ÖLENE KADAR - новият проект на нашите любимци Енгин Акюрек и Фахрие Евджен - т.1

• 96 837
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте! Hug

Не можах да гледам онлайн, само малко накрая хванах! Не разбрах докторът кардиолог ли е? newsm78 Иначе ви изчетох и ми се понаместиха нещата! Интересно е, че Селви ще играе двойна игра. Може би ще снася информация на брат си, но като се влюби не знам какво ще прави.  Rolling Eyes Laughing И дали ще се опита да натопи някой друг?

Освен това аз не разбрах като брат й е убиеца и тя е наясно, за какво й е да подновява делото и да вади Даахан? newsm78 Не е ли по-добре той да е в затвора и брат й да е свободен? newsm78

# 436
  • В Града на липите
Освен това аз не разбрах като брат й е убиеца и тя е наясно, за какво й е да подновява делото и да вади Даахан? newsm78 Не е ли по-добре той да е в затвора и брат й да е свободен? newsm78

Угризения. Все пак е била дете. Едва ли е станала съучастник по желание и осъзнато.
Когато е разбрала в какво е била въвлечена, е загубила спокоствие, искале е да се реваншира по някакъв начин.

Между другото сериала хич не е зле. Изненада ме приятно така да се каже. Ще го гледам с интерес, не само заради Енго, който тук е доста различен от предишните си герои.

# 437

Угризения. Все пак е била дете. Едва ли е станала съучастник по желание и осъзнато.
Когато е разбрала в какво е била въвлечена, е загубила спокоствие, искале е да се реваншира по някакъв начин.

Между другото сериала хич не е зле. Изненада ме приятно така да се каже. Ще го гледам с интерес, не само заради Енго, който тук е доста различен от предишните си герои.

Да, но не рискува ли така да хванат брат й?  newsm78 Или смята, че ще успее да натопи някой друг? newsm78

# 438
Чувството за вина е силно явно. Освен това нейният учител много се е интересувал от това дело, но е починал и го е завещал един вид на нея.
Аз лично не разбрах със сигурност, че тя знае, че брат ѝ е убиецът. Тя обаче знае какво са направили, за да влезе невинен човек в затвора. Освен това имаше една нейна реплика от фрагман, от която може да се съди, че тя много съчувства на семейството му, което страда по него, докато той е в затвора вече 11 години невинен. Предполагам, че и не е предполагала, че той ще търси отмъщение. Все пак е твърде млада, това ѝ е първото дело, чувстваше се странно в затвора, опитваше се да се владее и да бъде хладнокръвна. Когато прочетоха оневинителната присъда, сякаш от плещите ѝ се освободи огромен товар. Да, всичко говори, че чувството на вина у нея беше много силно. Още като дете сякаш ѝ стана жал.

# 439
  • В Града на липите
Да, но не рискува ли така да хванат брат й?  newsm78 Или смята, че ще успее да натопи някой друг? newsm78

Вероятно смята, че Дахан няма да се рови, все пак е доктор, не ченге.  Grinning
Сигурно си мисли, че всеки ще си продължи живота.

А и тя е разследвала това престъпление много време, ако е имало улики срещу брат й, е щяла да ги намери. Много ми е интересно от къде ще тръгне док, и как ще разплете случая, а най-ми е интересно как ще стигне до нея. Явно са си сменили с брат й самоличността, той я наричаше с друго име.
Пак ще имаме невъзможна любов  Grinning

# 440
Очевидно при Селви чувството за вина е водещо и тя сякаш изобщо не си е дала сметка досега, че ще настъпи този момент, в който невинния Даахан ще потърси сметка на виновните. Тя сякаш не само се уплаши, но и се изненада от неговата решителност и гняв.
Дали наистина знае, че брат й е убиеца или само смята, че има нещо общо или че примерно е бил използван от някой друг и подведен....  newsm78 Да видим каква ще е и драмата с нейното заболяване. Не гледах много внимателно, но май досега нищо не казаха за това. Толкова много въпроси....
Руските дружки обещават превод утре сутринта. Жалко, че няма да мога да го погледна преди утре вечер.

# 441
Такааа, изчетох ви. Разбирам,че няма разочаровани и това ме радва. Разбирам и че голямо душене е паднало, Енги с какъв ли парфюм е бил. newsm78
За годеницата нищо не казвате, що така?
Ами сестричката на док?
Нямам търпение да излезе превод пък макар и на руски. Ако излезе нещо, пускайте линк.

# 442
Да, и на мен ми е интересно как ще разследва Дахан като не е полицай. При Йомер беше лесно, той си беше полицай. Според мен ще разчита на Селви, тя е адвокат все пак.

А български превод ще има ли? newsm78

# 443
  • В Града на липите
Такааа, изчетох ви. Разбирам,че няма разочаровани и това ме радва. Разбирам и че голямо душене е паднало, Енги с какъв ли парфюм е бил. newsm78
За годеницата нищо не казвате, що така?
Ами сестричката на док?
Нямам търпение да излезе превод пък макар и на руски. Ако излезе нещо, пускайте линк.

Утре сутринта рускините обещаха превод. Може да го гледаш на телефона, като се прибираш  Grinning
http://vkino.net/serial/40-do-samoy-smerti-2017.html - тук може да следиш.
Сестрата на док е жива, не е станала на донор. Хубавица е. Изглежда свястна на пръв поглед.
Берил - екс годеницата, какво да кажем за нея... на тоя етап, нищо интересно. Освен една лъскава пола. Женена е за Ендер и живеят в голяма скъпа къща.
За парфюма нямаме инфо  Grinning

# 444
Сестрата на Даахан, (между другото Дан ли щяхме да му викаме) изглежда добро същество. Тя беше относително малка, когато брат ѝ влезе в затвора, но любовта ѝ към него се е запазила. Цялото семейство много го обича и се радваха много при освобождаването, както на него, така и на дочка Селви.  Simple Smile

Берил всъщност не остави кой знае каква следа в тази серия. Затова и няма нужда от коментар.

# 445
Хрис, Дими,благодаря. Сега ще заредя тела, че утре в автобуса дано успея да гледам. Блазе ви, че се насладихте на докторчето тази вечер.  Heart Eyes

# 446
Хрис, Дими,благодаря. Сега ще заредя тела, че утре в автобуса дано успея да гледам. Блазе ви, че се насладихте на докторчето тази вечер.  Heart Eyes
Здравейте ще ми дадете линк да гледам олене кадар   newsm78

# 447
  • В Града на липите
Здравейте ще ми дадете линк да гледам олене кадар   newsm78

Това е май половината. Може да качат след малко и останалото.

http://youtu.be/JmwsojqWxWQ

# 448
Здравейте ще ми дадете линк да гледам олене кадар   newsm78

Това е май половината. Може да качат след малко и останалото.

http://youtu.be/JmwsojqWxWQ
благодаря

# 449
А последно как се превежда името на сериала? newsm78 Че то се смениха 10 имена и се обърках.  ooooh! Crazy

И се надявам да има готин ашк в сериала. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт