Коледата чука на вратата - две черти ме чакат под елхата! -319

• 33 601
  • 732
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте милички.  Резултатите ми от изследванията са готови и утре ще ходя при имунолога да ми ги разчете.  Оф не знам какво да очаквам просто много се страхувам и съм със смесени чувства в момента.  Много се радвам за всички вас и преживявам и тъжните и хубавите моменти. Ще ви пиша какво ми е казал доктора.  Приятна вечер ви желая

# 676
Момичета вижте какво си поръчах  newsm44 http://kondomi.bg/lubrikant-za-zachevane-conceive-plus/lubrikant … -conceive-plus-75

Мисля че цената е много добра за 75 мл, това ще отиде месеци  Laughing
Смятам, че ако не помогне няма да ми навреди, защото аз сега ползвам разни други, които не се знае как действат..

пп. Да не ви плаши сайта, в аптеката на Фрамар го продават, но е само на малки дозички и излиза доста по-солено
Този месец към тестовете ми за О имаше нещо подобно, но в по-малка опаковка. Не съм го ползвала, защото не бях сигурна, че е ОК. Дано да има ефект, ще споделите ☺
[/quote]

# 677
Момичета вижте какво си поръчах  newsm44 http://kondomi.bg/lubrikant-za-zachevane-conceive-plus/lubrikant … -conceive-plus-75

Мисля че цената е много добра за 75 мл, това ще отиде месеци  Laughing
Смятам, че ако не помогне няма да ми навреди, защото аз сега ползвам разни други, които не се знае как действат..

пп. Да не ви плаши сайта, в аптеката на Фрамар го продават, но е само на малки дозички и излиза доста по-солено
Този месец към тестовете ми за О имаше нещо подобно, но в по-малка опаковка. Не съм го ползвала, защото не бях сигурна, че е ОК. Дано да има ефект, ще споделите ☺
[/quote]
Това с тестовете за О е на Спортекс, аз не съм сигурна, че не вреди за това го спрях.Има го и в комплект с презервативи което е супер нелогично ..Въпреки че Викито забременя докато го използва Simple Smile

# 678
  • Varna
И ние го ползвахме този месец лубриканта от  тестовете за овулация, но още незнам какъв е ефекта. Утре ми е датата на МЦ Simple Smile

# 679
И ние го ползвахме този месец лубриканта от  тестовете за овулация, но още незнам какъв е ефекта. Утре ми е датата на МЦ Simple Smile
Чакаме с нетърпение да НЕ ти дойде утре и да ни покажеш едни хубави две чертички!

# 680
  • София
Добър вечер!
Много ви прегръщам!
Стормче и аз непрекъснато водя някой с мен по прегледи каквито и да са . На първия преглед за точицата взех специално мама и тя да види. Ще я зарадваш много жената. Ще чакаме да разкажеш.
Да знаете , че стискам палци на всички .

# 681
Пуфе, какво стана с теб? Ходи ли на преглед при друг лекар?
Стискам палци за прегледите на Сторм и Комала утре! С нетърпение ще чакам да споделите!
Аз се отказвам от отчетните теми ( то и без това само се бях записала) и ще ви досаждам тук Simple Smile

# 682
  • София
Момичета, моля ви, стойте си тук колкото искате, много ще ни липсвате иначе! Много се вълнувам за прегледите на Стормчето и Комала утре, да пишете после!

Аз лично не мисля да взимам майка ми на прегледи като се случи чудото един ден, че луда ще ме направи Grinning Пък и ние с ММ мислим да не казваме на майките поне до 3тия месец, за всеки случай, че и двете са прекалено емоционални.

Стискам всички палци за всички преглеждащи, Нечакащи и гонещи, хайде да напълним новата тема с бебоци!

# 683
Гоустче, благодаря Simple Smile Направила съм вечеря, спретнала съм се и само го чакам да влезе след малко през вратата  Mr. Green

Комалче - да хламидията влияе и се надявам,че с времето още се подобрява спермограмата. Нали плувците се обновяват на 3 месеца.  Дано след инфекцията и с всичките чудеса дето ще пие (и прегнила, който ще му се бие) да ние достатъчно за бебче.

Между другото лубриканта, който са му дали като е поискал Присийд се казва Prefert - ако някой се интересува може да го провери. 40 лв е - 4 спринцовки по 6 мл и 1 апликатор. Дано да даде резултат скоро, за да имате мнение о първа ръка.

Съгласна съм, че сега покрай Коледа настроението на всички е приповдигнато и положително - чудесата се случват ако вярваме в тях! Аз не вярвам, че горе на небето има чичко, който само чака да си пожелаем нещо и хоп с магическата пръчка да го сбъдне, но вярвам в сигналите, които изпращаме на вселената - трябва да сме положителни, да визуализираме, това което искаме да ни се случи и въпреки, че и на мен ми е мнооооого трудно - да се опитваме да живеем живота си нормално, да сме спокойни. Борбата със себе си да съм по - уравновесена и спокойна, заради това през което минаваме сега ми помага и попринцип да стана по - спокоен човек, а не вечно нервен и стресиран.

