Голямата тема за малките масла - 16

• 111 936
  • 747
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
Здравейте Simple Smile, за момичето, което имаше проблем с много сухата кожа (съжелявам не запоних ника, защото от доста време не бях чела и исках да наваксам) може да мажеш кожата със зехтин (вечер). Тъй като аз имам проблем с кожата до носа през зимата се лющи там от зехтина се повлиява много добре.

# 136
От магазин Зоя са спрели вноса на ямайско черно рициново масло. Знаете ли друг български сайт или физически магазин, откъдето може да се закупи? Извинете ме, ако вече е коментирано.

# 137
Здравейте Simple Smile, за момичето, което имаше проблем с много сухата кожа (съжелявам не запоних ника, защото от доста време не бях чела и исках да наваксам) може да мажеш кожата със зехтин (вечер). Тъй като аз имам проблем с кожата до носа през зимата се лющи там от зехтина се повлиява много добре.

благодаря ти за съвета, вече лека по лека започна да ми се възстановява кожата, благодарение на вас момичета

# 138
Моето шипково е показаното по-горе от Iherb и го съхранявам в хладилник. Много съм доволна  Peace
И аз имам такова от айхерб, доволна съм, взех го при някаква промоция за 5.16€. Но не е оранжево и няма миризма на шипки. Цветът е бледо жълт, типичен като на масло. Не го държа в хладилник, а трябва ли? имам го от м. април.
Моето е светло оранжево и ми мирише леко на риба, но пък обонянието ми не е много за вярване  Laughing Аз се мажа вечер, защото придава леко оранжавеене на кожата. Забелязах леко избелване на луничките ми, с които се боря откакто се помня  Party Толкова добре ми подхрани кожата, че нямах нужда от дневен крем. Simple Smile
Следвай съветите на  SoulMate по-горе.  bouquet

# 139
  • Чукарландия
От магазин Зоя са спрели вноса на ямайско черно рициново масло. Знаете ли друг български сайт или физически магазин, откъдето може да се закупи? Извинете ме, ако вече е коментирано.

За български сайт не знам, търсила съм - няма. Аз си го поръчвам от Ибей. Peace

# 140
  • софия
Amazon

# 141
  • Варна
 ЯМЧРМ в БГ няма отдавна. Амазон е алтернативата.

# 142
Нямам опит с пазаруването от Амазон; проверих във feelunique, в някои други английски сайтове, които са ми познати, но никъде това масло го няма. Може би ще мина на обикновено рициново масло - няма да е същото сигурно, но все ще е някаква възможност.

От "Зоя" ми казаха, че са го спрели поради две причини: проблем с вноса (на което вярвам) и слаб интерес на клиентите (на което много не вярвам).

# 143
  • София
BBeLLa, TROSHKATA,
Сигурна съм, че и друг път е споделяно, но ако не ви представлява трудност, дайте по един линк на търговци на рициново масло от ebay и amazon, от които сте доволни. Благодаря ви, момичета  bouquet

# 144
  • Варна
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B007EHN6EO/ref=oh_aui_detail … ie=UTF8&psc=1

От този продавач поръчах аз доставка през габко за около 10 дни.

# 145
  • София
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B007EHN6EO/ref=oh_aui_detail … ie=UTF8&psc=1

От този продавач поръчах аз доставка през габко за около 10 дни.
Благодаря много!

# 146
  • Чукарландия
BBeLLa, TROSHKATA,
Сигурна съм, че и друг път е споделяно, но ако не ви представлява трудност, дайте по един линк на търговци на рициново масло от ebay и amazon, от които сте доволни. Благодаря ви, момичета  bouquet

Заповядай! bouquet

Има и много други. Hug
Разгледай! Peace

# 147
Момичета кое масло бихте ми препоръчали за много суха кожа? И ако може да няма силен аромат. Използвах кокосово масло, но разбрах, че не е подходящо за всекидневно използване върху лицето.

# 148
  • Русе
Здравейте момичета,
В сайта на Алтея органикс са пуснали масло от карите, масло от какао и масло от кокос на много по-ниска цена отколкото в зоя.бг например. Дали си струват и кое от трите е най подходящо за устни според вас. От години ползвам вазелин сутрин и вечер, но откакто започнах лека полека да приминавам на натурална козметика, съм решила да го заменя с едно от тези три масла. Също някой фен на маслото от лавандула или розмарин би ли сподилил как ги ползва?

Последна редакция: сб, 17 дек 2016, 16:50 от misspis

# 149
лавандула и розмарин са етерични масла, не се ползват директно, а се разреждат с базови масла
моите предпочитания са към маслото от карите, много го харесвам

Общи условия

Активация на акаунт