Искам да кажа ... (98)_28.11-04.12.

• 47 700
  • 657
  •   1
Отговори
# 135
Стейси, е последното не го разбрах, признавам си.

И последният ми пост беше към тези, които постоянно твърдят - ама защо не си вземете коте от улицата, а искате да купувате.
Е, аз имам и от улицата, което не пречи да искам и породисто коте.

Kristinnnnn, и аз съм сигурна, че служителите в градината виждат какво се случва с децата, но им е все тая.

Радвам се, че и с двете деца имам възможността да не ги пращам в ясли и градини, а се гледат в къщи.

# 136
  • Варна
Сесили, спирам. Който разбрал-разбрал. Съжалявам. И аз искам корнишрекс, ама засега няма да е.
Мисля, че бях достатъчно искрена.  Извинявайте!

# 137
  • В Космоса
Стейси, откъде трябва да се взимат животни? Сериозно питам, защото изобщо не съм наясно, ти явно си навътре и имаш наблюдения и знания какво, що. А нещо не можах да разбера от постовете ти как е правилно да се постъпи.  Hug

Сесил, вкъщи, вкъщи, ама от друга страна нали уж затва ги пращаме, да свикват с real life. Mr. Green

# 138
  • Варна
Акаш, идеята ми е просто да не се рекламира развъждачеството.
Не ми се говори повече в момента. Акълът ми е зает другаде.
Взех решение относно семейния проблем, за който ви споделям. Няма връщане назад! Няколко часа бях натоварена днес -да реша, на живот и смърт.  Баща и майка ме гледаха с надежда какво ще се произнеса. До там сме стигнали. Ами реших. 

# 139
  • Варна
Мили мои, я да ви напиша за проблема-приветствам мненията ви.
Скрит текст:
Племенникът заминава за чужбина. Буквално след дни.
Иска си личната карта, обаче. Споменах ви, че лицето е теглило бързи кредити. Никой не знае колко-на друго лице не дават обяснения. Опитахме.  Звъняхме. Да знаете от мен, че спасение няма с такъв човек-такава е системата. Та иска си личната карта-убедени сме, че ще изтегли още кредити, преди да замине. Баша му иска да му даде картата в деня на полета. Не и не. Скандали. Кажете моля мнение.

# 140
И аз искам корнишрекс, ама засега няма да е.

Shocked Това грозно нещо Rolling Eyes. Колко пари е този голямоушко?

# 141
  • Оптимист по принуда
Стейси,
Скрит текст:
споделеното от теб ме натъжава, братът на моя приятелка така се съсипа.
Защо питаш за картата? Естествено, че не бива да му я дават. Не само може да изтегли кредит, а може и да се 'подреди' подобаващо като за последно. Не ми се мисли... да му я дадат на летището.

# 142
  • Варна
Всички знаем, убедени сме, че лична карта трябва да види на летището.
Но той действа родителите си-няма лична карта-няма полет за Англия. Проваляли му така живота.
Аз съм взела позиция, но се тревожа.  Cry Ако не е съгласен-чао. Аз лично видях колко беше безскрупулен, когато последно му плащах вересиите. Не мога да простя, как той ги изрежда хладнокръвно на каса на изи пей-аз плащам, сестра ми плаче зад мен.

# 143
Стейси, и аз мисля като Деми, не му я давайте.

Скрит текст:
А кредитната история можете да проверите ако имате познат в банка или някоя институция за бързи кредити, някой, който има достъп до централния кредитен регистър. Или сами да подадете молба до ЦКР, но той трябва да е съгласен или да упълномощи някого http://www.bnb.bg/AboutUs/AUFAQ/CONTR_CREDIT_REGISTER_FAQ Може да го подкупите, че ще му върнете личната карта, ако подаде молба за справката, но не знам колко бързо става по каналния ред. Ако намерите човек с достъп до регистъра става за минути.

# 144
  • Оптимист по принуда
Кой ще му купува билета? Сам ли? По принцип ще му трябва лк, да, но ако родителите му го купят или ти, няма какво да им извива ръцете.

# 145
Стейси Грей, лицето е навършило 18г. предполагам?
Скрит текст:
Ако му я дадете, може да направи куп мизерии...ако не го направите - пак същото.
Тук няма правилно и грешно.
Аз не разбрах едно, как наркозависим изведнъж решава и заминава за Англия и то да работи.
А лечение?
Та там е също толкова лесно да намери наркотици, както и в БГ.
Не знам с кой акъл наистина родителите му го пускат там.

# 146
  • Варна
Сесили, родителите са в паника и заминаването за работа в Англия е първата стъпка. Никога не е искал лечение или нещо друго.
На интервюто е излъгал, че няма допир с наркотици.
Не са толкова тежки уж(няма замесен хероин-олеле, какво разбирам от наркотици).
Въпросното момче е категорично, че билет ще си купи сам, на фирмата ще плати сам, и то само, ако получи личната си карта сега. Изказах ви опасенията си.
Другият вариант е младежът да бъде изгонен от семейството. Не ни съдете, моля, помагайте с идеи!

# 147
  • Бургас
Стейси,според мен ви е казал това, което искате да чуете. Той тук е сътворил хиляди глупости, пък там без надзор, ще работи и ще изкарва пари ли? Дано не съм права, но хич не съм оптимистка.

# 148
  • София
Стейси, никой не може да ви съди, най-малкото тук те четем отдавна и знаем колко го преживявате всички и колко се мъчите да помогнете!
Има ли вариант някой от родителите му да замине с него, поне в началото? За месец-два?

# 149
  • Оптимист по принуда
Стейси, възможно е почти 99%, че изобщо никъде няма да отиде, сигурно е отчаян опит да се добере до пари. Аз не ви съдя, знам, че това е ад.

Общи условия

Активация на акаунт