Кой какви сериали гледа? - тема 17

• 68 203
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
Изгледах пилотката на Големите малки лъжи. Хареса ми определено.
Според мен убития ще е Рената (Лора Дърн) или някой измежду Бони или Нейтън, но по-малко вероятно. Поне засега не виждам причини убития да е някой от трите баш главни героини.
Но в подобен тип филми/сериали може да е абсолютно всеки. Най-вероятно ще се разбере чак в последната седма серия, а ние само може да гадаем.
Много интересно, като че ли Джейн сложи пистолет под възглавницата си, защо и е? :о Не вярвам причината да е синът и, въпреки че си е малко плашещ с това ходене на сън, а и според мен Амабел не лъже и точно той я е хванал за вратлето.
Сашко както обича жена си, така и я малтретира, поне се загатна за това. Но двамата един до друг ми стоят много неловко. Никаква химия няма, много са нелепи един до друг, вината за което е в Кидман и продуцентите взели решението да са двойка в шоуто.
Има ли отделна тема за този нов сериал ? newsm78

# 541
Markrit, няма тема сериала.

И аз изгледах. Рийс ми е симпатична и се радвам, че има "по-главна" роля. Очаквах Никол и Лора Дърн(тая няма затриване, ужасно ми е противна от време оно Confused) да ме дразнят, но сгреших. Laughing  Интересен ми е и ще го следя.

А като споменахме Сашето, видях, че е качен първи епизод на този сериал - Bellevue с Ана Пакуин. Някои с отзиви?

Последна редакция: чт, 23 фев 2017, 11:07 от Cafelate

# 542
Изгледах пилотката на Големите малки лъжи. Хареса ми определено.
Според мен убития ще е Рената (Лора Дърн) или някой измежду Бони или Нейтън, но по-малко вероятно. Поне засега не виждам причини убития да е някой от трите баш главни героини.
Но в подобен тип филми/сериали може да е абсолютно всеки. Най-вероятно ще се разбере чак в последната седма серия, а ние само може да гадаем.
Много интересно, като че ли Джейн сложи пистолет под възглавницата си, защо и е? :о Не вярвам причината да е синът и, въпреки че си е малко плашещ с това ходене на сън, а и според мен Амабел не лъже и точно той я е хванал за вратлето.
Сашко както обича жена си, така и я малтретира, поне се загатна за това. Но двамата един до друг ми стоят много неловко. Никаква химия няма, много са нелепи един до друг, вината за което е в Кидман и продуцентите взели решението да са двойка в шоуто.
Сакън, не издавайте какво става в първа серия, ще развалите гледането на някой Wink
Иначе след като ти прочетох коментара я изгледах - много ми хареса. Приятен сериал се очертава, много интриги, въпросителни, много ми хареса и че завръзката беше от една съвсем тривиална случка.
Също много ми хареса и че героите в началото ги мислиш за едни, пък на края на серията се оказват други. На Рийз Уидърспун героинята претърпя голям обрат в серията. И аз лично се вързах на любовта между Никол Кидман и Алекс Скарсгард. Мисля, че тя трябваше точно така да изглежда, както я пресъздадоха връзката си. Пък и Николката аз лично я харесвам.
Абе няма ли наистина тема за този сериал? Колко серии ще бъдат? Мини сериал ли е?

# 543
Нов сериал: The Arrangement

Sneaky Pete е добре. Особено като прочетох фенските мнения и мисли и си мисля, че най-вероятно те са прави, това го прави още по-добре.

# 544
  • Вестерос
Сериялът ще е само 7 серии, нали е правен по книга, уж няма да има втори сезон, ама той и Вейвард Пайнс нямаше да има втори, а сега чакаме трети Grinning Много са ми интересни предположенията ви след като знам какво ще стане Simple Smile

# 545
Сериялът ще е само 7 серии, нали е правен по книга, уж няма да има втори сезон, ама той и Вейвард Пайнс нямаше да има втори, а сега чакаме трети Grinning Много са ми интересни предположенията ви след като знам какво ще стане Simple Smile

Аз така се зарибих, че си поръчах книгата Simple Smile Ще я прочета и ще гледам сериала. Хубава ли е?

# 546
  • Пловдив
Ейй, prolet_inchen, бъди малко над нещата. Няма нужда да правиш препратки към мен във всеки свой пост Wink

# 547
Ейй, prolet_inchen, бъди малко над нещата. Няма нужда да правиш препратки към мен във всеки свой пост Wink

Да, ама пуста зодия лъв - сърце не трае Simple Smile Няма повече, обещавам. Все пак и аз мрънках в друга тема за спойлерите да ги слагат в скрит текст, пък сега друга песен запях Simple Smile

# 548
  • BG-DE
Здравейте, бихте ли ми казали кой е сериала с Никол Кидман, за който говорите  Embarassed

# 549
  • Русе
Здравейте, бихте ли ми казали кой е сериала с Никол Кидман, за който говорите  Embarassed
  http://www.imdb.com/title/tt3920596/?ref_=nv_sr_1

# 550
  • BG-DE
Много благодаря  bouquet

# 551
  • UK
Тъкмо приключих One Day at a Time, сладък, неангажиращ семеен ситком, римейк на този от 75та. Сериалът е на Нетфликс и е много симпатичен. Само 13 епизода са и се гледа за нула време, но аз си го изгледах с удоволствие и много се надявам на втори сезон. Simple Smile

# 552
  • Вестерос
Не съм чела книгата, ама искам да я прочета, четох резюмето в уикипедия  Blush

# 553
  • Вестерос
The Young Pope щял да има втори сезон, както и Medici: the masters of Florence.

И още, не помня, може да съм писала вече за тях

NCIS: Officially renewed for Season 15
The Odd Couple: Cancelled after three seasons
Pure Genius: Officially cancelled after one season

Constantine: Officially revived as animated series at CW Seed
Shocked Party

Lethal Weapon: Officially renewed for Season 2
Lucifer: Officially renewed for Season 3
Aquarius: Officially cancelled after two seasons
Broadchurch: Officially cancelled after three seasons
Ripper Street: Officially cancelled after five seasons
Saving Hope: Officially cancelled after five seasons