Коледата чука на вратата - две черти ме чакат под елхата! -319

• 33 626
  • 732
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте момичета.

Аз днес съм с малко смесени чувства.
Първо да ви кажа хубавата новина - ММ няма вече бактерия (хламидия), така чеееее като се върне го нападам от вратата. Отново сме в играта! newsm44 След месец и половина нищо не правене много ми беше криво напоследък.
В крайна сметка обаче след месец и половина пиене на витамини и тъпкане на мъжо с бърканицата с меда - имаме повишаване в качеството на СГ, много минимално, но го има. Занижено е само количеството в 1 мл. Диагнозата е непроменена - олигоастенозооспермия. Доки му е изписал цитирам "една торба с хапчета" за няколко стотин лева и 2 инжекции на седмица за период от един месец. Не мога да бъда по - конкретна, защото още не се е прибрал. След 3 месеца и половина е на контролен преглед и СГ този път с морфология по Крюгер.
Междувременно е взел някакъв документ, който аз трябва да занеса на моята докторка, за да задвижи нещата за фонда. Мисля още утре да звънна да видя кога има свободен час и въобще да не бавим нещата.

Бай дъ уей този месец идея нямам кога ми е била е или ще бъде овулацията, защото на предишния цикъл пих регулон заради кистичка, което го скъси до 24 дни, а попринцип ми е 30. Дали този месец ще си е както трябва  newsm78 Понеже не бебеправихме, не съм правила тестчета за О. Ей така за проба реших да почна да меря БТ (аксиларно с дигитален термометър), ама нещо не мога да разбера, ще питам в темата за БТ.

Тааа похвали се, оплаках се. Хем се радвам, че сме пак на фронта, хем всичко това с 3 месеца лечение и подготовка за ин витро ме сдухва адски много и ме натъжава ужасно  Sad Мъжо си пристига с Присийд (впрочем каза, че са му сменили името) и се залавяме за работа, пък дано да ми е късна О.

Сорендичка, моля те включи ме в късметлийското списъче - от месец мечтая да съм там Laughing Въпреки, че този месец едва ли има шанс, ей така за късмет Blush Ще си дам датите от мобилното приложение, пък знае ли човек . Първи ден на МЦ 20.11., предполагаема О 06.12., Тест/МЦ 20.12.

Много се радвам, че има толкова много бремелинки в темата. Невероятна надежда ми дават Hug

# 631
Здравейте на всички  bouquet
Поздравления на всички с две чертички, точици и сърчица. Пожелавам ви само положителни емоции и на финала едни страхотни мъничета..  newsm30
Искам да ви споделя моите вълнения около О... Вчера говорих с моята лекарка относно БТ и изследванията(изпратих и ги да ги види), но нещо съм много объркана. Според тестовете ми за О, дните трябваше да бъдат между 19 и 22 ден, но според моята лекарка щом температурата не се е покачила рязко (до 37) значи още няма нищо.... БТ от 3 дни се покачва с по две десети 36,4/36,6/36,8 (последно тази сутрин). Според нея шансове да се получат нещата има, нищо че О е по-късно. Вчера направих последния тест за О беше с много бледа втора черта, така че вече ги спирам.
Моля споделете, ако сте имали подобна ситуация.
Ще се опитам да ви приложа снимка на тестовете, за да си кажете мнението.

http://prikachi.com/images.php?images/821/8980821Q.jpg

Със снимката не се получи, сега трябва да е ОК.

Последна редакция: ср, 07 дек 2016, 21:23 от AnMary

# 632
  • Varna
deedee на мен 19 и 20 ден ми изглеждат положителни

# 633
deedee на мен 19 и 20 ден ми изглеждат положителни

Да и аз така реших, после стана светла и пак потъмня леко... знам ли... Само тази БТ дето ме мъчи.
А и гърдите не ме боля  Sad до скоро по това време не можех да спя.
Не знам какво да мисля вече..
Дано да стане, ако не следващия месец  Cry

# 634
  • София
Иветче, с нетърпение чакам да се похвалиш с тлъстичко ЧХГ!

Деедее, недей мисли БТ толкова много, и моята е странна но пък ову си имам без проблеми. При мен миналия месец също се покачи бавно и разбрах, че е имало О чак след като БТ падна рязко, след което пак се покачи и остана горе за 5 поредни дни. Вие се обичайте редовно, пък то си знае работата Simple Smile

# 635
  • Габрово
Ливче да ти е на късмет новото доки и да сбъдне скоро мечтата ви  Hug
Дедее, Относно бт и тестовете.Бт е много капризна за точно измерване ,ако мога така да се изразя .Така че не разчитай на нея на 100% тя се влияе от алкохол ,недоспиване ,болест ,стрес и т.н .Не е задължително ОВУ да е съпроводено с болки в гърди или я-ци.Възможни е да е била в интервала 19-22 ри.

