Кой какви сериали гледа? - тема 17

• 68 200
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
  • София

Constantine: Officially revived as animated series at CW Seed[/u] Shocked Party

И аз се учудих и го споменах преди няколко стр. До колкото разбрах ще са кратички...5-10 минутки или нещо такова.

# 556
  • Вестерос
Спомних си аз, че някой писа, но не бях сигурна дали беше на 100% , че ще има или мислели да правят.

# 557
ахахах, Хоръра продължава... Mr. Green

# 558
  • София
Някой гледа ли The Expanse? Що толкова много ми харесва, не мога да кажа. Rolling Eyes

# 559
  • Вестерос
Aз не съм почнала още втори сезон, как е?

# 560
Някой гледа ли The Expanse? Що толкова много ми харесва, не мога да кажа. Rolling Eyes
Заинтригува ме с това описание и реших да го пробвам Simple Smile Умирам си за добра научна фантастика, само да не е Battlestar Galactica, Star Trek и тем подобни, че не са моя жанр.

# 561
Още не съм гледала втори сезон, но ще го направя. Той си е точно фантастика - по-малко драма и любови и повече политика и фантастични... неща. Поне такива са ми впечатленията от първия сезон.

# 562
  • София
Aз не съм почнала още втори сезон, как е?
Много, много добре.

Скрит текст:
Милър, полицаят от Церера се събра с екипа на Росинант и почнаха да разследват тая извънземната бактерия с помощта на онзи Фил, който стои кораби. Появи се нов тим от Марс, засега не са ми любимци. Тия на Земята, начело с индийката, се оплетоха в конспирации, подготвят се за война с Марс.

# 563
  • Вестерос
Супер, че са ги събрали, те ми бяха любимци  bouquet

# 564
  • София
Особено Милър, страшни лафове пуска.

Скрит текст:
Сега се развали една бомба и трябва да си държиш пръста на нея, за да не гръмне и естествено остана Милър. После го пратиха да я взривява вътре в астероида и вика : ще се поразходя малко с моя ядрен домашен любимец hahaha

# 565
"Lucky Man" Season 2 започна!

# 566
Здравейте,не намирам нищо с търсачката,никой ли не гледа MAD MEN ?Май и тема няма.
Какво ви е мнението за него?
Аз сега се опитвам да го започна ,но нещо не ми върви.Рейтинга му е страхотен иначе....
Дали да го продължа ,два епизода съм изгледала  newsm78

# 567
Patriot - 10 епизода - комедия.
Не съм го гледал.

# 568
  • Вестерос
Mad Men доста хора го гледаха, той нали свърши, сякаш имаше и тема.

# 569
И на мен в началото ми беше муден, но после ми хареса.

Общи условия

Активация на акаунт