Коледата чука на вратата - две черти ме чакат под елхата! -319

• 33 597
  • 732
  •   1
Отговори
# 690
Момичета, нали церв.слуз която е като белтък нормално се наблюдава преди О. или най-много веднага след О.? Днес трябва да ми е 3-ти ден след О. а видях въпросната слуз, това случвало ли ви се е?  #Crazy Аз до сега съм я виждала само преди О. но не може тестовете да бъркат...  newsm78
На мен ми се случи и тогава поднових тестовете за О, които продължиха да бъдат положителни цяла седмица.. Ходих на ехограф и се оказа задържани фоликули.Дано не е това, но пробвай няколко дни с тестове ако искаш , за да си сигурна  Hug

# 691
ghost_lights ох и аз това си помислих, ще взема наистина тестове да видим... Мерси  Hug

# 692
Момичета, нали церв.слуз която е като белтък нормално се наблюдава преди О. или най-много веднага след О.? Днес трябва да ми е 3-ти ден след О. а видях въпросната слуз, това случвало ли ви се е?  #Crazy Аз до сега съм я виждала само преди О. но не може тестовете да бъркат...  newsm78
Тестовете за О. показват пика на ЛХ.Положителния тест не означава,че О. настъпва веднага,тя настъпва м/у 12-48ч. след положителния тест.Също така положителния тест не гарантира,че е имало О.На практика е възможно О. да настъпи 2-3 дена след положителния тест.ЦС според мен се появява преди и по време на О.Обичайте се и тази вечер,дано да хванете яйцето Simple Smile

# 693
  • София
Момичета, добро утро  Hug Минавам да ви пожелая един хубав и спокоен Петъчен ден Hug 

# 694
Добро утро и от мен Hug
Мъфин, благодаря за пожеланието снощи. Отчетохме се пък ще видим. Мен нещо ме наболяват гърдите от 2-3 дена, като от вчера напрежението е по- малко. Понеже както писах преди, този месец не следя О, нз дали е минала или е сега. Какъв беше симптома с напрежението в гърдите newsm78 - преди или по време на О се усеща в пик. Освен това снощи като се обичахме имах леееко боцкане в десния яйчник. Уффф а си обещах, че няма да се взирам в симптоми....

# 695
Добро утрооо morning
Стормчееее, очаквам ти новините за сърчицето с нетърпение  Hug Моят преглед е чак от  3, а и не е чак толкова вълнуващ като твоя . Много се надявам на сакче и мехурче Simple Smile
Докато ме преглеждат с вагинален ехограф, си ходя сама, минем ли на коремен (към 12-13та седмица), вече и мъжът влиза в кабинета. И без това, чак тогава става по-интересно, мъничето започва да прилича на бебче, а преди това си е една смешна скаридка Grinning
Вчера се замислих, че за тази година ще имам 6 месеца стаж бременеене, догодина (живот и здраве!!!) цееели 8 ( Praynig) , и след цялото това приключение, тялото ми ще е направо тотал щета  Grinning За щастие, не е нищо непоправимо, и без това морето през 2017та ще е мираж  Mr. Green
Отплеснах се с глупости пак.
Викии, как си ти? Нищо не казваш за теб си Simple Smile
Етаолче, аз не спирам да се надявам да има Б, тръпна за тазсутрешното тестче  Praynig
Шоколадченцеfingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed, много силно, знаеш за какво  Hug
Криста, чакам да пишеш след срещата с док, дано са много хубави резултатите!
По темита за лубриканти и ЦС не мога да се включа, че не разбирам.
Стискам силни палци за НЕчакащите момичета, Коледната тема искам да я украсите с мнооооого  EFP  Hug Hug

# 696
  • София
Nadejda, мен лично гърдите ме болят от 5 до 7 дни преди Ц., тоест някъде около седмица след О. Но си мисля, че при всеки това е строго индивидуално. Дори при мен самата болка варира - понякога е средна, понякога много лека, а веднъж (Октомври) беше направо непоносима, при всяко мърдане ги усещах тия гърди като камъни  Grinning
Комалче, Стормче, Криста, успехи на прегледите днес Hug Praynig

# 697
Добро утро, момичета Simple Smile Днес пак 3 дни преди цикъл реших да направя още един тест, защото си се разболявам качествено и ми се искаше да съм наясно дали има смисъл от цялото непиене на лекарства.. Шуър чекът беше безобразно отрицателен. Мисля да си пускам капки спокойно, че направо не дишам като хората...

Пък след нова година ще посещаваме доки, то се е видяло Simple Smile

Успех на прегледите, чакам хубави новини  bouquet

# 698
Тонче, surecheck-a хич не е чувствителен, въобще не му вярвай. Помисли за капките и вземи едно Престо или Clear test за утре Simple Smile

# 699
Тонче, surecheck-a хич не е чувствителен, въобще не му вярвай. Помисли за капките и вземи едно Престо или Clear test за утре Simple Smile

Аз знам, че не е чувствителен, ама баш пък и въображаема сянка да няма.. Съмняваме  Close Просто това имах в нас  #Crazy

# 700
Тонче, много внимавай с капките, след едно боледуване завърших с 10 годишно пристрастяване към активната им съставка. Не пръсна ли капки не дишах  ooooh! Едва от 4 месеца с огромни усилия и адска воля в името на бебеправенето ги спрях. Мислех, че никога няма да мога. Много са вредни за бебето, ако е станало - съдосвиващи са и увреждат сърцето, така че умната   Hug

# 701
Мъфинче, попронцип и мен гърдите ме наболяват седмица преди Ц, но мисля, че ми е рано още, затова почвам да се филмирам. Край - обещавам си, че поне този месец ше се пусна по течението.

Тони, пробвай вместо капки - клеева тинктура на памуче и си го напъхай в ноздрите и дишай - помага!

Хайде чакаме хубави новини от прегледите bouquet

# 702
Гоуст, аз съм с големи проблеми в уши-нос-гърло областта.. Имам хипертрофия на назалните конхи, запуши ли се един път напълно носа, нищо не помага.. Слагам виброцил 2х1 капка.. максимално да помогне само за  отпушване, ще видим.. Яд, ме е, че наистина си мислех, че е станало  newsm78 Поне да идва, да не ме болят гърдите така..

# 703
  • Бургас
Виброцила не е страшен. Ксилометазолин които съдържат водят до такова "пристрастяване", те се ползват много умерено и за екстремни случаи,  Peace

Аз вчера си взех клиът ову тестове и един за бременност, на добра цена 8 лв. Смятам да поръчам от Ибей, тъкмо докато дойдат се надявам да съм минала процедурата с полипа и да се заемаме сериозно   Blush Blush То аз сега трябва да съм ову тези дни, ама вчера имах зверски болки в главата и нищо.....а снощи ако знаете какъв ужас стана , лелеее. Детето се къпеше във ваната и да вземе да докопа от декоративните ни камъчета от банята и да го глътне  ooooh! ooooh! а ние пък като се филмирахме, че може и да го аспирирала.......и тичахме до спешно, до частният кабинет, едно звънене по нощите до лекари, чудо ,.......Какво ви чака момичета еййй  ooooh! ooooh! ние едно едвам оправяме, чудя се понякога дали имаме капацитет за 2  Tired

# 704
Виброцила не е страшен. Ксилометазолин които съдържат водят до такова "пристрастяване", те се ползват много умерено и за екстремни случаи,  Peace

Екзактли, не е така. Всички отпушващи носа капки, без значение как се казва съставката (ксилометазолин, оксиметазолин, фенилефрин и др.) работят на един и същ принцип. Съдосвиващи са - по този начин отпушват. За бременни не са позволени, но всеки сам си решава. 10-те години които прекарах в омагьосан кръг и минах през лекари и тук и в чужбина на това ме научиха. Аз никога не бих пръснала от тях отново нито на мен, нито на детето си  Hug

Общи условия

Активация на акаунт