# 636
  • София
babydust7КЪСМЕТЛИЙСКО СПИСЪЧЕbabydust7

Скрит текст:
Étoile*, първи ден на МЦ 31.10., предполагаема О 20.11., Тест/МЦ 02.12. fingerscrossed
hriskag25, първи ден на МЦ 03.11., предполагаема О 15-17.11., Тест/МЦ 03.12. fingerscrossed
Valentina Dragancheva-Encheva, първи ден на МЦ 10.11., предполагаема О 26.11., Тест/МЦ 09.12. fingerscrossed
ghost_lights, първи ден на МЦ 25.10, засечена О 12.11, Тест/МЦ 10.12. fingerscrossed
kamelia!!!, първи ден на МЦ 21.11., предполагаема О 03.12., Тест/ МЦ 17.12.
*Шоколадче*, първи ден на МЦ 20.11., предполагаема О 04.12., Тест/МЦ 18.12.
deyalia, първи ден на МЦ 22.11., предполагаема О 05.12., Тест/МЦ 19.12.
cosmopolitan88, първи ден на МЦ 17.11., предполагаема О 04.12., Тест/МЦ 20.12.
nadejda_za_shtastie, първи ден на МЦ 20.11., предполагаема О 06.12., Тест/МЦ 20.12.
EXACTLYou, първи ден на МЦ 28.11., предполагаема О 12.12., Тест/ МЦ 25.12.
Deya_Nova, първи ден на МЦ 01.12., предполагаема О 13.12., Тест/ МЦ 27.12.

# 637
Добро утро, момичета 😘 Ето го и резултата:
Метод
Total b-HCG   H    5826.3       mIU/ml     < 5,0mIU/ml

# 638
  • София
Леле, Ивет, мнооого високо чхг   baby_neutral. След 48 часа док ще ти води сакчето. Лека бременност  bouquet

# 639
Леле, Ивет, мнооого високо чхг   baby_neutral. След 48 часа док ще ти води сакчето. Лека бременност  bouquet
Благодаря 😙
Определено вече съм по-спокойна Simple Smile

# 640
Добро утро мацки  Hug

Ивет, страхотно ЧХГ си имаш  Heart Eyes Чакаме скоро да се похвалиш с тупкащото сърчице  Hug
Надежда, хващайте се за работа и скоро да ти видим двете чертички  Hug
Екзактли, догодина всичко ще се нареди сигурна съм, само няма да се шашкаш!
Етолче, не давам да ти идва!! Съмнителна си ми с тази уж изпарителна чертичка  Heart Eyes
Чакам ден изпълнен с добри новини  love001

# 641
Ivet, пулих се срещу екрана да видя три-цифрен или четири е резултата  Shocked Супер!!! С такова закъснение и с такъв резултат си бременна на 8484843838% Честито и да е до хубав финал!

EXACTLY, напълно те разбирам, че искаш да изчакаш и да се настроиш психически.. Щом си решила да е след празниците и можеш да изчакаш, то по-добре изчакай.. Може пък напук на полипа, да направите бебето покрай Коледа Simple Smile

Дедее, за мен теста на 20-ти е 100% положителен, т.е овулацията е била в следващите до 48часа. На 19-ти пак ми се струва по-бледа едната чертичка.. така че по-скоро 20-ти.. Както са ти писали БТ се влияе от много фактори и може да не е показателна този месец. Успех Simple Smile

Гърлото ме боли по-слабо.. От снощи съм със запушен нос + сополи.. Освен едни хомеопатични хапчета за гърло и 1 път капки с морска вода, не смея да пия или използвам нищо... Дано си заслужава и сме успели този месец.. Лошо съм се настроила и имам усещания, дано не се самонавивам Simple Smile

# 642
  • София
Момичета, добро утро. Хубав и усмихнат ден на всички  Hug Hug

Влизам набързо преди да се отправя към работа. А как не ми се ходи днес, ако знаете.  Rolling Eyes

Ивет, миличка, честитооо  bouquet Hug

Мен толкова ме е яд, че изпуснахме и този месец  Sad Имаме само 1 опит на ден 10 от МЦ, и евентуално може и днес, което вече е ден 14 и сякаш е късничко Sad С тестовете за О, не го докарах до никъде. Това е най-наситената чертичка, която успях да видя.

Това беше във Вторник 16:00. След това в 19:00ч. беше вече много по-бледа втората чертичка, и вчера също. Според мен дори този тест от Вторник не е положителен, но по-положителен не видях. Crossing Arms Според вас нормално ли е, 3 часа по-късно теста вече да отчита много бледи черти, тоест пикът на ЛХ да е отминал толкова бързо? Някой от вас имат + тестове два поредни дни.  newsm78

Успех, на всички, които тези дни гонеха О Hug Hug

# 643
Мъфинче, теста на мен ми изглежда положителен. Може би пика е почнал по-рано и си хванала края му. Аз миналият месец имах два положителни, когато уж беше нормален цикъл. Този месец имах над 15 положителни (което е лошо), така че всичко е възможно  Hug

# 644
Добро утро и от мен. Хубав и слънчев ден на всички  Hug
Благодаря ви за подкрепата, имах нужда  Wink Тези дни нещо се бях отчаяла, дано скоро да мога да ви се похваля с други две черти  People Angel

Ivet
Поздравления за резултата, стискам палци за прегледа.
Мъфинче Аз също мисля че теста е положителен, така че спокойно може пък да се получат нещата.

Аз чакам М на 12.12.16, но предвид късната О мисля да изчакам поде две седмици след нея, ако междувременно нямам лоши новини.... Sad

Желая ви успех  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт