Голямата тема за малките масла - 16

• 112 017
  • 747
  •   1
Отговори
# 195
От къде купуваш рициново?
Четох, че в аптеките не е качествено.
В каква пропорция смесваш рициновото с другото масло?
От Айхърж имам една голяма опаковка-може би половин литър, органично. Аз съм с мазна кожа и го смесвам различно- понякога 50/50 съз зехтин или шарлан, понякога 50 рициново/10 зехтин  20 жожоба. Но гледам рициновото дса е най-много, защото то върши работата попочистването.
ето това имам
http://www.iherb.com/Heritage-Products-Organic-Castor-Oil-16-fl-oz-480-ml/22831

Последна редакция: пт, 13 яну 2017, 16:39 от Christian G

# 196
  • Варна
Благодаря ти!

# 197
Лично аз мисля, че е най-добре да ги смесваш, за да може от една страна крема да се обогати на съставки, а от друга- маслото да попие по-лесно в кожата! Не знам, ако може и други момичета да си кажат мнението, но аз така бих направила!
И аз имам питане- някой ползвал ли е масло от малинови семки и какво е действието му върху кожата? Благодаря!

аз ползвам масло от дива ягода и мажа си лицето с него, дават го за дехидратирана кожа

# 198
Лично аз мисля, че е най-добре да ги смесваш, за да може от една страна крема да се обогати на съставки, а от друга- маслото да попие по-лесно в кожата! Не знам, ако може и други момичета да си кажат мнението, но аз така бих направила!
И аз имам питане- някой ползвал ли е масло от малинови семки и какво е действието му върху кожата? Благодаря!

аз ползвам масло от дива ягода и мажа си лицето с него, дават го за дехидратирана кожа
Благодаря за информацията! А откъде го купуваш?

# 199

Не знаех, че съществува масло от дива ягода. Това масло е явно за моята кожа, тъй като е дехадритирана.

# 200
Отвори ми се възможност за поръчка до английски адрес,
та въпросът ми е от къде да си поръчам масълца от ибей, амазон или айхърб?

# 201
  • софия
Отвори ми се възможност за поръчка до английски адрес,
та въпросът ми е от къде да си поръчам масълца от ибей, амазон или айхърб?
Според мен Ибей или Амазон там има много мидове и марки.Ай хърб няма много разнообразие и пак си с лимит на поръчка (ако не ти се праща ддс).

# 202

От Зоя го купувам

# 203
и аз смятам,е за маслата е по-добре от Зоя да се купуват. Само няколко вида поръчвам от айхърб и едното е рициновото в опаковки по половин литър.

# 204
 Simple SmileЩо пък баш Зоя, това което е пакетирано за Зоя всичко е с произход Китай, а останалите марки ги има по всички био магазини, даже и по аптеки, а в магазина на ул. Дякон Игнатий същите са на по-тънки цени

# 205
Здравейте дами,
Да попитам ,някоя от вас дали е ползвала масло от монгонго за кожа и коса и дали е доволна.Подариха ми 2 флакона.

Последна редакция: пн, 16 яну 2017, 15:35 от nellca

# 206
Simple SmileЩо пък баш Зоя, това което е пакетирано за Зоя всичко е с произход Китай, а останалите марки ги има по всички био магазини, даже и по аптеки, а в магазина на ул. Дякон Игнатий същите са на по-тънки цени
На Зоя определено не са качествени маслата, избягвам да ги купувам.

# 207
А откъде си ги купувате онлайн? Че никак не обичам да обикалям по магазините?

# 208
# 209
Момичета каква е схемата на почиване от маслените маски за косата - месец правиш и месец почиваш или по друг начин? И може ли ако си използвал примерно 1 месец едни масла на другия да използваш други или е нужно почивка от всякакви масла?
Вие как действате?

Общи условия

Активация на акаунт