Кой какви сериали гледа? - тема 17

• 68 173
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
Почнах да гледам Legion. По-откачена пилотка не бях гледала скоро. Crazy  Хареса ми! Дан Стивънс е перфектен!
Чудя се
Скрит текст:
дали баща му е бил мутант и затова не може да види лицето му в спомените си. newsm78

Аз го следя по Фокс (за разнообразие - малко телевизия Wink ) Нататък е по-откачено - последната серия е пълна лудница!
Скрит текст:
Принципно баща му е професор Х от Х мен, но все още не е сигурно, че и в сериала ще е така (така е в комиксите). Май натам отиват нещата - в последната серия се установи, че Дейвид е осиновен, но за сега не се знае кои са истинските родители. Този, който не се вижда, вероятно не е осиновителя, а нещо като паразит (мутант, който живее в него) или въображаемо същество (един от "легиона" в главата му).

# 631
Почнах да гледам Legion. По-откачена пилотка не бях гледала скоро. Crazy  Хареса ми! Дан Стивънс е перфектен!
Чудя се
Скрит текст:
дали баща му е бил мутант и затова не може да види лицето му в спомените си. newsm78

Аз го следя по Фокс (за разнообразие - малко телевизия Wink ) Нататък е по-откачено - последната серия е пълна лудница!
Скрит текст:
Принципно баща му е професор Х от Х мен, но все още не е сигурно, че и в сериала ще е така (така е в комиксите). Май натам отиват нещата - в последната серия се установи, че Дейвид е осиновен, но за сега не се знае кои са истинските родители. Този, който не се вижда, вероятно не е осиновителя, а нещо като паразит (мутант, който живее в него) или въображаемо същество (един от "легиона" в главата му).

На мен ми казаха, че е добър. Ще го пробвам и аз.  Grinning Simple Smile

# 632
А, добър е сериалът, стига да не ти пречи, че е откачен и от време на време трудно се разбира какво се случва  Laughing
Скрит текст:
Даже на моменти изглежда, че всичко е сън или видение (т.е. предсказание на някой от мутантите), или халюцинация...

# 633
А, добър е сериалът, стига да не ти пречи, че е откачен и от време на време трудно се разбира какво се случва  Laughing
Скрит текст:
Даже на моменти изглежда, че всичко е сън или видение (т.е. предсказание на някой от мутантите), или халюцинация...
Може ли да се гледа самостоятелно или за да му се насладя напълно трябва да съм гледала нещо друго за X-Мен преди?

# 634
Може - действието се развива през 60-те години (или някъде там), така че всъщност е преди повечето събития от филмите за Х мен. Достатъчно е да се има предвид, че по света започват да се раждат мутанти и правителството ги преследва, за да ги убива, изследва, използва и т.н.

# 635
  • Бургас
Аз започнах да гледам Друговремец по AXN. За сега много ми допада.

# 636
Аз съм в голям застой нещо. Powerless някой гледа ли?

Гледам за Март програмите:
- Burning Sands - https://www.youtube.com/watch?v=7t-ZivjczEs

- Hand of God (S02)

- Love - https://www.youtube.com/watch?v=6tefAUunOU0&feature=em-uploademail -  Брита (Community) - найс, но не означава че е як.

- Trial & Error - https://www.youtube.com/watch?v=9uqELtCtOUY

-  Hap and Leonard (S02) - най-после нещо хубаво.

- Review (смешно е много)

- Into the Badlands (има фенки тук)

- Asylum (английска комедия)

- Imaginary Mary (комедия)

# 637
  • The point of no return
Petia Ivailova, благодаря!  bouquet Наваксах с всички излезнали серии, страшна лудница е сериалът!

Реших да направя тема за Легион, заповядайте да коментираме! http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=969349;topicrefid=19

# 638
Записах се Simple Smile

"Стоте" е подновен за пети сезон. Аз още не съм гледала този - харесвам сериала, но Кларк и майка й ме дразнят. Ще го гледам по-натам...

# 639
Гледах 1-ви сезон на "Shooter".

# 640
  • The point of no return
Препоръчаха ми Imposters и го започнах. Много ми допадна, свеж, добре движи сюжетът и бромансът е на ниво  Grinning.

# 641
Гледам "Докоснати от слънцето " по Диема фемили , става за убивне на времето. Wink

# 642
  • МАРС
Минавам само да благодаря на Roya за Imposters, хареса ми, освен това в последните два епизода се включи и Ума Търман(фенка съм й).

# 643
Аз напследък съм на телевизия, най-вече FOX Crime

New Blood
Backstrom
Rosewood
The Brokenwood Mysteries
Battle Creek ...

Legion нещо не можах да го схвана и го зарязах.

# 644
Powerless е г/д добре. Напомня за Better off Ted, а той беше много по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт