Коледата чука на вратата - две черти ме чакат под елхата! -319

• 33 606
  • 732
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Андреа, добре дошла и да не се заседяваш много, другия път да си изкараш целите прекрасни 9 месеца Simple Smile Относно БХ, Деялиа може би ще може да ти каже повече детайли относно това и относно какво са й предписали. Това, което аз съм чувала от моя лекар, е че биохимичните били много често срещани, просто на времето е нямало ранни тестове за бременност за да знаят жените, че им се случва. Моето АГ ми е казвал, че се дължи на проблеми с прогестерона предимно, но изобщо не съм сигурна дали това е единствената или основната причина. Обаче лекаря да не ти даде точен отговор не е нормално. Трябва според мен да се назначат прегледи, лечение и подобни. За да има проблем със задържането трябва да се погледне. Надявам се да е много лесно и бързо поправимо при теб, дръж ни в течение но според мен е добре да чуеш второ лекарско мнение.

А предложенията за новата тема всичките ми харесват, надявам се да я напълним с бебета като за завършек на годината!

# 661
И докторката така ми каза,ме се случва често и че повечето жени дори не разбират че са били бременни,да не се притеснявам и ,че не е нужно да се пазим.Към средата на месеца съм пак на профилактичен,но се надявам този месец да е нашия и всичко да е наред.

# 662
  • София
Наистина, ако се  случило веднъж неочаквано, не мисля, че е проблем да продължавате с опитите, може нещо просто да не се е харесало на организма ти там вътре и да е единичен случай. Наблюдавай се и ако се повтори тогава според мен задължително трябва да пуснеш подробни изследвания. Но дано не се наложи, а да се похвалиш с точица по-скоро, отколкото очакваш! Не позволявай на такива неща да те спират, обичайте си се и нещата ще станат!  bouquet

# 663
  • Varna
Андреа добре дошла при нас. Пожелавам ти да не се задържиш много тук и скоро да си приместиш в отчетни. Мисли позитивно и скоро ще имаш добри новини bouquet

# 664
MinnY благодаря! Но аз вече не вярвам в чудеса вярвам само в доктор Калчев.....  някои може да ме критикуват, но чудесата ги има само в коледните филми. Ходили сме с мъжа ми до Лопушанския манастир къде ли не........... даже в Рим се молихме в Santa Maria di Trastevere храма, където можеш да си запалиш свещ по източно православен начин.... въобще... доктори - това е! Ако чакам да ми се случи чудо ще остарея и умра без деца! Тежко е..
Елена, недей да се отчайваш, ние всички сме тук за едно и също нещо Simple Smile аз смятам, че трябва да се отървем от страховете си и от негативните емоции за да забременеем Simple Smile и това ще стане, когато Господ реши Simple Smile

# 665
MinnY благодаря! Но аз вече не вярвам в чудеса вярвам само в доктор Калчев.....  някои може да ме критикуват, но чудесата ги има само в коледните филми. Ходили сме с мъжа ми до Лопушанския манастир къде ли не........... даже в Рим се молихме в Santa Maria di Trastevere храма, където можеш да си запалиш свещ по източно православен начин.... въобще... доктори - това е! Ако чакам да ми се случи чудо ще остарея и умра без деца! Тежко е..
Елена, недей да се отчайваш, ние всички сме тук за едно и също нещо Simple Smile аз смятам, че трябва да се отървем от страховете си и от негативните емоции за да забременеем Simple Smile и това ще стане, когато Господ реши Simple Smile
По принцип и аз мисля като Елена. Ако не се вземем в ръце, не проявим търпение и упоритост и самите ние не потърсим помощ, когато се налага,  трудно ще стане каквото и да било. Бездейното чакане на "чудото" според мен не е опция. Чудесата ги създаваме ние и добрите хора около нас   Peace
Около светли празници като Коледа има едно много прекрасно настроение, което обнадеждава хората, прави ги по-решителни и дейни и затова има и повече позитивни резултати.

