ÖLENE KADAR - новият проект на нашите любимци Енгин Акюрек и Фахрие Евджен - т.1

• 96 814
  • 740
  •   1
Отговори
# 30
Все любими съфорумки са се събрали тук. Много се радвам да ви видя всичките.  Hug
Специално добре дошла на Араселия.  Hug
Шо, ти си знаеш.  Two Hearts
Скрит текст:
Ади бакалъм , да видим кога ще стартира проекта, колко работа ще отворим на нашите „фенове“, че още отсега са заети .  Joy Това го приемам като комплимент.

# 31
# 32
И нашият нов актьор в друга роля - на певец. Simple Smile

И снимка на сценаристката от полските фенове Simple Smile

Последна редакция: вт, 29 ное 2016, 16:41 от pepel_ot_rozi

# 33
Скрит текст:
За родния ни вилает пасва точно "Мюиебет", че вее ХХL пакет главният герой напет; известен с него е навред тоз най-бленуван турски зет; припадат гърлите наред, свестяват ги със кофи лед; художник, белетрист, поет, с таланти всякакви безчет, по-сладък и от манов мед тушира фенките без ред...  Mr. Green  

Шооооо,

Сега ако кажеш и какво е манов мед ще има и чичеци.  newsm78

Мюиебета има ли вече насрочена премиера?  Thinking Само да не го пуснат в понеделник, сряда или четвъртък.  Praynig Joy

# 34
Сега ако кажеш и какво е манов мед

Селфиет Hug,
Скрит текст:
С малък риск да се изложа, но мановия мед не се ли получава от маната по някакво дърво - дали не беше и дъб. Пчелите правят такъв мед, когато не намират нектар... Семеен приятел се занимаваше с пчеларство, та от него съм чувала - ако правилно спомням, де  tooth. Та тоз, манов мед цери кажи-речи всичко - рак, мерак, простак...  tooth tooth

# 35
Скрит текст:
За родния ни вилает пасва точно "Мюиебет", че вее ХХL пакет главният герой напет; известен с него е навред тоз най-бленуван турски зет; припадат гърлите наред, свестяват ги със кофи лед; художник, белетрист, поет, с таланти всякакви безчет, по-сладък и от манов мед тушира фенките без ред...  Mr. Green  

Шооооо,

Сега ако кажеш и какво е манов мед ще има и чичеци.  newsm78

Мюиебета има ли вече насрочена премиера?  Thinking Само да не го пуснат в понеделник, сряда или четвъртък.  Praynig Joy
Рускините май прогнозират сряда. За нас, с тебе, почти всеки ден от седмицата май е зает. Simple Smile Но аз ще зарязвам някой  сериал, ще решавам в движение.
Скрит текст:
За КС прочетох някакво предположение, че върви към финал, ама забравих къде.  newsm78

И нещо от Шо  Hugсъм закътала в личната си поща. Simple Smile

Червена точка и 18+  Laughing
Скрит текст:
През девет планини в десета,
на изток, запад, север, юг,
през океани и морета
кат мойто либе няма друг!

Откак го срещнах нЕмам мира,
от диви страсти съм обзета,
глава и тяло дават фира...
Но знам - виновник е пакета!

Пакета на комсер Йомер
известен е на шир и длъж,
живее в него страшен звер -
събуди ли се, изведнъж

припада всичкото кадън,
дори и котките отвън...

Когато звяра се надига,
сърцето ми направо спира,
кат сладкопойна чучулига
разпръсквам трели у ефира,

че двайсет и кусур сантима
във мен нахлуват с вдъхновение,
и чак акъла ми се взима,
но чезне всяко напрежение!

Пречистена и озарена
понасям се на облак бял,
почти съм в транс и упоена,
но няма в мен и капка жал...

Аз звяра страстно любя, дааам,
на никого не ще го дам!

Ах, този приказен герой
във кадър или пък извън
оттук нататък само мой
ще е наяве и насън!

Ще ме събужда и приспива,
ще ме обгрижва устремен,
с любов и страст ще ме опива
пакетния ми супермен!

Гласът му като меден звън
ще гали моите уши
"А! А! Ай лав ю, бе, кадън!"
за мене нежно ще звучи...

"А! А! А! Ах, бе, синьорина,
за теб дори света ще срина!"

# 36
  • В Града на липите
Като разгледах семплия каст на стр. 1 съм особено впечатлена от новия ни злодей.
На всичкото отгоре, съм му свикнала и с името, та от сега съм настроена да го харесам. Simple Smile
Съвсем бегло ми прилича на един много любим мой актьор - Хавиер Бардем.

П.п.
Скрит текст:
с това темпо на свръх наблюдение от Бай Брадър, и верните му помощнички, може до първия трей да си останем на трета страница  Joy

# 37
Китиджим, мерси за мановия мед.  Hug Как хубаво го е наредила в рима Шо?! Мюиебет - манов мед.  Blush За сега сме на романтик рими. Като дойде времето за "онези другите"  Embarassed ще стане страшно.  tooth

Пепелче, ще стане ентересан ако пуснат Мюиебета в сряда.  Wink Кършъ КС.  Laughing Боце и ФЕ ще си мерят вечер ... рейтингите.  Joy

Като разгледах семплия каст на стр. 1 съм особено впечатлена от новия ни злодей.

За неразгледалите може ли подсказка, лютфен! Кой ще е злодеят? Бозавия или дългия?  newsm78

# 38
Аз не знам в кой ден дават „Дръзки и Красиви“. Вероятно в този ден ще сложат моабета.  newsm47

# 39
Китиджим, мерси за мановия мед.  Hug Как хубаво го е наредила в рима Шо?! Мюиебет - манов мед.  Blush За сега сме на романтик рими. Като дойде времето за "онези другите"  Embarassed ще стане страшно.  tooth

Пепелче, ще стане ентересан ако пуснат Мюиебета в сряда.  Wink Кършъ КС.  Laughing Боце и ФЕ ще си мерят вечер ... рейтингите.  Joy

За неразгледалите може ли подсказка, лютфен! Кой ще е злодеят? Бозавия или дългия?  newsm78
Май бозавият ще е приятел на доктора, а дългият ще е злодеят. Но това е по слухове.
А се яви на една снимка още един с неизяснен статут- Рагъп Саваш  newsm78
За невнимавалите, повтарям:
Скрит текст:

Дими, в четвъртък е ДК.

# 40
Аааа, как така? Само един ще е лошият? Къде се е чуло и видяло турски сериал без много гадове? То в комедиите са повече от един, та какво остава в драмите. А в КС са гад до гад. На мен затова всичките ми опити да го гледам този сериал се провалиха, въпреки, че много харесвам главните актьори. Та и сега очаквам една дузина гадове.

# 41
   Привет на всички!

Димони

Хриси Hug злодея и аз го забелязах  newsm53

B
   И тук котките ще участват активно - от сета с предварителния арест  май  Whistling

# 42
Аааа, как така? Само един ще е лошият? Къде се е чуло и видяло турски сериал без много гадове?

+ 1  Peace И без стрина, която да лющи леща и интриги олмаз.  

Скрит текст:
А в КС лошите си имат доста фенове.  Grinning

# 43
Селфи, а бе и аз май ще му стана фенка на тоя злодей дето е по-горе.  Joy Joy Joy Joy Joy Само трябва да видим как му е мановия мед или там някои други работи, че всичко е важно.  smile3521

# 44
Май се заформи фен клуб на Злодея.
Аз в КПА се записах в грешния клуб, затова сега ще членувам във всички клубове. Simple Smile
И най- вече в един.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт