Коледата чука на вратата - две черти ме чакат под елхата! -319

• 33 630
  • 732
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Вики, не е спам твоето, а много полезна информация! Аз бях останала с впечатлението, че ЦС е нещо много страшно и даже болезнено. Благодаря ти за инфото, ще ми е много по-леко сега ако ми се наложи.  Hug

# 586
Ивет,благодаря ти  Hug
Сигурна съм,че ще е много положителен,с тези ярки чертички  bouquet
Вики,полезно е да знаем тези неща   Hug
Чакаме новини след прегледа  Hug

Последна редакция: вт, 06 дек 2016, 19:07 от Étoile*

# 587
  • София
Преди цветна снимка е добре да се пусне микробиология.

# 588
Днес имах въпрос, какъв тест съм използвала
Ето това е, както написах много е бюджетен, а утре ще разберем и доколко е верен  Hug

http://prikachi.com/images.php?images/723/8979723R.jpg

# 589
Сега като прочетох поста на Ивет се сетих ,че и ние бебеправихме през ден още след като ми свърши М.
Интересното е ,че май е станало в дните без много ЦС , понеже се сещам ,че тя дойде по-късно и няма шанс да ми излиза + тест сега.
Така че - през ден е добра формула , аз съм с две ръце за нея!!!

# 590
Днес имах въпрос, какъв тест съм използвала
Ето това е, както написах много е бюджетен, а утре ще разберем и доколко е верен  Hug

http://prikachi.com/images.php?images/723/8979723R.jpg
Е тоя тест ми отчете ден преди закъснение след като го изтървах в тоалетната Grinning Т.е успя да засече хормона въпреки разредената урина Grinning Joy добър е!

# 591
  • София
Относно цветната снимка знам от лекари, че е безболезнена ако няма проблем, но ако има сраствания може да бъде много болезнена. Моя приятелка със сраствания си беше правила и каза, че много я е боляло, дори си беше взела болничен няколко дни. Просто при всеки е различно и някои се застраховат с упойка.
П.П. Вчера бях на преглед и малката бубка е станала вече 2200 гр. Тези дни ще стягам багажа за родилното, за да съм в бойна готовност. Наръс с розов прашец, че в неделя влизам в 9-ти месец и може скоро да свърши  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 592
  • София
Иветче, много тиблагодаря, ще се оглеждам за такива тестове. Последно питане - от аптека ли ги взимаш или си ги поръчваш от някъде? Не съм попадала на тях, в аптеките винаги имат единствено Престо и Шуър.

Крю, така се радвам, а и се вълнувам за теб! Страхотен момент и прекрасно време, пожелавам ти изключително леко раждане и бързо възстановяване, и да минеш да ни се похвалиш и да замеряш с памперси после! Пъхам се под прашеца да разчистя хубаво  newsm79  Hug

# 593
Крю,голяма е пораснала малката бебка,пожелавам ти като дойде времето леко раждане и спокойни оставащи дни до срещата   Hug
Взимам си от прашеца  Crazy
Дея,във всяка аптека ги има,ти и да питаш тест за б,обикновен,от тези ще ти дадат  Hug

Последна редакция: вт, 06 дек 2016, 23:37 от Étoile*

# 594
Крю, много сте пораснали!
Наслаждавай се на последните моменти 2 в 1. Simple Smile
Леко раждане и после те чакаме да ни се похвалиш!
Така и не разбрах кога бременните започват да ръсят и дали само небременните събират прашец, но ако и бременни събират - цопвам се под розовия прашец на Крю! Simple Smile💜

# 595
  • София
Благодаря ви, момичета  bouquet

# 596
Олив, Ивет честити ви две чертички.Лека и безпроблемна бременост до самия финал.
Крю леко раждане ти пожелавам  Hug
Успех на всички в борбата за двете чертички.
Аз съм добре. Малко ме боли тук таме и ми се вие свят, но и това ще мине. Надявам се всички бременелки да са добре и скоро с хубави новини от прегледите.Аз съм на преглед за сърчице чак на 22, че моя док е в отпуска.
Приятна вечер

# 597
Привет! Отдавна се каня да се запиша при вас, надявам се да приемате попълнения Hug Много емоции бушуват, а не споделям с никого трепети покрай бебеправенето, е, освен с мъжа си  Mr. Green
С него правим опити от май че 4 месеца,... като междувременно случайно открих, че имам известни здравословни пречки, но не е нещо сериозно към момента. Пия хормонални препарати (дуфастон и еу-тирокс), гледам да съм спокойна (макар че понякога доктори *неволно* те понаплашват!) и така.
Правя си тестчета за овулация, даже в неделя видях мнооого убедителен +. По принцип, лекарката ми препоръчва опити през ден, но този месец смятам да не я послушам и да видим какво ще стане Simple Smile (т.е. да пробваме 2-3 поредни дни). Та имам нужда от малко вълшебен прашец  Heart Eyes
С пожелания за втори чертички и въобще много коледни чудеса за всички! Simple Smile

# 598
Изчетох ви на един дъх, много сте писали пак. Аз бях с "уискито". Държа да подчертая, че докато се колебаех, но някак предпочитах да го има, д-ра каза, че нямам опция да решавам. Само така правели цветната снимка, за мен беше добре дошли, дето ще го мисля ще боли ли, няма лии...Четох, че може да се получи спазъм, ако ме заболи/мръдна и да се отчете запушено, а на повторна приспана снимка било ок. Та нямах драми с упойката. При мен мисля се налагаше също заради извънматочната, но сама си я назначих за спокойствие. Десита я помня, бяхме говорили нещо по ИБ тема.
Радвам се бременелките сте ок, чакате следващите стъпки в развитието на бебчетата ви  - супер!!!
Олив, Ивет, честито, да ни държите в течение с Б! И да ни нахъсвате!
Крю,  стискам палци за леко раждане и навреме да е! Скоро да сте гушкате и целувате с пухкавото подаръче!
Зайче, добре дошла, дано скоро опитите ви се увенчаят с двучертичков успех!
Аз си усетих по часовник ову в дясно на 15 ден, съотвената ЦС почна предния ден и ми се точи още два дни Joy Отчитам, че ову в дясно е на 15ти ден по принцип, а в ляво - 12-14 ден. То ще одъртея, докато си изуча организма.

# 599
Иветче, много тиблагодаря, ще се оглеждам за такива тестове. Последно питане - от аптека ли ги взимаш или си ги поръчваш от някъде? Не съм попадала на тях, в аптеките винаги имат единствено Престо и Шуър.

Крю, така се радвам, а и се вълнувам за теб! Страхотен момент и прекрасно време, пожелавам ти изключително леко раждане и бързо възстановяване, и да минеш да ни се похвалиш и да замеряш с памперси после! Пъхам се под прашеца да разчистя хубаво  newsm79  Hug

Да, от аптеката ги взимам. Преди и аз винаги само Шуър купувах, но един ден случайно минах край една малка квартална аптека и жената каза, че имала обикновени тестове, които не са толкова известни, но са хубави и ми ги препоръча. От тогава взимам само от тях. Понякога дори правят промоции и има 2 теста за 3.40лв.

http://apteka.framar.bg/19003389/%D1%82%D0%B5%D1%81%D1%82-%D0%B7 … D0%BD%D1%82%D0%B0 ето тук ги продават също, но ти препоръчвам първо да обиколиш аптеките и да потърсиш, със сигурност ще са на доста по-ниска цена, пък и от доставката ще спестиш Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт