Искам да кажа ... (98)_28.11-04.12.

• 47 759
  • 657
  •   1
Отговори
# 375
Аз малко ни в клин, ни в ръкав да се намеся, ама си ви следя от доста време.

Та, да светна Захир, ако още не се е светнала сама. Апартамента като единствено жилище регистриран ли ти е? Тогава данъка сгради ще ти е на 50%, таксата смет не, но все пак е нещо. Единственото условие е да си регистрирана като постоянно живееща на адреса и да имаш разни документи за апартамента. На нас ни искаха Акт 16 на сградата и нотариален акт на земята. Имаше май и още нещо.
Нас така ни цакаха 2 години, докато успеем да подадем коректно декларацията. Точно сега е моментът да го направиш, докато не са калкулирали данъците за следващата година.

Ми... здравейте.  Blush

# 376
  • Пловдив
Аз редовно ходя сама с децата на почивка - море, ски, навсякъде. Нямам проблеми никакви.

# 377
Та аз лично, ако не се налага, с малко дете, сама никъде не тръгвам. Виж ако е с Мария ще е супер:)

Оооо, сега както са големи даже ми е кеф да отида някъде с тях  Peace

# 378
Аз малко ни в клин, ни в ръкав да се намеся, ама си ви следя от доста време.

Та, да светна Захир, ако още не се е светнала сама. Апартамента като единствено жилище регистриран ли ти е? Тогава данъка сгради ще ти е на 50%, таксата смет не, но все пак е нещо. Единственото условие е да си регистрирана като постоянно живееща на адреса и да имаш разни документи за апартамента. На нас ни искаха Акт 16 на сградата и нотариален акт на земята. Имаше май и още нещо.
Нас така ни цакаха 2 години, докато успеем да подадем коректно декларацията. Точно сега е моментът да го направиш, докато не са калкулирали данъците за следващата година.

Ми... здравейте.  Blush
Здравей. Ама не знам къде да е регистриран, много съм невежа в тези неща. По лична карта ми се води адреса там, но съм съсобственик, т.е 50% са мои от имота, сега предстои да стана пълноправен собственик. Имам нот.акт, както и всички документи. Къде трябва да го регистрирам?

# 379
Ама, Жаки, нашето пътуване ще е до Велинград само. Аз съм шофьор, обожавам да карам. Е, малко ме притеснява пътната обстановка и сама с малкия, но знам, че пътищата към курортите са ок.

# 380

Искам да ви питам, как ви се струва идеята да идете сами на почивка с детето? Под сами имам предвид само аз и малкия.

Направо се размечтах  Crazy Ама те моите са големи вече, пък аз не съм шофьорка  Embarassed Embarassed Embarassed
Ми, хайде с нас!  Hug

# 381
За няколко дни може, а и Тото е здрав момък, не като моята, дето не се знае какви ще ми ги сервира във всеки един момент:) Тръгвай спокойно, един час път е, ако може той да спи пък няма да имаш никакви грижи.

# 382
  • някъде ... тук ...
Светалчо, мисля, че твоят град се брои към София. Поне в агенцията по кадастър е към София град, а не към София област. Може и за друго място да питаш де, просто се сетих.
В изипей става за където и да е Simple Smile

Аз не обичам да ходя сама, още повече като бяха малки децата. Сега е друго, големи са и са нормална компания.
Сега прочетох. Тръгвай смело Бела Simple Smile Ще се забавлявате в басейните

# 383
Бела, трогната съм от поканата  Heart Eyes

# 384
  • Бургас
Ходенето някъде с малки деца не го броя за почивка  Wink Ама ако ми се отвори възможност ще ида, що пък да не?
Кога ще сте на Велинград. Ние ще сме там на 10-11.12. без деца

# 385
Бела, трогната съм от поканата  Heart Eyes
Тя важи да знаеш!  bouquet
Лина, и аз мога да се подготвя за тогава, но ще съм с Тото, а предполагам искате да си починете.

# 386
А аз искам да се спазаря с Жакито за Тайланд..и децата ще гледам, и вода ще нося... 😂  Praynig

# 387
Сама на почивка с децата...то ще е голяма почивка. Simple Smile
Ако съм само с дъщерята, става...но и с малкия си е напрежение да съм сама на чуждо място.

Жаки, защо не вземете голямата с вас за 2седмици? Ще може да ти помага.
Няма да изпусне кой знае какво от училище за това време, а и там също може да си подготвя уроците.

# 388
Бела, има ли какво да правиш сама на почивка с малко дете? Аз не бих отишла. Ако пък сън ма мястото на Жаки съм категорична. Всъщност има ли шанс хотела, в който ще отседнете да осигури транспорт от летището? Тогава май ще е по- спокойно.  newsm78
Това, за единственото жилище не го знаех, може и да се възползвам.

# 389
Сесил, не иска да се връща сама, бои се да лети, има прекачване, престой.
Аз веднага и предложих, ако тя е с мен няма никакви грижи. Името на човека купил билета не може да се сменя, за жалост иначе щеше да се намерят доста мераклийки сред дружките ми:)

Общи условия

Активация на акаунт