Боледуване на децата ни - тема 45

• 48 536
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Така говориш, щот не знаеш колко е хубаво без мъдрец  Mr. Green Проблемен имам предвид. Олекна ми на главата направо.

# 106
а, знам, знам аз...представям си поне. Но понеже ме е страх, ще чакам ножа да опре до кокала.

# 107
  • Варна
Така говориш, щот не знаеш колко е хубаво без мъдрец  Mr. Green Проблемен имам предвид.
Абсолютно.
Няма да стане по-добре, това е сигурно. Изчакай да се излекува възпалението сега и го махай, докато не ти е направил поразия. Къде повече от това, щом се възпалява, най-много някоя сутрин да се събудиш подута. Моят зъб беше ретиниран, вадиха го с операцийка - рязане на венеца и на самия зъб с едно трионче Mr. Green Само страхът ми беше голям, през половината време роних сълзи на стола, а докторът ми вика "ау, шубелийчето ми то smile3560 ". Ама няма такъв кеф после.

# 108
  • София
Тет, и аз бих те посъветвала да махнеш мъдреца. Живот ли е това - здрави, прави, млади хора всеки месец да пием антибиотици; че ти се и мъчиш, на всичкото отгоре. Мен такова, ако ме заболи, бих го махнала.

Рали, мими, мерси за подкрепата  bouquet.

# 109
Ами щото не расте на криво, здрав е зъбът...просто половината е покрит с венец и там се образува джоб, в който се пъха храна и се възпалява. Не че октомври не бях на почистване на зъбен камък, ама се пъха..пусто...Мой си е пък, не го давам Crossing Arms Mr. Green

Ще го махам, то е ясно де...

# 110
Оф, надявах се да пропусна някоя тема, ама уви... Tired
И понеже сте повече вряли и кипяли от мен момичета, я да питам: дребния няма сополи, няма Т, а повръща след сън  като отначало почва да кашля и после на фонтан.
Каза че го боляло гърло обаче понеже тия дни му миришеше дъха и го мазах с гранофорин и не мога да видя хубаво дали е червено.
Иначе играе сега, не иска да яде.
Може ли да е сополива кашлица това или е някой вирус?
П.С.
Тета, махай го щом куп илачи изпи и пак те тормози  Peace
А за синузит напоследък чувам за някакви нагревки-ходиш и се печеш на някаква лампа.

# 111
Лъки,спокойно ли спи?Нещо чуваш ли отзад в носа?Промий добре и Дръпни с прахосмукачката.При моята,след махането на сливицата,всеки вирус започва с болки в гърлото,а преди и при херпангина,не я е боляло.Сигурно е вирус при вас,особено щом е имал и лош дъх.Някой заден сопол,може да го мъчи.

# 112
Абе щом е на фонтан, не ще да е от гърлото си мисля аз. Нещо стомашно да не е... Thinking
Или да е понастинал..

# 113
Да спокойно спа, не е хъркал или поне аз не съм го чула  Mr. Green но преди да повърне се закашля и едва успях да го издърпам в банята.
Дадох до сега 2 дози натриев , гризна няколко солети и го намазах пак с гранофорина.
Мъчих се да го издухам, но няма сополи.
Иначе нямам такава джаджа дето смуче сополи отдавна.
Дано ни се размине  Praynig че никога досега не ми е връщал досега и ми е тъмна индия.

# 114
  • София
Лъки, има вируси с повръщане. Доколкото си спомням, продължаваха за кратко. Не го насилвай да се храни; утре може да ти се оплаче от болки и в корема. Нека пие течности, за да се промива стомахчето.

# 115
  • shumen
Тет, според мен махни мъдреца,ако ти пречи и боли.
Аш,и аз съм за АБ за теб.
Ние цял следобяд сме по лекари и накрая пак ни приеха в болницата.С диагноза пневмония с ларенгит сме този път след снимка.
Лъки,според мен е вирус.

Последна редакция: чт, 01 дек 2016, 22:05 от danaeka

# 116
Малееее Дани бързо да се оправя малкият. Дано а намериш начин да го задържиш по-дълго у дома.

# 117
  • shumen
Хоуп,благодаря.Мисля да не го пускам целия месец.

# 118
Оххх,Дани...Нали ангина беше?!Кво се случи пак?!Бързо оздравяване на малчо и здрави нерви на теб!Дано всичко бързо се оправи! Hug

# 119
Имах точно такъв мъдрец с венец отгоре като капаче. Така се възпали, гласа ми се изгуби, за болките в гърлото няма да казвам. Клъцнаха месото отгоре и това беше. Още го имам мъдреца, от тогава минаха 10 год и е ок.
Оле Дани, аз не можах да ви прочета много последните дни. Как пневмония? Детето не пи ли до скоро АБ? Какви симптоми имаше? Стискам палци да се оправи бързо малчо  Hug
Ти снимката видя ли я?
Аз като имах възпалени синузи хич не се замислях за АБ. Много неприятно усещане и мирис имах.
На мен пък понеже приключих 10 дневния АБ за хеликобактер и езика ми се обложи. Така ми беше станало и миналата година когато пих пеницилин за възпален венец и  постепенно с дните намалява и накрая остава в основата на езика обложено и после и то изчезна. Дали са гъбички  newsm78 Трябва ли да пия нещо ако са или тялото ще се справи само

Общи условия

Активация на акаунт