Коледата чука на вратата - две черти ме чакат под елхата! -319

• 33 610
  • 732
  •   1
Отговори
# 645
Мъфинче, моят положителен ову тест беше нещо такова. Идеалено еднакви 2 чертички не съм виждала никога, но пък явно съм имала овулация. По същия начин беше и началото на тази година като засичах О. Действайте си и днес, нищо не се знае!
Ивет, още днес можеш да ходиш на преглед, такива космически стойности на ЧХГ май не сме виждали скоро Simple Smile
Диди, и за мен 19ти и 20ти са ++ , като 20ти е особено положителен Simple Smile (то ти и сама си го видяла) Странна работа е тоя 22ри, аз най-вероятно щях да спра да тествам след 21вия ден и нямаше да го видя Simple Smile
Надежда, много се радвам, че отново си в бойните редици, много се надявам да видиш положителен тест още преди Коледа!!! Хламидията по принцип нали влошаваше спермограмата?  newsm78 Сега мъжа ти като я е разкарал, дано много бързо се подобри качеството на войниците!
А на Етоал 2те черти си ги чакам като наследство  Praynig

# 646
  • София
Благодаря ви, силно ви прегръщам  Hug Hug Вече найстина тръгвам за работа  Laughing

# 647
Благодаря, момичета  Hug
Определено вашата подкрепа е много важна за мен, сигурна съм че и за другите момичета е така.
 newsm51

# 648
  • София, Надежда1
Здравейте на всички  bouquet
Поздравления на всички с две чертички, точици и сърчица. Пожелавам ви само положителни емоции и на финала едни страхотни мъничета..  newsm30
Искам да ви споделя моите вълнения около О... Вчера говорих с моята лекарка относно БТ и изследванията(изпратих и ги да ги види), но нещо съм много объркана. Според тестовете ми за О, дните трябваше да бъдат между 19 и 22 ден, но според моята лекарка щом температурата не се е покачила рязко (до 37) значи още няма нищо.... БТ от 3 дни се покачва с по две десети 36,4/36,6/36,8 (последно тази сутрин). Според нея шансове да се получат нещата има, нищо че О е по-късно. Вчера направих последния тест за О беше с много бледа втора черта, така че вече ги спирам.
Моля споделете, ако сте имали подобна ситуация.
Ще се опитам да ви приложа снимка на тестовете, за да си кажете мнението.

http://prikachi.com/images.php?images/821/8980821Q.jpg

Със снимката не се получи, сега трябва да е ОК.

Deedee87 съжалявам, че толкова късно пиша, но гледайки тестовете ти.............. моите са абсолютно същите а доктор Калчев от Малинов каза, че имам "лека" поликистоза. Вчера ми дойде с нечовешки болки все едно някой ме разкъсваше отвътре - чак плаках от болки на работа. Обясни, че може да има О късна много късна или изобщо да няма! Предстои ми ТВЛ с дрилинг на яйчниците и надраскване на лигавицата - шансовете ми щели да се покачат с 60%. Успех момиче! Прегръдки!

# 649
Елена, как постави диагнозата доктора?

# 650
Не бях видяла теста от 22-ри.. той пак изглежда положителен.. Чувала съм, че при повече от един + тест за О, може да има съмнения за поликистоза, наистина. Проверявала ли си ?

# 651
Не бях видяла теста от 22-ри.. той пак изглежда положителен.. Чувала съм, че при повече от един + тест за О, може да има съмнения за поликистоза, наистина. Проверявала ли си ?

Последният ми преглед беше на 9 Ноември, всичко беше наред. Аз често ходя на прегледи, имала съм киста около 6 см., но това беше преди повече от 5 години и от тогава нямам проблем.
Теста на 23-тия ден вече беше с много светла чарта и от тогава не съм правила.
Ще видим какво ще излезе.... newsm78
А според вас, може ли просто да съм отделила две яйцеклетки по различно време... и за това овулацията да е толкова късна...

# 652

Последният ми преглед беше на 9 Ноември, всичко беше наред. Аз често ходя на прегледи, имала съм киста около 6 см., но това беше преди повече от 5 години и от тогава нямам проблем.
Теста на 23-тия ден вече беше с много светла чарта и от тогава не съм правила.
Ще видим какво ще излезе.... newsm78
А според вас, може ли просто да съм отделила две яйцеклетки по различно време... и за това овулацията да е толкова късна...

Сигурно е възможно, не се филмирай веднага.. Ще се види. Щом те следи лекар, доверявай се на него, ние само си гадаем.. Каквото и да сме преживели, все пак не сме лекари Simple Smile  bouquet

# 653
  • София, Надежда1
Ами прегледа ме на 3D ехограф то се вижда всичко.... даже ми видя две малки миоми, които нито един друг гинеколог (мъж или  жена) не беше видял!!!!!!!!!!! Десния ми яйчник е уголемен и като овулира болките са ми умопомрачителни дойде ли лелката после. За сега пия вечерна иглика и чакам момента за твл............ това е другия месец ще стане точно една година от опитите ни за бебе. До преди това тестовете ми за О бяха нормални, но в последствие явно стреса влияе адски голяма роля в женския организъм....... и имам поликистоза.

# 654
Здравейте бъдещи мами, пожелавам ви един приказен, изпълнен с усмивки ден Simple Smile Вярно е, че емоциите влияят както на бебеправенето, така и на целия ни мироглед за живота, затова хайде и днес да повярваме, че по Коледа стават чудеса Simple Smile и след Коледа Simple Smile винаги Simple Smile

# 655
  • София, Надежда1
MinnY благодаря! Но аз вече не вярвам в чудеса вярвам само в доктор Калчев.....  някои може да ме критикуват, но чудесата ги има само в коледните филми. Ходили сме с мъжа ми до Лопушанския манастир къде ли не........... даже в Рим се молихме в Santa Maria di Trastevere храма, където можеш да си запалиш свещ по източно православен начин.... въобще... доктори - това е! Ако чакам да ми се случи чудо ще остарея и умра без деца! Тежко е..

# 656
 newsm80
Да знаете, че не е късно да добавя и още предложения.

# 657
newsm80
Да знаете, че не е късно да добавя и още предложения.
Аз толкова много си харесах една от предложените, че направо ще ме е яд ако не е тя  Laughing

# 658
  • Varna
Здравейте момичета!
Ивет страхотна ЧХГ, браво Hug
Етоалче и от теб чакаме хубави новини  Hug
Аз още не се навивам да се тествам, ще си трая до последно

# 659
Здравейте момичета,местя се от другата тема,случая ми е следния:миналия месец видях двете черти,но за съжаление завърших с биохимична.При прегледа лекарката ми каза,че всичко ми е на ред,но не ми даде точен отговор от какво се получава така.Назад в темата видях,че някое от момичетат беше писала,че е имала няколко такива бременности и исках да ви питам според вас на какво се дължи това и проблем ли е за следващо забременяване?
П.П съжалявам за дългия пост и честито на бременилките,много ви се радвам!😘

Общи условия

Активация на акаунт