Искам да кажа ... (98)_28.11-04.12.

• 47 688
  • 657
  •   1
Отговори
# 240

Честит ви първи сняг и на вас! При нас натрупа Simple Smile

Лято, честита ви рожденчка!  bouquet

Жаки, супер забавна, както винаги  bouquet

Последна редакция: вт, 29 ное 2016, 21:58 от Анонимен

# 241
  • Mediterraneo
Изчетох ви. Честито на всичи празнували скоро и празнуващи днес  bouquet

Никак не обичам зимата, снега още по- малко. А сега така му се радвам! Вали, мокро и студено е, а аз съм далеееч  Mr. Green

Скрит текст:
Много ми е мъчно днес, загубих близък... Най- рано утре вечер мога да се прибера, а няма смисъл, няма да успея да се сбогувам. Душата ми плаче, не успях да скрия от децата, а и не би трябвало. Много ми е тежко.

# 242
  • В Космоса
Днес всичко е било чудесно, детето е щастливо, играло си е с някакво друго момиченце през времето за игра, което не ѝ било приятелка. С едната ѝ приятелка, която я нямаше вчера си приказвали, а с другата, от която вчера се разочарова си били приказвали по учебните неща, понеже седяли на една маса. Всичко е шест и аз съм щастлива! Знаех си, че ще се оправи, ама... Как спах лошо снощи, ужас, занапред не знам как ще преживявам нещата. иначе не ми личи, пред нея съм спокойна и мъдра, но вътрешно сърцето ми кърви.
Сигурно ви звуча смешно, но това е положението... Искам да (си) кажа... Blush

Жаки, голяма забава при вас! Това с потупването с двата пръста по рамото не го разбрах, о0баче...

# 243
Шефа бе, пагон, поне така мисля аз  newsm78 Акаша, на мен никак не си ми смешна  Heart Eyes

# 244
  • В Космоса
Рая,  Hug

Аааа, шефааа... хаха, не се сетих. Grinning

Тарти,  Sad Hug

# 245
Бях на зъболекар след работа...ужасно движение.
Утре пак и пак ще трябва да мина по същият маршрут...

Тъкмо реших какъв ще е подаръкът за колежките и сега се разколебах.
Какво мислите за такива шоколадови "лъжички", слагат се в млякото и се разтапят. Шоколадът е белгийски, има различни видове.
Мислех си за 1млечен шоколад и 1бял, ще ги опаковам и с картичка.
Шоколадова лъжичка

# 246
Акаша, така се кодошат- генералшата демек, щото комадоря им все гледам кой какво и дали е свършил:)
Много смешно ме имитираха, как ходя и тракам с токчета, единият  ходи другия вика трак- трак и по това как тракам знаели дали съм ядосана или не JoyАко работеха, колкото им измислят главите глупости щяха да са 50% по- малко на банкета:))
Радвам се, че малката Къдрушка е била добре днес:)

За играта с картофа не казах- значи 4 двойки мъж и жена да са. На кръста на мъжа вързаха едно въже с вързан на края му картоф, посредстввом това махало с подходящи движения избутваха капачка, целта беше капачката да мине през вратата, която е краката на жената. Такива чупки в ханша парвиха, хеле един пълничък готвач, че лягахме по масите от смях. Това обаче върви меджу колектив с близки отношения и с по отпуснати колеги. Ако са с костюми някак не го виждам:))

# 247
Тарти, съболезнования Hug
Акаша, все така щастлива да е малката Grinning Винаги ще има подобни вълнения и сърцата ни ще кървят, и аз много страдам, когато децата не са щастливи.Сина ми не беше от приетите деца в училището до 7 клас, тревожех се, страдах, но той много философски приемаше положението и все ме успокояваше.Учител ми е той, много любим Heart Eyes

# 248
  • Варна
Честит празник, Лято!  Hug
Акаша, много близка те почувствах-и аз така се тревожа за разни работи покрай детето. Ами майки сме, така ще е!  Hug

По едно време валя сняг на парцали. Сега е просто студено.  Grinning
Моят мъж се обади да ни чуе за ен-ти път и се похвали, че ще ходи на мач на Кобрата, на трети декември, в София. От сега съм стиснала палци за Кобрата.  Simple Smile

Тарталета, щом няма време за физическо изпращане, ще се изпращате наум!  Hug Нещата от живота.

# 249
  • Варна
Лято, честита ви рожденчка, жива и здрава да е!

JACKLIN* , браво на вас . Весело се е получило.

Аз ,прехвърлих програмата по веселбата за коледното
парти на други ентусиасити тази година. Рахат съм.
Само, акъл давам ... черна станция го играя.  Mr. Green

Какво мислите за такива шоколадови "лъжички", слагат се в млякото и се разтапят. Шоколадът е белгийски, има различни видове.
Мислех си за 1млечен шоколад и 1бял, ще ги опаковам и с картичка.
Шоколадова лъжичка
Sesylle, искам да съм ти колежка.  Crazy

# 250
  • Mediterraneo
За мача и сестра ми се гласеше да лети до София, но се отказа. Дано успее Кобрата!

Стейси, никак не намирам за добро решението, което сте взели( или той е взел за себе си) за племенника ти. Далеч от средата не означава търсене на нова такава, а повярвай ми, много бързо ще си намери такава, където и да отиде. "Краставите кучета се подушват"... или както там е поговорката.

# 251
Тарталета, съболезнования.
Един от страховете на българина в чужбина - да не успее да се прибере навреме.

Да кажа, че онази червената чанта, дето толкова я мислих, се оказа голямо разочарование на живо и напълно заслужено я връщам обратно. Жалко, в същност.

Имам зверски главобол и ще си легна. Тия деца си имат и баща, той да му мисли за раници и тестове тази вечер. Аз мога да поема само гушкането на котката.

# 252
Хващам снежната тема!  Heart Eyes
Аз да кажа, че в Пловдив сняг йок! Само киша. Реших, че ще въодушевя малкия със сняг ама само се измокрихме  Close

# 253
Тарти, сега видях, съболезнования, да почива в мир.

Сесил, готин подарък е това, ще оценят че е ръчно правено, аз поне бих.

А забравих- дойдоха подаръците на Жаки, бях поръчала една игра Знайко, не знаех каква е, но беше намалена и я взех на риск.  Оказа се супер приятна изненада. Има основа на която се слагат различни карти, с букви, с цифри, със сезони, със зодии има различни опции, открий, играй и др. Изглежда супер забавна и беше от 30 на 18 лева. За деца от 3-6 г. От Патиланци Благоевград онлайн поръчах. Ако е интересно за някой да види.

# 254
  • Пловдив
Хващам снежната тема!  Heart Eyes
Аз да кажа, че в Пловдив сняг йок! Само киша. Реших, че ще въодушевя малкия със сняг ама само се измокрихме  Close
Има сняг, по колите Simple Smile Моите се били със снежни топки и се прибраха мокри като котета.

http://www.marica.bg/%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D1%8F%D1%82-%D0%BF%D0%BE … D-news671882.html

Да видите съседите как са, в какъв тузарски блок живея, не само да ви се оплаквам, че съм в циганската махала.

А?а?А?

Общи условия

Активация на акаунт