Коледата чука на вратата - две черти ме чакат под елхата! -319

• 33 621
  • 732
  •   1
Отговори
# 615
Мини, много се радвам, че пишеш, и на мен ми беше малко трудно да се престраша в началото и да пиша свободно, но тук всички са толкова готини, че няма какво да те притеснява. А и като можеш да говориш и споделяш с някого, който се бори в същата битка като теб, е доста по-спокойно, всички момичета тук постоянно ми дават сила, така че се надявам да сме ти полезни. Но дано не се заседяваш много, а бързичко към отчетни Simple Smile

Това за отпушването не го знаех, но е абсолютно логично. Много благодаря за информацията на всички. На мен пък една леко шано лекарка преди няколко месеца ми видя два миомни възела в матката, каза, че нямало какво да ме притесняват и не били нищо сериозно, и нямало какво да пречат. Но все си мисля, че може и да имат общо, щом уж всичко ни е наред, а чудото не се случва. Ливчето беше питала, на 13ти ми е прегледа при моя си док и силно се надявам тези възли, кисти или каквото и да са, да ги няма вече. Онзи преглед беше непосредствено след Ц и все си мислех, че може нещо от него да е, никога не се бях преглеждала по това време... Някой да има опит с такива неща?
Относно това питане, понеже и аз имам миома, гинеколога ми каза, че не би следвало да пречи ако не е много голяма. Има билки за намаляване. Аз пия Уоманиксин.

# 616
Здравейте, момичета!
Етаолче, и на мен си ми съмнителна! Дано тази изпарителна чертичка е била розовичкава и не си я видяла добре. Дано да е Б твоето, дано!
Стромче, стискаме палчета за петък! Всичко ще е наред!
Ейнджъл, съжалявам за Ц! Но имате времв да си сътворите и вашето декемврийско чудо все още, не се отчайвай!
Дея, стискаме палчета за прегледа на 13-ти!
Аз се надявам, че и при Гостчето ще има добри новини след дуфастона, стискам си палчета!
Емси, Верано, Комалче, Чери, Олив, Ивет, прегръдки! Колко бременилки наистина! ❤
Аз бях на док тази сутрин при моя лекар и видяхме сърчице, отговаряме на 6 седмица и 3 дни или 7 гестационна. Малкп ги бъркам, така че аз я броя като 6-та Simple Smile
Продължаваме терапията с всички хапчета, които пия, добавихме и инжекции Фраксипарин на всеки 24 часа , пуснахме и имунологични изследвания, които ще са готови другата седмица и така. Надявам се да са добре резултатите.
Ще чакам следващия преглед чак на 20-ти.
Стискам много палчета на всички НЕчакащи!
Трябва да затвърдим темата поне с още 1-2теста!
Предложение от мен за тема:
Дядо Коледа, аз бях добра - подари ми под елхата втора розова черта!

# 617
  • София
Вики, прекрасни новини за пореден път! Радвам се ужасно много за сърчицето, все така здраво и хубаво да се развива и лека Б до пухкавичък и сладичък финал! Надявам се нямаш неразположения и се чувстваш добре. Почивай си, следвай си лекарствата и ще чакаме на 20ти да се похвалиш пак!

Гоустче, много те мисля и все чакам с Етоал да пишете и да ни изненадата свръхприятно Simple Smile Стискам палци!

Моето предложение за тема - Подаръци за Коледа ще има, тази зима вече ще сме трима!

Hug bouquet

# 618
Вики,браво за хубавите новини,не съм се и съмнявала,че ще е друго  Hug Почивайте си с малката точица на топло  Hug
Dark_Angel, съжалявам за ц,дано преди Коледа да си направите вашето чудо   Hug
Дея,стискам палчета за прегледа  Hug
Стормче,палчета и за твоя преглед  Hug
Мини,няма за какво да се притесняваш да не  пишеш,затова сме се събрали,за да се подкрепяме  Hug
Момичета,не ми възлагайте толкова надежди,най-вероятно нищо не е станало.Благодаря ви безкрайно за подкрепата,наистина е много хубаво,че я има темичката  bouquet

Последна редакция: ср, 07 дек 2016, 15:04 от Étoile*

# 619
Браво, Вики! Все така да тупкате  bouquet

# 620
  • Varna
Вики много се радвам за теб и точицата Hug Почивайте си повечко Hug
Dark_Angel не се натъжавай идват хубави празници и може и твоето чудо да се получи покрай тях Hug

# 621
  • София
Вики много се радвам, че прегледа е минал добре.
На новите момичета им пожелавам успех и скоро към отчетни.
Лек ден от мен!

# 622
  • Бургас
Аз идвам от преглед, не са много хубави новините  Cry  Полипа пак се видя, ще трябва да го махаме....реших Януари в края или началото на февруари, да минат празниците и рожденният ден на детето и тогава. Иначе задържаният фоликул го няма, овулацията предстои тези дни....шанса за бременност с полипа е минимален, та....това трябва да  оправя сега . Нова година с нови сили се заемам да го овършея и това  Tired  Сега се връщам да ви чета, дано вие ме зарадвате с хубави новини  Heart Eyes

# 623
Екзактли, съжалявам за лошите новини  Hug Новата година ще те връхлети с късмет, не може само лошо!
Вики радвам се, че сте добре с малката точица, дано така върви до края!  Heart Eyes
Комалче,Стормче, Пуфе, чакам и от вас добри новини  Praynig
Мен не ме мислете, ще си ми дойде с гръм и трясък, даже днес се заредих и с Алолин. И сега ровя из нета да видя какво освен НАК и Инофолик да си поръчам да пия  Laughing
Така че с нови сили към новата тема и се надявам всички да се изнесем към отчетни преди да сме я приключили! bouquet

# 624
Здравейте, момичета  Hug
Тази сутрин пусках и кръвен тест и сега съм в трепетно очакване, казаха ми след 20ч. че ще бъдат качени резултати в системата.
Моето питане, надявам се не много глупаво е ... какви стойности на хормона трябва да са, че да е положителен теста? ooooh!

# 625
  • Бургас
над 20 по принцип, но зависи и от лабораторията. Ще ти дадат референтни и за гестационните седмици Wink

# 626
над 20 по принцип, но зависи и от лабораторията. Ще ти дадат референтни и за гестационните седмици Wink

Благодаря, довечера като го видя ще пиша отново Simple Smile

# 627
  • София
Exactly, можеш и сега да си махнеш полипа. Възстановяването е толкова бързо, че няма да разбереш кога е минало. Мен ме приеха в операционна в 10, в 11 и 20 си тръгнах пеша към вкъщи  Peace. След 10 дни отивш ии взимаш хистологията и това е  Wink

# 628
Гоустче, съжалявам за отрицателния. Ако наистина не е станало, дано по-скоро идва, че да минава.
Live Love,  трябваше да го измислиш заглавието докато пийваш  Grinning Hug
Етоалчеее, и на мен 2 дни преди закъснението ми беше излезнала някаква супер трудно видима и ефирна чертица на Престото, макар да знаех, че вероятно е изпарителна, това ме надъха да продължа с тестовете. Дано и при теб така стане (и да си е била истинска чертичка)  Praynig
Дея, дано наистина имам хубави новини в петък, гледам да не мисля за това, че бързо се сдухвам Simple Smile
Валентина, намирисва ми на  EFP при теб съвсееем скоро  Flutter
Мини, и на теб мнооого скорошен успех пожелавам  Hug
Тонче, като те чета, сигурна съм, че сте забъркали нещо прекрасно този месец  newsm76
Стормче, нямам търпение да се похвалиш със сърчицето в петък  Heart Eyes Главоболието, за съжаление, е често срещана екстра към Б. Мен много ме мъчеше и двата пъти. Сега ще видим как ще е.
Ейнджъл, съжалявам за лелката... По Коледа се обичайте много, защото чудесата се случват точно тогава!
Вики, сигурна съм, че резултатите ще са много добри, но защо сте ги пуснали тези имунологични? Не съм наясно и затова те питам.
Exactly, много неприятно за тоя полип... Дано пък бебчето стане напук на него преди да е станало време за процедурата. Хубавото е, че фоликула се е разкарал.
Ивет, ти с такова голямо закъснение и тези наситени черти, очаквай мнооооооооооооооого по-висок резултат от 20. Аз все още не разбирам защо се съмняваш, че си бременна  Grinning

# 629
  • Бургас
Психологически не съм готова сега да влизам в болница.....иначе и аз това попитах и доктора каза, че тъкмо ще може и да огледа как са нещата от вътре, а е минимално агресивно и не би трябвало да имам проблеми. Но просто не съм готова сега да влизам в болница и да се занимавам, а и имам много работа до 22-3 да приключа годината, след това заминаваме за Хасково до НГ. Януари до средата ще готвя рожден ден на детенцето и на мъжът, след това ще обърна внимание и на себе си.

Общи условия

Активация на акаунт