ÖLENE KADAR - новият проект на нашите любимци Енгин Акюрек и Фахрие Евджен - т.1

• 96 838
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
Направо не ми се мисли Селви какво я чака като се разбере истината, но това ще е накрая на сериала. Simple Smile Дотогава с нетърпение чакам ашк. Фахрието много ми хареса, даже не очаквах чак толкова.
От Берил очаквах пък повече емоция като разбра за освобождаването на Док, но пък полата ѝ беше трепач. Имам подобна, само да се постопли Simple Smile

Кога ли ще ни пуснат фрагман?  newsm78 Предположения?

# 466
Бекстейдж.  Laughing Laughing

# 467
# 468
  Добър вечер!

Димони Hug присъединявам се към обобщението ти  newsm10 За 11 години в затвора доктора кой знае колко още неща е научил и какви приятели си е намерил ... За мен сериала е интригуващ в много посоки  и очаквам с нетърпение следващото развитие на събитията

И имам усещането за препратка към идеята на Фатмагюл.  Thinking Историята на жертвата и виновника,който се опитва да изкупи вината си.Само че тук Енго е в ролята на жертва.Питам се коя съдба е по-тъжна-на изнасиленото момиче или на младия лекар,който пропусна 11 години от живота си зад решетките,с отнети :годеница,планове за семейство,успешна кариера,за която се  труди години наред. Керим спечели борбата за доверието и любовта ...,а  Селви дали ще успее?!

И аз клоня в тази посока, но мисля, че доктора изглежда много по-нахъсан и мотивиран да търси справедливост .

П.П. И съм неприятно неизненадана от рейтинга,както и предполагах,ще разчитаме на износа  newsm47

Последна редакция: пт, 13 яну 2017, 19:11 от araselia

# 469

Фрагман

Последна редакция: пт, 13 яну 2017, 20:55 от Dimony

# 470
Дими,  Hug Hug за фрага.
Нещо Док попита Берил за чоджука, ама отговор не чух.  newsm78

# 471
  Ужасна травма е за едно дете да е свидетел на убийство  ooooh! Чудя се,дали сърдечното заболяване няма връзка с това преживяване ,брат й е постъпил много жестоко  #2gunfire

# 472
Ари, май сърдечните проблеми са преди убийството и брат й затова се е хванал на хорото, за да вземе пари за операция.Но пак е жестоко да я направиш съучастник и свидетел на убийстов на 11-12 години вероятно. А бе дете още.

# 473
# 474
Дими,  Hug Hug Hug

Значи тя си е признала, че е свидетелствала.  newsm78

# 475
# 476
Добра вечер!

Много интересни мнения сте споделили. Прочетох ги и в момента гледам епизода с превод, но после сигурно ще го направя пак, че да си понаместя фактите в главата. Laughing  И тук надничам в очакване на фрагмана.

Димони, благодаря! Hug

Ако наистина Селви си е признала и Даахан знае коя е, това ще е много изненадващо, но и изключително оригинално решение. Много би ми  допаднало. Дано не се заблуждаваме, може да си говорят и за друго. Фрагманите редовно ни хвърлят по борчетата.

Колко ли е трудно да живееш с такива угризения  цели 11 години... Очевидно всяка нощ случката се връща при Селви под формата на кошмар. Нейната агония е не по-малка от тази на Даахан и нищо чудно още в началото да му каже, за да облекчи съвестта си. А може той да разбере по някакъв друг начин. newsm78 Даже ще е още по-интересно да видим как ще се зародят любовните отношения между тях въпреки това.

Последна редакция: пт, 13 яну 2017, 22:27 от * Дъга

# 477
Всъщност не се знае дали става въпрос за това. Може за друго да си мисли, че лъже. Може да си мисли, че има някакви други мотиви да го освободи например.
Но пък ако му е казала истината, това ще е супер. Тогава ще стане още по-интересно, защото да се развива действието около някаква тайна е нещо банално, но да се напише сценарий при известяване на тайната е доста по-трудно и става любопитно за какво аджеба ще иде реч? А честността между другото е качество достойно за уважение. И е признак за проява на смелост. В такъв човек влюбването е далеч по-лесно. Макар и  не мигновено.

# 478
  • В Града на липите
Всъщност не се знае дали става въпрос за това. Може за друго да си мисли, че лъже. Може да си мисли, че има някакви други мотиви да го освободи например.
Но пък ако му е казала истината, това ще е супер. Тогава ще стане още по-интересно, защото да се развива действието около някаква тайна е нещо банално, но да се напише сценарий при известяване на тайната е доста по-трудно и става любопитно за какво аджеба ще иде реч? А честността между другото е качество достойно за уважение. И е признак за проява на смелост. В такъв човек влюбването е далеч по-лесно. Макар и  не мигновено.

Всичко това е така, и щеше да е чудесно, но от другата страна е брат й.
Тя едва ли ще предаде брат си, а как би обяснила, лъжесвидетелството си без да го замеси  Thinking
Полуистината пак си е лъжа.
И аз мисля, че това в трейлъра има връзка с мотивите й да поеме делото. Чул е вероятно нещо. newsm78

# 479
Здравейте, банда! Не съм влизала от преди Коледа, така че приемете най-хубавите ми пожелания за всички отминали празници.
Току що изгледах серията с руските субове. Много ми хареса, много. При всички тийзъри, фрагмани и трейлъри вече бяхме наясно какво ще се случи и въпреки това беше много интересна серията. Снимана е като филм, с дълги като продължителност кадри, с невероятна музика, чух май и  Shocked симфоничен оркестър, а бе филмова музика си беше!
Имаше невероятни кадри, браво на оператора и режисьора, понеже вече ви изчетох, знам, че сега има друг режисьор и екип и малко се притеснявам да не се оплескат нещата.
Много са се постарали от АТВ-то и не са спестявали от важните неща. Личеше си, че режисьора снима реклами и клипове, имаше кадри, които го издадоха, но всичко беше красивоооооо. В този ред на мисли, нямам търпение за втори епизод, любопитна съм да видя дали режисьора ще продължи в същия стил или първа серия е заснета само като филм, с тези дълги кадри и почти никакъв диалог. Първа серия само ни въвежда накратко в историята, същинският сериал започва от следващата серия и да видим какво е режисьорското решение.
За актьорите няма за казване. Каста е подбран внимателно и дано в бекстейджа обстановката е приятелска, вярвам, че играта на всички ще е на ниво, остава и да се забавляват те самите.

От тук нататък да му мислят сценаристите и режисьора, всичко е в тяхни ръце.

Благодаря на всички за инфото и преводите! Димони  Heart Eyes

П.П. Забелязах, че нашите и турските журналисти за учили в един и същ университет. Дахан току що е осъден, закопчан и те го питат: "Как се чувствате?", но можеше и да е по-зле  Laughing, можеше да го попитат: "Друг път случвали ли ви се е?"

Общи условия

Активация на акаунт