Ние също ходихме до Лопушанския и ни четоха молитва. Аз бях много емоционално по време на молитвата. Особено на края, когато попитах дали трябва да оставя нещо или да направя и попа каза само " ела да благодариш, когато си бременна"  Crazy Почувствах се все едно хоп и ей сега ще стане и това ме накара да се успокоя, да се усмихна и да гледам напред!

# 684
Момичета,пак ви изпуснах,но имах много работа днес.
Прочетох ви набързо и не успях да запомня всичко,но пожелавам късмет на всички чакащи и нечакащи и на бременелките за прегледите утре  Hug
Много Ви благодаря,че ме мислите и стискате палци.При мен от време на време леко зацапва,но нищо повече.Взех си един тест за утре сутринта,да направя за всеки случай,но най-вероятно ще е -.Поне да знам да не се притеснявам от тези зацапвания.Иначе аз съм си със Спкя и преди се е случвало така,цапа една седмица,спря и след 3 седмици дойде обилен м.Иначе мога веднага да пия Дуфастон и ще ми дойде,но нали ходя сега на акупунктура и се опитваме по нормален начин да докараме ц,защото като пия хормони после нямам о.И така,дълга е при мен историята,извинявайте,че ви занимавам.В най-лошия вариант обилния ц ще се забави,но като знам,че не съм б предпочитам да изчакам седмица-две да си дойде сам.Пък като дойде на 3-ти ден ще си пусна хормоните,след това съм на преглед при моята доки,да видим има ли подобрение.Ако имам подобрение в изследванията,мисля да направя една фоликуметрия,за да проследим има ли о,ако не-сигурно ще я предизвикваме.Така или иначе док ми беше дала срок до декември,за да се нормализира организма и после да говорим какво ще правим.
Съжалявам,че стана толкова дълго,но исках да ви обясня ситуацията,защото съм ви много благодарна,че така ме мислите,пък и ви чувствам много близки.
Лека вечер от мен и много прегръдки  Hug

Последна редакция: чт, 08 дек 2016, 20:21 от Étoile*

# 685
  • София
Étoile, сигурна съм, че ще се оправят тези хормони, кой ли не е имал проблеми с тях  Hug Hug

Редактирам да кажа на nadejda_za_shtastie успех тази вечер Peace Praynig

# 686
Здравейте момичета,местя се от другата тема,случая ми е следния:миналия месец видях двете черти,но за съжаление завърших с биохимична.При прегледа лекарката ми каза,че всичко ми е на ред,но не ми даде точен отговор от какво се получава така.Назад в темата видях,че някое от момичетат беше писала,че е имала няколко такива бременности и исках да ви питам според вас на какво се дължи това и проблем ли е за следващо забременяване?
П.П съжалявам за дългия пост и честито на бременилките,много ви се радвам!😘
Никой лекар не може да каже причината за БХ, тъй като на толкова ранен етап не може да се определи какво точно се е объркало. Приема се, че е напълно нормално да имаш една БХ и не се налагат нито изследвания нито нищо. Въобще не е пречка за евентуално ново забременяване, дори напротив - положителната новина е че щом имаш оплождане значи нещата се случват (т.е. нямаш запушени тръби и тн). Желая ти съвсем скоро да видиш отново двете черти и да е успешно до края.  bouquet

# 687
  • София, Надежда1
Ивет  Hug Поздравления
Елена, и ние сме така ...По  манастирите,с надежда за чудо  Praynig
Все още го чакам  Praynig Видя ли детските ръчички по килима baby_neutral . Пазя си тяхна снимка за късмет.  Оставих и нещо от мен на Иконата  Praynig
Моя цикъл вече наистина ме изнервя, какъв е този катран в този и предния ден  (днес е 6ти )#Cussing out ще си върви поне още ден . Стана му навик преди да тръгне и сега.
 Hug за всички

+1 глас за Витлеемската звезда ......

Освен това за детските ръчички добрият старец ни подари едни бебешки бели терлички честичко си ги гушкам и плача с тях, но се боря по другия начин. Без докорска намеса  няма шанс...

# 688
  • София
Верано утре ще звънна на лекарката за да ми каже ден за преглед. Моят приятел уреди всичко чрез жената на негов приятел . Имаше желание да  отида при добър лекар, пък ще видим. Аз към докторите съм от доста години предубедена.

# 689
Момичета, нали церв.слуз която е като белтък нормално се наблюдава преди О. или най-много веднага след О.? Днес трябва да ми е 3-ти ден след О. а видях въпросната слуз, това случвало ли ви се е?  #Crazy Аз до сега съм я виждала само преди О. но не може тестовете да бъркат...  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт