Искам да кажа ... (98)_28.11-04.12.

• 47 684
  • 657
  •   1
Отговори
# 75
  • Sofia
Цирк и аз не харесвам, и синковецът-също.Водех го често като по-малък, от скука.
От вас чувам за концерта на Любе  newsm78. Ще предложа на ММ,той ги харесва. Има  непродадени билети някакви още. Хубавите и  по-скъпи места са изчерпани, разбира се. Нелепата смърт на  newsm78 китариста им си спомням.  Crossing Arms
Добре потренирах, взех си хремавото дете от училище и сме се завили до ушите дОма.
Коледни партита, а и не само коледни, си правихме доволно често  Peace. Но,всъщност,и сега се събирам със същите хора, без да сме колеги на едно и също място  Hug.
За цената на британките- може да си я купите от частни лица, не от  магазин или развъдник.Много по-изгодно е. Нашата я купихме от продавалника...е,има известен риск. Купихме я за момче, пък се оказа девойка  hahaha,но го преживяхме  Mr. Green.

# 76
  • До морето
Значи, аз нали мразя котки и не съм запозната, та специално цъкнах в Гугъл да видя, що е туй Британска късокосместа. В олх варират между 350 и 900лв.

# 77
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Токущо ми звънна по телефона някакъв мъж, който се представи като полицай, да ме пита дали имам проблеми с телефонни терористи, каза ми някакво име. Видя ми се подозрителна цялата работа...Не знам какво да мисля - дали някой ме проверява или наистина се е загрижил за мен.

# 78
  • Sofia
Токущо ми звънна по телефона някакъв мъж, който се представи като полицай, да ме пита дали имам проблеми с телефонни терористи, каза ми някакво име. Видя ми се подозрителна цялата работа...Не знам какво да мисля - дали някой ме проверява или наистина се е загрижил за мен.
newsm78 Чие име? Неговото или на терориста? Ако се е представил с име и към кое РПУ работи, можеш да се обадиш да провериш дали имат такъв служител...не бих се тревожила. За какво да те проверяват? На домашен или на мобилен телефон?

# 79

Това е една от най- актуалните измами- полицията те хваща да съдействаш  Peace
Въобще не се връзвай. Звънели вече на домашен и  мобилен телефон, това е най- странното, откъде имат инфо за двата номера  newsm78 Вече двама мои познати попаднаха в схемата  Confused

# 80
  • София
полицаите не се обаждат с такива въпроси.
те не са ПР-и и не го играят социално разтревожени по този начин.
подай сигнал.

# 81
На домашен. Каза ми името си (ако е неговото, де). Аз го попитах от кое управление е, той каза, че е от Столична дирекция на полицията.
Мислех да се обадя, ама винаги може да се използва името на истински служител, ако си тръгнал да мамиш. А ми се видя подозрително, защото скоро бях слушала за такава измама - представят се за полицаи, искат съдействие - да дадеш пари, които те ще бележат и т.н.

# 82
Направо го питай другия път колко иска  Mr. Green

# 83
Направо го питай другия път колко иска  Mr. Green

Аз го попитах за телефонен номер, на който да се обадя, ако някой ме притеснява и той ми даде 6-цифрен стационарен.

# 84
  • Пловдив
Полицаите се обаждат и по телефона. Аз по подобен повод ходих да се срещам с кварталния преди години в РПУ-то, той беше звънял.

Ми гугълни го тоя телефон, после и позвъни на него.

# 85
Гена, от олх животно не бих купила.
Да не говорим, че при тези котки има няколко заболявания, за които развъдниците правят тестове и изключват по принцип.

# 86
 svetal4o!!!  Naughty

Moя позната наскоро изгоря така, егати схемата са заформили, уж се обаждат от РПУ-то, да не говорим, че и е дал "полицая" някакъв телефон стационарен, на който тя е звъннала и са я свързали с него.. Страшен цирк разиграват, все едно гонят престъпници, които ще ти звъннат всеки момент, а полицията ги следи, вербуват те да им съдействаш и изгаряш накрая. Хич не се връзвай!!!!

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1611830

# 87
Аз не се вързах, просто исках да разбера дали имат такава практика - да се обаждат. Освен това и мъжът ми си е вкъщи и щях да му го прехвърля на него, ако нещо ме беше притеснило.

# 88
  • София
прехвърчат първите снежинки Simple Smile

# 89
  • Пловдив
прехвърчат първите снежинки Simple Smile
Пак сте привилегировани, в Пловдив е сравнително топло.

Общи условия

Активация на акаунт