Голямата тема за малките масла - 16

• 111 719
  • 747
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Напоследък не ползвам никакви масла за косата, имам як косопад и те ми свалят още повече коса. За лице ползвам масло от праскова смесено с тоник, за почистване на грим. Вечер си мажа миглите с ЯЧРМ.
Скоро си направих и масло за подхранване на ръце,  по рецепта на сайта "Сапунена работилница", кокос, какао, ший, портокал, но определено не чувствам овлажняването, от което имам нужда, само омекотява повърхностно и нищо повече.

# 46
  • Чукарландия
Вечер си мажа миглите с ЯЧРМ.

Вивче, за какво помага на миглите ЯЧРМ? Сгъстяване, удължаване? Hug

# 47
  • София
Бел, бе трябвало и за двете. Аз мажа от окола две седмици,  сякяш все още не виждам ефект, но съм решила да съм упорита.  Е, може би леееко сгъстяване има, една идея. Но пак не съм сигурна, че не си внушавам.

# 48
  • Чукарландия
Благодаря, Вив! bouquet
Ще взема да пробвам и аз.  Peace
Напоследък въобще не мажа масла по косата, а все трябва да ги изразходвам някъде, да не залежават. Mr. Green

# 49
  • Sofia, Bulgaria
Вивиан как мажеш ЯЧРМ-то на миглите? В смисъл втриваш в основата на миглите или просто с четка от спирала нанасяш на самите косъмчета? Аз преди време пробвах с обикновено рициново, ама хич не бях редовна и нанасях с четка от спирала по самите мигли. Моите мигли са сравнително дълги, но малко гъстота не би им се отразила зле  Laughing

# 50
  • София
Ястребче, нанасям с пръст и втривам в основата на миглите, около минутка. Омазва се цялата околоочна зона, но това е положението.

# 51
И аз така се мажа,но с рициново масло и вече забелязвам ефекта.Е,миглите ми не станали огромни като ветрило Laughing,но са една идея по-дългички Peace

# 52
  • София
Това е обнадеждаващо  Heart Eyes От колко време се мажеш?

# 53
Това е обнадеждаващо  Heart Eyes От колко време се мажеш?

Почти месец,три-четири пъти в седмицата  Hug

# 54
  • софия
С обикновено рициново масло мазах три месеца,нямаше ефект поне при мен,но с ячрм има видимо -по плътни са.Мажа с четка от стара очна линия първо в основата на космите после и по дължината .

# 55
Аз пък така и не си взех ячрм Embarassed никъде в бг сайтовете не го откривам

# 56
  • софия
Амазон

# 57
Да,виждала съм го там,но все не мога да се наканя Joy хич не обичам да поръчвам от чужди сайтове  hahaha

# 58
Напоследък не ползвам никакви масла за косата, имам як косопад и те ми свалят още повече коса. За лице ползвам масло от праскова смесено с тоник, за почистване на грим. Вечер си мажа миглите с ЯЧРМ.
Скоро си направих и масло за подхранване на ръце,  по рецепта на сайта "Сапунена работилница", кокос, какао, ший, портокал, но определено не чувствам овлажняването, от което имам нужда, само омекотява повърхностно и нищо повече.
Вив, пробвай да мажеш на мокри/влажни ръце. Аз имам проблем с изключително суха кожа на краката (вече съм на етап дерматологичен проблем - сухотата ме докарва до лудост от сърбеж). Само с масла и при мен се получава. Но откакто започнах да нанасям след баня и задължително на мокра кожа (разбирай, че съм се напарила жестоко и кожата е почти размекната  Joy ), положението е съвсем различно  Peace

# 59
Аз имам проблем с изключително суха кожа на краката (вече съм на етап дерматологичен проблем - сухотата ме докарва до лудост от сърбеж). Само с масла и при мен се получава. Но откакто започнах да нанасям след баня и задължително на мокра кожа (разбирай, че съм се напарила жестоко и кожата е почти размекната  Joy ), положението е съвсем различно  Peace
И аз имам същия проблем от години. Сподели, моля, какви масла използваш?

Общи условия

Активация на акаунт