ÖLENE KADAR - новият проект на нашите любимци Енгин Акюрек и Фахрие Евджен - т.1

• 96 809
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
      Не се знае годеницата Оя дали няма да е от медицинския персонал  Thinking
      В интерес на справедливостта Пепелчето Hug първа се кандидатира за главна санитарка - да носи чай на доктора   Simple Smile

# 76
  • Once there was a Hushpuppy...
Добро утро Hug
много за четене Crazy

още една лична снимка на Фахрие и Бурак Heart Eyes

Охх, бе, ще ме уморите от смях hahaha hahaha със сантиметъра Sunglasses

Хриси, - вярно малко прилича този /който го спрягате за лошия Crazy/ на Х.Бардем, не ми е баш любимец, но е много голям симпатяга.

Аз, почти винаги го играя от отбора на лошия hahaha, ама тайно Mr. Green, по външни белези си ги подбирам, не по лошотия Blush да не си помислите нещо за мен Joy Joy Joy Joy
Ето, Емко Heart Eyes от КС ми е легнал на сърце, като най-най-готиния гадняр в тр дизи въобще евър!

Последна редакция: ср, 30 ное 2016, 09:32 от Hushpuppy

# 77
Привет!

Поздрав от фен клуба на полякините Simple Smile
Цитат
Sarp w celi / Sarp in prison cell

# 78
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Кой прилича на Хавиер Бардем, че ми е много любим?

Като гледам Бурак и Фе заедно на снимката (колко са хубави!) и си мисля, че Бурак е горе-долу с цветовете на Енгин  и сигурно много ще си  пасне новата двойка. Любопитна съм какво ще се получи.
Аз и с Туба ги харесах, но не можах да издържа сценария. Надявам се тук на по-голям късмет.
Апропо, какво знаем за сценаристката?
Режисьорът, разбрах, е със солиден опит, ако не в сериалите, поне във филмите. Или и в сериалите?

# 79
Цитат
Апропо, какво знаем за сценаристката?

Това е от туитъра ѝ:

Senarist: Kayıp, Hanımın Çiftliği, Tatlı Küçük Yalancılar, İçerde(genel öykü)

А ето и още малко за нея: http://www.sinematurk.com/kisi/28041-elif-usman/

# 80
От всички изброени само с Ичерде съм наясно. И не съм твърде очарована - много измислено и нагласено всичко, дано и тук да не е така.

Сега видях и "Въпрос на чест" - там беше много добър сценарият.

# 81
От Инстаграма на Гюлджан: https://www.instagram.com/p/BNZjh99DU_g/?taken-by=gulcanarslann

От туитър: https://twitter.com/hashtag/muebbet?f=tweets&vertical=default

Светалче Hug,
Скрит текст:
ти направо ме разочарова с Ичердето. Мислех, че не е лош.
Въпрос на чест май е по италианската версия, но не го ли приключиха набързо и него?
От Kayıp съм гледала малко. Ставаше благодарение на актьорите май.

Последна редакция: ср, 30 ное 2016, 16:58 от pepel_ot_rozi

# 82
  • Бургас
 Hug Hug Hug на всички

Хриси, дай рецепта за това чудо с меда и ракията  Peace

На Селфи  Hug мерси за чичеците  Crazy

АirraHug
Скрит текст:
така по поръчка няма да ми се получи стихче за Джесур,  Joy трябва нещо да ме предизвика, обикновено нещо дребно, незначително, за да ме тресне музата и да наредя поредната си шедьовърна простотия  Joy С напредването на сериала може би ще се случи  Peace А иначе, да, Киво го харесвам от Перлата, в комплект със Сончето  Heart Eyes

# 83
  • Once there was a Hushpuppy...
Светалчо Hug
Третия при снимките на каста на 1 стр., за него става дума Peace

Иначе се чудя как все още може да се надяват зрителите на оригинални сценарии Tired
Няма как да се избяга от калъпа - влюбени, престъпление, зли и прости роднини, отмъщение, холдинг, болница, затвор Mr. Green Като, реда на изброяване е произволен, това са задължителните атрибути.Та, най-общо  това е формулата и се спазва стриктно от всички сценаристи Laughing

# 84
Hug Hug Hug на всички

Хриси, дай рецепта за това чудо с меда и ракията  Peace

На Селфи  Hug мерси за чичеците  Crazy

Аirra,  Hug
Скрит текст:
така по поръчка няма да ми се получи стихче за Джесур,  Joy трябва нещо да ме предизвика, обикновено нещо дребно, незначително, за да ме тресне музата и да наредя поредната си шедьовърна простотия  Joy С напредването на сериала може би ще се случи  Peace А иначе, да, Киво го харесвам от Перлата, в комплект със Сончето  Heart Eyes

Шопич Hug
Скрит текст:
ама знам , че е така, просто реших да се помайтапя Wink  като зацепих що хареса името на Киво Laughing Laughing
а и предполагам, че и компанията трябва да те провокира Peace Wink
суперски подпис имаш! Heart Eyes

Светле Hug,
хм сценаристите на Ичерде не са ли други newsm78
Хъшпъпи Hug
така си е за сценариите Peace
най-малко трябва да се появи някой гениален нов сценарист на хоризонта с много иновативни идеи Peace

Heart Eyes

Последна редакция: ср, 30 ное 2016, 21:54 от Airra

# 85
  • В Града на липите
То е ясно, че ще му намерим един куп кусури на сценария, ама купон да става  Grinning

Шо
Скрит текст:
мед+ракия+олио 1/1 вторите две като поизстинат, добавяш меда да не му прецакаш положилелностите. Това е домашен сироп за кашлица и настроение  Grinning

# 86
Пепелче,
Скрит текст:
ами на мен не ми харесва Ичерде - същите жестокости, които ме отблъснаха в КПА, че даже може и да са повече, изкуствен сюжет, шит с бели конци, нехаризматични артисти повечето. Чачо е симпатяга , ама има добродушна физиономия, не му лежи ролята на корав пич, а и скучно играе. Любовта е гОла вода - нула химия. Единственото интересно нещо за мен е Арас Булут и образът, който прави. И ми е любопитно как ще се открият братята, но не знам дали това ще е достатъчно да ме задържи, нещо много досадно ми стана от мафиоти, палежи, пистолети, ножове и психопати. Вече искам да гледам сериали, в които никой не кърви.

Хъшче, благодаря. Ама наистина има прилика с Хавиер Бардем, само че този е по-хубав, а Хавиер по- харизматичен и с повече сексапил.

Айрич, ами в листата на филмите, в които е работила,  е Ичерде. Пък може там да е 15-та сценаристка, знам ли.

# 87
Добър вечер! Hug Hug Hug

аз идвам в темата като фенка на Фахрие Rolling Eyes
много съм се затъжила за нея и нямам търпение да си я гледам Whistling

Приемате ли още една фенка на Фахрие?  Hug Praynig И аз като Айррето чакам с нетърпение да си я гледам отново.  Wink

Светлеbouquet

# 88
Снеж, е как!  Hug
От страната на булката съм и аз, макар че и младоженецът ми е интересен.

# 89
Снеж, е как!  Hug
От страната на булката съм и аз, макар че и младоженецът ми е интересен.

Heart Eyes Hug bouquet

Общи условия

Активация на акаунт