Коледата чука на вратата - две черти ме чакат под елхата! -319

• 33 594
  • 732
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Вале, стискам палци и аз  Hug

# 721
Здравейте,
Много се радвам за кръвния тест на Ивет , а за тези ,които не успяха този месец- не губете надежда , веднъж гледах репортаж на някаква жена с проблемно забременяване и тя каза - " Когато жената стане готова да бъде майка, това може да се случи по много начини." Simple Smile

А сега моите терзания - вчера като четох за биохимичните аборти и се изплаших много. Май не трябваше да се радвам толкова бързо. Днес пак си правих тест и е положителен , но си мисля ,че и да има проблем теста няма да покаже. От Бл-град съм и няма къде да направя кръвен , прегледа мие на 16-ти и ще се побъркам дотогава..

Има ли рискови групи жени , при които се случва БХ или е работа на природата?   Thinking

# 722
Здравейте,
Много се радвам за кръвния тест на Ивет , а за тези ,които не успяха този месец- не губете надежда , веднъж гледах репортаж на някаква жена с проблемно забременяване и тя каза - " Когато жената стане готова да бъде майка, това може да се случи по много начини." Simple Smile

А сега моите терзания - вчера като четох за биохимичните аборти и се изплаших много. Май не трябваше да се радвам толкова бързо. Днес пак си правих тест и е положителен , но си мисля ,че и да има проблем теста няма да покаже. От Бл-град съм и няма къде да направя кръвен , прегледа мие на 16-ти и ще се побъркам дотогава..

Има ли рискови групи жени , при които се случва БХ или е работа на природата?   Thinking
Защо се филмираш с БХ,като и днес теста ти е положителен,ако не се развиваха нещата теста щеше да е отрицателен или с по-бледа чертички.Дори да отидеш сега на лекар няма да се види нищо и ще се притесниш още повече.Не чети много,излишно си вкарваш напрежение,което вече ти вреди.

# 723
  • София
Оливче, това си е според мен чисто до шанс. Понякога е недостиг на нещо, но понякога, ако яйцеклетка се оплоди и се имплантира, но в нея има дефект, който тялото ти засече, ще я изхвърли, и това е по принцип за по-доброто на теб и на бебчето. Не мисля, че има рискови групи. Ако се случва често е редно да се прегледаш и да пуснеш изследвания, но от веднъж не трябва да се плашиш.

Освен това при БХ, единия тест ще ти е положителен, следващия също, но с по-бледа чертичка, а по-следващия вече може и отрицателен да ти е. Щом още си имаш двете чертички силно вярвам, че бебчо се е хванал добре и няма да се пуска поне 9 месеца Wink

П.С. в Благоевград знам няколко лаборатотии - http://unidiamed.com/ и http://www.mbalblagoevgrad.com
Ако те притеснява БХ най-добре се разтърси и пусни един ЧХГ докато още е делничен ден. В понеделник го пусни пак и ако се удвоява, значи нямаш причина за притеснение. А ние ще ти стискаме всички палци и няма да спираме да те мислим и да ти пращаме коледна заредена енергия!

Вики, много се радвам, че се чувстваш добре, почивай си и си хапвай на воля. Комалче и Сторм, с голямо нетърпение чакам да пишете. Пуфе, Чери, Емси, Ивет и останалите ни бременилки, много топлина и спокойствие ви желая, и леко бременеене  Hug

# 724
Комалче, Сторм, да ни зарадвате с приятни новини от прегледите! Сигурно колкото се радвате, толкова се и притеснявате като ви дойде часа!
Олив, хич не ги чети такива, не и преди да има лекарско съмнение! Сега емоционално не ти трябват лоши мисли!
Вики, все така я карай тихо и кротко!
Валентина, дано пък не е лоша шега втората чертичка и да се окажеш  preggo

Снощи попаднах на поредицата "Такъв е животът - Шейново", изгледах 1 част. Охххх, как ревах от умиление, една преносваше и се бореха да я изродят, друга роди минута след като влезе в сградата, носили я на ръце, че не можела да ходи.  И да видиш болка и щастие в очите на тези жени. Много емоционално приятно ми беше! Колко "порастнах" душевно тази година, преди изпитвах ужас и страх, че трябва да забременея и родя един ден. Сега изпитвам и едно желание да ми се случи наистина Heart Eyes Явно всяко нещо с времето си наистина, бебчо е чакал да узрея за неговата поява и да е истински желан, а не защото ми е време да го правя Embarassed

# 725
Етоал, ако наистина няма Б, дано поне бързо да дойде чудовището, че да заминава и да ти е последното!  Hug Hug Hug
Вики, все така добре да си  Hug
Вале, дано, дано, дано да е Б и следващия тест да е с по-видима чертичка  Praynig Стискам палци!
Олив, откъде ти хрумна да четеш за БХ, стига глупости, я се стегни  Naughty  Hug
Шоколадче, като бях бременна за пръв път, с мъжът ми изгледахме всички епизоди на Такъв е животът - Шейново, много ни беше интересно . Порепоръчвам го на всяка бъдеща мама .
Анита, да не би да е време за О?  newsm78

Момичета, аз след малко ще пусна новата тема, защото след прегледа веднага палим към Велинград и не знам кога ще имам време после, а и през телефона сигурно ще се измъча.

# 726
Ох , прави сте да не се филмирам ,ама пусто любопитство - всичко да изуча..  #2gunfire

Дейа и аз ги гледах тези лаборатории , но не видях никъде ЧХГ и реших ,че няма. Какво е официалното наименование на този тест?

Шоколадче на мен ми остана само един епизод от Шейново ..всеки път като се роди бебе и плача, много мило ми става Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 727
Момичета, знам, че ме мислите и затова първо при вас тичам на отчет  Hug
Всичко е наред, имаме си ембрионче с малки ръчички и краченца и със силно биещо сърце  Heart Eyes Голям човек, цяяяял 1,79 см.  Mr. Green Отговаря си съвсем точно на седмицата и всичко е перфектно. Лекарката покани и мама с мен вътре, тя пък като видя човечето на ехографа и се разплака милата  Embarassed Това ще и е първо внуче и много се вълнува. Мен ме гледаха с коремен, затова и не се притеснявах от нея. Не че иначе щеше да види нещо, което не ми е виждала  hahaha Ама все пак... И така, сега предстоят разни изследвания началото на януари, БХС и т.н. Но за момента мога да се отпусна и да си изкарам хубави празници с мисълта за мъничето.  Heart Eyes
Благодаря ви, че питате за мен и се вълнувате с мен! Знам, че цялата тази положителна енергия, която изпълва тази тема, се отразява на всички ни и всички скоро ще имате хубави новини  bouquet Аз все така ще продължавам да наминавам да ви виждам, че сте ми много мили  Embarassed

# 728
Юхуууу, Стормчеееееее, много се радвам  newsm44 Не съм и очаквало друго! Браво на мишленцето със сърчиценцето  Heart Eyes Бъди спокойна вече  Hug Hug Hug

# 729
Браво, Стормче! Браво за сърчицето и че дори и ръчички и крачета вече се забелязват. Леле колко бързо растат явно! Коя седмица се водиш? Ти со поне с една или две пред мен, аз се водя 6-та календарна в момента.
Супер, че са пуснали и мама с теб и сте видяли. Мислех, че с коремен се гледа след 12-та седмица. Явно не съм разбрала.
Почивай и си бременей спокойно по празниците!

# 730
  • Varna
Момичета много ви благодаря за подкрепата Hug Hug
Ще видим какво ще стане, като повторя теста,  освен ако Ц недойде преди това Sad  Все си викам че дори и да не станало, ще стане следващия път и така се успокоявам Simple Smile

# 731
Вале, аз не знам как имаш търпение да не си направила втори😄😂 Снимай го да го видим.

# 732

Общи условия

Активация на акаунт