Голямата тема за малките масла - 16

• 111 743
  • 747
  •   1
Отговори
# 60
Пробвайте за краката - легенче с топла вода 2-3 лъжици зехтин и морска сол

# 61
  • Варна/Лондон
Момичета, много е хубава темата. Преди дни ми пристигна ячрм и си мислех да смесвам малко с Тривитаминол.Някой пробвал ли е? Simple Smile

# 62
  • София
Руми, благодаря,  ще опитам  Hug
Джери, аз съм пробвала, но ще ти трябва някакво малко по-рядко масло, защото ЯЧРМ е много гъсто и неудобно за разнасяне.

# 63
  • Sofia, Bulgaria
Вив благодаря ти  bouquet
TROSHKATA хареса ми идеята за четка от очна линия. Още довечера ще пробвам да се омажа и аз  Laughing

# 64
capric, това което ползвам в момента е смес от какаово, кокосово, карите и невен. За аромат съм сложила по няколко ЕМ от портокал и лимон (такива имах под ръка, когато го правих).
Общо взето гледах да е по-мазничко. За сега върши работа, но пак да подчертая - мажа без да подсушавам, след като съм напарила добре кожата.
Дано да има добър ефект и при теб, ако решиш да пробваш  bouquet

# 65
Благодаря за новата тема! bouquet Изтървала съм ви и сега ще наваксам.
По въпроса: сега главно ползвам кокосово, зехтин, арган, чаено дърво и от кафе.

# 66
Това е обнадеждаващо  Heart Eyes От колко време се мажеш?

Почти месец,три-четири пъти в седмицата  Hug

Момичета, аз съм се мазала с рициново+витамин Е и А като ги потстригах малко и имаше ефект от към растеж.Мазала съм се и с рициново и ЯЧРМ смес защото второто е много гъсто и пак имаше ефект дори по-бърз но трябва пистоянство.Сега искам нещо ново да пробвам за по-дълги но не зная какво.
ЯЧРМ си купувам от Лондон ако някоя от вас иска мога да взема.

# 67
  • София
Привет! Благодарение на вас открих маслата и вече две години ползвам активно. Конкретно в момента: вечер нанасям шипково масло, преди него ползвах масло от сусам, както и от гроздови семки. И трите имаха много добър ефект като нощна грижа при моята кожа. Кожата ми е по-скоро мазна.
За почистване на лицето (не съм  много редовна, обаче) смесвам рициново масло и зехтин. С рициновото си мажа кожичките около ноктите, сега ще пробвам и на миглите.  Peace
За тяло - кокосово и какаово. Не ги смесвам, а редувам. Кожата на тялото ми е много суха, особено зимата, чак и аз се бях  докарала до доктори преди време.

# 68
  • София
Здравейте!
Взех си ЯЧРМ, extra dark. Прави ми впечатление обаче, че цвета му не е тъмен, а с цвят на мед? Така ли трябва да е?

# 69
Момичета поръчвали ли сте от този сайт   http://giza-perfumes.eu/index.php?cPath=221. Поръчах вит. Е и глицерин, защото са с по-ниска цена от Зоята. Дали ще са качествени.

# 70
Момичета поръчвали ли сте от този сайт   http://giza-perfumes.eu/index.php?cPath=221. Поръчах вит. Е и глицерин, защото са с по-ниска цена от Зоята. Дали ще са качествени.
Имат физически магазин във Варна на центъра и често си пазаря от там,до сега съм нямата оплаквания.Продават мн. хубави наливни парфюми също на маслена основа.

# 71
Благодаря ти stasy_f, получих ги нещата, това което ми направи впечатление, че глицерина не е в стъклено шише. Но не е проблем щом са качествени нещата

# 72

Виж им производителя, отворих две три неща на сайта пишат си произхода

# 73
пише само произведено в UK и на двете неща, като вносител пише Колор М ООД-Варна

# 74
 Simple SmileТова е фирмата собственик на сайта, явно внасят насипно от Англия и тук преопаковат. Видях, че имат и неща от Белгия и Германия
Зоя прави същото, маслата с марката зоя и те са така само са им по-хубави опаковките, а голяма част са внос от Китай.

Общи условия

Активация на акаунт