Кой какви сериали гледа? - тема 17

• 68 200
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Здравейте,не намирам нищо с търсачката,никой ли не гледа MAD MEN ?Май и тема няма.
Какво ви е мнението за него?
Аз сега се опитвам да го започна ,но нещо не ми върви.Рейтинга му е страхотен иначе....
Дали да го продължа ,два епизода съм изгледала  newsm78
Това е един от сериалите, които най-много са ми харесали и са ми направили най-силно впечатление. Епохата е пресъздадена чудесно, а актьорската игра е великолепна.
Първите серии и на мен ми тръгнаха трудно.

# 571
  • МАРС
Оф, аз го зарязах след втория епизод, май трябва да му дам нов шанс.

# 572
Благодаря момичета  bouquet
Не съм обърнала внимание ,че е свършил сериала,чак и тема търсех  Grinning
Щом казвате ,че е добър ,ще му дам шанс Peace

# 573
  • София
The Night Of  (2016) - Страхотен е, направо ме залепи от първата до последната минута! Изпипана работа.

# 574
Изгледах Taboo - за любителите на жанра е доста прилично постижение. 8 епизода, Том Харди във всеки един от тях - мен ме урежда Simple Smile Още повече ми харесва да гледам сериал, на който мога да изтегля всички серии - мразя да чакам седмица след седмица.
Иначе тук давате супер идеи за сериали, вече гледах и втората серия на Big Little Lies, минах и целия сезон на The Expance - наистина е интересен поне за мен.
Сега ще гледам и The night of, благодаря за подсказките!

# 575
Някой гледа ли The Expanse? Що толкова много ми харесва, не мога да кажа. Rolling Eyes

Аз! и тема имаме - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=896122;topicrefid=20

# 576
# 577
The Night Of  (2016) - Страхотен е, направо ме залепи от първата до последната минута! Изпипана работа.

Какво беше накрая на сериала? Май не казаха кой е виновен.  newsm78

# 578
  • София
Не! Просто задължително трябва да има втори сезон, но засега нищо не е обявено ...  newsm78

# 579
Изгледах "Дърк Джентли" - харесва ми, въпреки откачените неща  Simple Smile Добре че е подновен, понеже последните минутки на финала са... #2gunfire

Mad Men го знам само като сериала, в който участва един много добре изглеждащ актьор (попадах на реклами по телевизията и ми направи впечатление, впоследствие научих, че се казва Джон Хам  Laughing Blush ).  Много е готин, но не бих гледала само заради него - сериалът просто не е от типа, който по принцип ми допада.

# 580

Какво беше накрая на сериала? Май не казаха кой е виновен.  newsm78

Е, това си беше голям спойлер хаха:) Гледах първите две серии, супер интересни, ама щом вече знам края, май ще пропусна остатъка... Е, карай да върви Simple Smile

# 581
  • addicted
Не е точно така, не се отказвай.  Grinning

# 582
  • срещу двата комина :)))
Изгледах Taboo - за любителите на жанра е доста прилично постижение. 8 епизода, Том Харди във всеки един от тях - мен ме урежда Simple Smile Още повече ми харесва да гледам сериал, на който мога да изтегля всички серии - мразя да чакам седмица след седмица.
Иначе тук давате супер идеи за сериали, вече гледах и втората серия на Big Little Lies, минах и целия сезон на The Expance - наистина е интересен поне за мен.
Сега ще гледам и The night of, благодаря за подсказките!

и аз го почнах Taboo, първата серия много ми хареса  Peace

# 583
# 584
Така, искам да кажа, че изгледах The Night of... За мен лично историята си беше завършена, не виждам какъв сезон 2, като накрая определено имаше развръзка.

Общи условия

Активация на акаунт