Коледата чука на вратата - две черти ме чакат под елхата! -319

• 33 625
  • 732
  •   1
Отговори
# 600
Аз бях ползвала този тест месеца преди да видя двете чертички и разочарованието ми от едната черта бе толкова голямо, че на следващия месед дори и нямах желание да се тествам Simple Smile) Добре , че тук във форума ме убедихте Simple Smile)
А относно плана на бебеправене, ние нямахме пропуск на почивката, когато се е случило, така че при нас "всеки ден" бе форумлата ❤
Лека и спокойна нощ! Дано утре се събудим с нов положителен тест!

# 601
Emsi , Шоколадче , благодаря ви Simple Smile

_Викториа , Де да можех и аз да издържам всеки ден - със сигурност това е по-добрата формула  Whistling
Просто при мен дилемата беше - през ден цял месец или всеки ден в дните на овулация  Joy

# 602
Добро утроо Simple Smile Аз започвам системно да се будя в 6:00, независимо кога съм си легнала и не знам до кога ще издържа така  Crazy

Етоал  Praynig Praynig Praynig
Вики, чакам отчет след прегледа днес , пак ще си чуеш сърчицето  Heart Eyes
Крю, мъничко останааа, ама има още  грамчета да трупа принцесата, да не бърза много да излиза  Hug
Добре дошла, Зайче, много скоро да се хвалиш с  EFP  Hug
Тонче, специално ти стискам палци, дано има бебче !!!  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Clear Test има в Ремедиум и от една случайна аптека също съм си го купувала, та си мислех, че го има навсякъде. Не е нискобюджетен, просто няма пластмасова опаковка, която е абсолютно излишна така или иначе.

За бебеправенето, нашето беше толкова нередовно този месец (1ви при това), че не мога да повярвам, че стана. Опитите около О бяха на 12ти, 14ти и 17ти ден от МЦ. Даже почвам да се чудя дали работата не е станала на 17тия (въпреки, че уж я засякох на 14ти), защото ми е много странно, че ранен тест не отчете нищо ден преди реалното закъснение.  newsm78

Много палци стискам днес да имаме още положителни тестове !!!  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Не ви виждам предложенията за имена на новата Коледна тема  Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 07 дек 2016, 08:18 от commala

# 603
Добро утро момичета  Hug

Добре дошла Зайче, да не се задържаш много тук!
Вики, прашеца май се пуска като разбереш какво е бебчето, иначе как ще знаеш розов или син  Laughing Чакам да влезеш да се похвалиш днес с хубави новини!

Круела, много леко раждане ти желая и да наминеш тук да покажеш малкото съкровище!
Момичетата чакащи лелки, да не идват  Naughty
Аз метнах снощи един тест, както си и знаех не е този нашият месец. Чакам да дойде, свърши и да започваме наново  Simple Smile

Едно предложение и от мен:
Дядо Коледа задава се с шейната, две черти да сложи под елхата.

# 604
  • Габрово
Витлеемската зведа изгря и видяхме теста с втората черта!
В Бъднивечерната питка вместо паричка ми се падна теста с втората чертичка!

Крю честити 9 м и леко раждане  bouquet

# 605
Крю, кога мина това време  Shocked Честити 9 месеца, леко раждане и здраво и пухкаво бебче  bouquet

# 606
Благодаря на всички за отг. за цветна снимка.  Hug
Сменям си док. за първи път ще ходя при тази АГ отивам с всичките ми бумащини и ще решаваме как да действаме. Ясно е че ще се забавим Sad трябват малко изследвания, и след тях ще настоявам за цветната. В инфото за тази  лекарка пише че е и по репродуктивна медицина  newsm78 .....ще видим.
Събирам си от розовото на Крю  Hug Не остава много, дано ти е леко раждането и чаккк после да ти тежи от малката пухинка  Crazy
Етойле  Praynig ти си съмнителна Simple Smile
На новите ни бъдещи шишкавелки  bouquet да ви минават прегледите и всичко да е в норма.  Hug
Комала, от мен заглавие не чакай  hahaha чеееее
Снощи си пийнах доволно ... и днес  #2gunfire ще ми мине   Mr. Green харесах си едно от предложенията на Скорпи  Peace
Зайче  Hug
Дея ти кога беше на преглед?  Thinking
Хриска, с теб какво става ?
Много ми е смотано днес  Mr. Green
За всички   Hug

Последна редакция: ср, 07 дек 2016, 13:08 от Live_Love

# 607
Добро утро,момичета  Hug
Комалче  Hug Стискам палчета за прегледа в петък и после на отчет да минеш  Hug
Гоустче,дано да не дойде  Hug
Вики,чакаме отчет   Hug
При мен много странно...сутринта правих второто Престо,нищо.После като се загледах на дневна светлина мисля,че има изпарителна черта.Започна и да ми зацапва,така че ще дойде.Честно казано искам да идва по-бързо и да започваме наново,то ако имаше нещо щеше да го засече и първото Престо.
Много Ви благодаря за палчетата  bouquet

Последна редакция: ср, 07 дек 2016, 11:19 от Étoile*

# 608
  • София
Добро утро, момичета! Преполовихме седмицата, да минава бързо Simple Smile

Ливче, радвам се, че си сменила лекаря. Според мен това може само на добре да е - като си била при един и нещата не са ставали, да идеш при друг, и то репродуктивен специалист, си е супер. Току виж предложи нещо иновативно и още на Коледа, както си отписала сезона, се изненадаш най-приятно. Аз изобщо не съм те изключила от редиците. Вие си бебеправете през това време, че чудесата стават като най-малко ги чакаш (Комалчето сама потвърди) Simple Smile Стискам ти всички палци.

Комалче, твоя преглед го чакам с огромно нетърпение. Малко остана и чакам да се похвалиш хубаво. Вики, Пуфе, Стормче, Емси, Ивет, Олив и всички останали новобременилчета (ехеее, колко много имена, нали!) да ни държите в течение с всичко, че много се вълнуваме!

Етоалче, супер съмнителна си ми ти и супер много се надявам това твоето да не е изпарителна. Чакам да вземеш тест и да повториш, и ако ти излезе втора черта задължително да намериш как да ни я покажеш  Wink Hug И аз мисля да се заредя с тези тестове Clear, които Ивет показа. Следващата ми дата за тест е на 27ми, но ми се иска на 25ти да препишкам един и да се знае станало ли е или не, так ако може да е за подарък нали Simple Smile Стискам палци на всички, които ще се тествате скоро. Гоустче, при теб положението е малко сложно, но не съм пуснала палците. Ако не е този път нека е за Коледа!  Hug

# 609
  • Varna
Добро утро,момичета! Етоалче докато не дойде не губи надежда Hug
Гоусче и при теб дано не идва Hug
Аз снощи имах много силни манструални болки, а днес се чусвам добре, нищо няма все още, е като изключим гърдите, но аз вече свикнах почти две седмици си ме болят те Simple Smile

# 610
Здравейте, момичета.  И аз чета всичко в тази тема, но понеже съм тук от няколко дни и не се познаваме още гледам да не се натрапвам. Преди две седмици ми правиха цветна снимка за проходимост на тръбите. Честно казано моя гинеколог е толкова готин, че ме предупреди: "Не чети какво пишат и казват за това изследване, то е съвсем нормално и няма нужда да се тревожиш". По време на изследването се усеща много лека менструална болка, а ако има запушване и болката е много силна, обикновено преустановяват опитите за отпушване на съответната тръба. Аз имам дясна читава, не издържах да дочакам да видят дали лявата е окей. След изследването няма болка, а само по време на него ако има запушване. Оцелях и бих препоръчала да се прави само след като са направени всички други изследвания, за да има смисъл. След изследването не остават никакви спомени за неистова болка, защото чак такава няма Simple Smile спокойно Simple Smile Пожелавам успех на всички бъдещи мами Simple Smile

# 611
Етойле, стискам палци да не е изпарителна и да докараш до хубав пухкав финал  Hug

Мини, добре дошла, надявам се скоро да се преместим към отчетни и да не се опознаваме дълго тук Simple Smile

Мен продължава да ме боли гърлото.. И гърдите ме болят, сякаш ще ми дойде до няколко дни.. Миналия месец ми дойде на 28 дни, а обикновено съм на 30-32, но го отдавам на разбърканите ми хормони, следствие от липсата на секс, докато ММ беше след операция Simple Smile Да видим сега, какво сме забъркали..

Снощи украсихме елхата ни, така ми се иска да сложа един положителен тест и да я украся още по-хубаво Simple Smile

# 612
  • София
Мини, много се радвам, че пишеш, и на мен ми беше малко трудно да се престраша в началото и да пиша свободно, но тук всички са толкова готини, че няма какво да те притеснява. А и като можеш да говориш и споделяш с някого, който се бори в същата битка като теб, е доста по-спокойно, всички момичета тук постоянно ми дават сила, така че се надявам да сме ти полезни. Но дано не се заседяваш много, а бързичко към отчетни Simple Smile

Това за отпушването не го знаех, но е абсолютно логично. Много благодаря за информацията на всички. На мен пък една леко шано лекарка преди няколко месеца ми видя два миомни възела в матката, каза, че нямало какво да ме притесняват и не били нищо сериозно, и нямало какво да пречат. Но все си мисля, че може и да имат общо, щом уж всичко ни е наред, а чудото не се случва. Ливчето беше питала, на 13ти ми е прегледа при моя си док и силно се надявам тези възли, кисти или каквото и да са, да ги няма вече. Онзи преглед беше непосредствено след Ц и все си мислех, че може нещо от него да е, никога не се бях преглеждала по това време... Някой да има опит с такива неща?

# 613
Здравейте, момичета!  bouquet Благодаря ви, че ме мислите. Аз вече едвааам дочаквам петък, направо ще се пръсна от нетърпение да видя мишока за първи път (първият преглед не се брои, че тогава си беше само сакче и мехурче, сега ще е друго  Embarassed). От няколко дни се обажда и някаква мигрена, ама се боря мъжки. Откакто съм бременна въпреки неразположенията не съм пила никакви лекарства, даже и позволените, с изключение на едно впръскване на капки за нос в 5 седмица, че положението беше нетърпимо. Екологично ще го отглеждам бебето  #Crazy Надявам се сега това главоболие да не ме събори и да не се налага да прибягвам до химии.

Етоал, дано има хубави новини при теб, че и на мен си ми подозрителна  Flutter

Тонче, стискам палци да е бебешки симптом! И при мен, и при други познати, съвпадна бременността с разболяване, не знам какво се случва и защо, но дано и при теб да е това  Praynig

Ох, толкова много сте изписали, че не можах всичко да запомня. Пращам ви прегръдки и стискам палци на всички, за каквото е нужно  Hug

# 614
Здравейте момичета от мен. На мен вчера м ми дойде  #2gunfire и ми беше много гадно  newsm45.  Вечерта след като бяхме на запалването на елхата и с ММ се разходихме по коледно грейналите улици се поразсеех малко. Днес съм по-добре и приемам философски нещата, че все още не е дошъл подходящия момент.  Късмет на всички момичета които все още очакват да видят 2-те чертички.

Моето предложение е :
 Дядо Коледа намина със шейната, две черти се гушат под елхата.

Общи условия

Активация на акаунт