хареса ми/ и оазис дел маре/изобщо не ми хареса/

# 113
За Блу Ориндж - мненията за миналата година не са много добри в сайта на Съни турс, от друга страна, тук поне двама потребители са доволни... Чудя се дали си заслужава, пък било то и на ранни записвания  newsm78

# 114
  • Белгия
Здравейте,

Дали можете да ми препоръчате хотел поне с полупансион на бюфет (не държа на ол инклузив, но на популансиона - да), със забавления за децата (аниматори, басейни и прочие, по възможност включени в общата цена), със собствен плаж, който да е чист. Нямам предпочитания за севера или юга.

Обзор Бийч Резорт е моето предложение. Има някои недостатъци, но пак е супер за семейна почивка.

# 115
  • Сф
За Блу Ориндж - мненията за миналата година не са много добри в сайта на Съни турс, от друга страна, тук поне двама потребители са доволни... Чудя се дали си заслужава, пък било то и на ранни записвания  newsm78
С уговорката, че бях мин.година за 2ри път, ако те интересува нещо конйретно питай.

# 116
  • В.Търново
Здравейте,

Дали можете да ми препоръчате хотел поне с полупансион на бюфет (не държа на ол инклузив, но на популансиона - да), със забавления за децата (аниматори, басейни и прочие, по възможност включени в общата цена), със собствен плаж, който да е чист. Нямам предпочитания за севера или юга.

Обзор Бийч Резорт е моето предложение. Има някои недостатъци, но пак е супер за семейна почивка.
Там цените включват само нощувка.Всичко се доплаща, храна, паркинг, плаж.Не мисля, че е добър вариант за едно обикновено българско семейство.

# 117
Здравейте,

Там цените включват само нощувка.Всичко се доплаща, храна, паркинг, плаж.Не мисля, че е добър вариант за едно обикновено българско семейство.

Ще го погледна, мерси! Друг вариант са ми хотелите от веригата РИУ в Обзор. Някой дали може да сподели впечатления и дали е пренаселено през август? Гледам, че туроператорът, който ползваме, ги предлага.

# 118
  • София
Търся отзиви за вила Албена в к.к. Албена. Дали някой е почивал там това лято, шумно ли е, добре ли изглежда на живо?

# 119
  • Белгия
Здравейте,

Питането не е за евтина почивка, написано е какви са критериите. Паркингът, басейните и аниматорите са включени в цената. Храната и плажът се плащат.

Общи условия

Активация на акаунт