# 666
По принцип и аз мисля като Елена. Ако не се вземем в ръце, не проявим търпение и упоритост и самите ние не потърсим помощ, когато се налага,  трудно ще стане каквото и да било. Бездейното чакане на "чудото" според мен не е опция. Чудесата ги създаваме ние и добрите хора около нас   Peace
Около светли празници като Коледа има едно много прекрасно настроение, което обнадеждава хората, прави ги по-решителни и дейни и затова има и повече позитивни резултати.
Момичета, не съм имала предвид ако някой има нужда да не се лекува, а да се моли и да бъде позитивен Simple Smile Simple Smile Simple Smile това, което визирам е да бъдем спокойни, да взимаме нужните мерки и всичко ще си дойде на мястото Simple Smile Човек дори и да е здрав изцяло, пак трябва да се моли за бебенце Simple Smile това е дар Simple Smile

# 667
Ивет  Hug Поздравления
Елена, и ние сме така ...По  манастирите,с надежда за чудо  Praynig
Все още го чакам  Praynig Видя ли детските ръчички по килима baby_neutral . Пазя си тяхна снимка за късмет.  Оставих и нещо от мен на Иконата  Praynig
Моя цикъл вече наистина ме изнервя, какъв е този катран в този и предния ден  (днес е 6ти )#Cussing out ще си върви поне още ден . Стана му навик преди да тръгне и сега.
 Hug за всички

+1 глас за Витлеемската звезда ......

# 668
Ааааа и за тези, които вярват в чудеса, напишете писмо на св. Серафим в Руската църква Simple Smile писала съм му няколко писма, сбъдна ми желанията Simple Smile сега очаквам само да сбъдне и това за бебче/та Simple Smile

# 669
Честито на новобременните - лека и безпроблемна! И аз имам рожден ден този месец, но първо е датата за НЕчакания Ц - дано да получа най-хубавия подарък. Пожелавам го от сърце и на всички вас!

# 670
Дано, Космополитан, би бил най-ценния подарък за твоя празник!
Аз пък се радвам, че уж бременни симптоми не ми пълнят главата с празни надежди. Ей ся готвя, ароматизатора в кухнята ужасно ми мирише, питах свекървата нов ли е, каза не. Ама ми е гаден и все едно сефте го усещами! И спя като пор, ама заради ремонта все до среднощ гледаме цветове, типове осветление, после рано на работа, там пък заради Коледа е лудница с работата.....искам да е вече 31.12 и да сме си в нашия си дом Crossing Arms

# 671
Момичета вижте какво си поръчах  newsm44 http://kondomi.bg/lubrikant-za-zachevane-conceive-plus/lubrikant … -conceive-plus-75

Мисля че цената е много добра за 75 мл, това ще отиде месеци  Laughing
Смятам, че ако не помогне няма да ми навреди, защото аз сега ползвам разни други, които не се знае как действат..

пп. Да не ви плаши сайта, в аптеката на Фрамар го продават, но е само на малки дозички и излиза доста по-солено!

# 672
Гоустче, и аз ползвах този в месеца, в който забременях  Peace Стискам палци да ти се случи същото още на първия месец  Hug

Ох, момичета, малко остана... Такава треска ме е затресла цял ден, че не ме свърта.  #Crazy Знам (уж), че всичко ще е наред, ама червейчето си гризе ли, гризе... Искам вече да е минало и да ми е спокойно.  Praynig И освен това съвсем случайно поканих майка ми да дойде с мен (дълга история, ама да кажем, че трябва да е в региона и има някакво чакане и аз и предложих вместо да мръзне, да дойде с мен) и сега се чудя дали не сбърках, дали ще е странно  newsm78 Аз мисля да я оставя в чакалнята докато ми трае консултацията, разбира се, ама ако всичко е наред и доки няма нищо против, само да си види внучето на ехографа  Embarassed Не знам защо ви занимавам с такива глупости, хаха, просто ми се прииска да споделя.

Иначе, вие си знаете - палчета за всички, които се нуждаят, и много плюсчета  Hug

# 673
  • Varna
Гоустче благодаря, че го сподели. Може би и аз ще поръчъм, пък дано има ефект newsm78

# 674
Гоустче, стискаме силно палчета да помогне още този месец!
Шоколадче, дано тези твои странности се окажат най-хубавото! Скоро ще разберем!
Космополитън, стискам палчета и на теб да не идва! Както и на Дея и всички останали, разбира се. Не погледнах кой друг беше по списъчето. Но силно стискам палци да имаме още положително тестове!
Етаолче, къде си? Развей тези две чертички вече! Тръпнем в очакване с теб!
Стормче, успех на прегледа утре! Всичко ще бъде наред! Ще видиш! Чакаме те след това да се похвалиш със сърчице! Не мисля, че е проблем майка ти да влезе с теб, при мен влиза всеки път мъжа ми Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт