Боледуване на децата ни - тема 45

• 48 577
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
Ами миналата година му излизаха, лекаря каза вирусна уртикария. Те са гоеми сърбящи и твърди пришки, като топчета
Имаше една болест с обриви по краката където трябва да се лежи, но как беше  newsm78

# 196
За пришки не съм чувала, за обриви -да. Има една болест крак-ръка-гърло ли беше, нещо вирусно ...но чак пък пришки newsm78

Само по краката ли са тези пришки-нагоре по тялото няма, така ли? Странно...за пръв път се сблъсквам с такова чудо, а не е като да не съм чела тук-там  Thinking

# 197
  • варна
Искам да попитам за кашлицата, преди седмица -две малкия беше почнал да се кашля сухо ,хрема  нямаше ,почнах да го водя на солна стая и кашлицата стана влажна с храчки, в понеделник пускахме кръв и урина за яслата, ЛЛ го прегледа каза, че няма нищо.Сега му теква бистра като водичка хрема и то предимно ако плаче, носа му не хърка, спи със затворена уста. Вчера също го преглеждаха всичко е наред ,а още кашля.
На какво може да се дължи тази кашлица, не виждам да му се стича секрет отзад на гърлото.

# 198
  • гр.Пловдив
Ами може да е остатъчна кашлица,щом е прегледан и е ок,няма страшно Peace

Аз се наплаших яката от тази пневмония,буквално за 2 дни го бутна,понеже преди това не му е било лошо,да е влачил сополи само малко кашляне 2,3 дни ,,,,,вдигна 40 градуса температура, ,през нощта беше вир вода мокър,на другия ден беше с обрив по корема и гърба и се озовахме в спешното и оттам,снимка и айде готова пневмония #2gunfire #Cussing out #2gunfire

# 199
Не мисля, че е този вирус крак ръка. А за онази болест тя засяга май само краката и има болки. А тези пришки на моето ги има по цялото тяло. Червени твърди топчета и сърбят. С диаметър 1-2 см са, като бяха излизали отдолу на стъпалата го болеше много понеже се подуват. А за другата болест попитах понеже бях чела за нея и исках пак да прочета за симптомите

# 200
Лино, да не е някаква екзема. За коя болест говориш - подагра, псориазис...едва ли.  Направо ме хвърли в тъч Crazy Crazy На кожен защо не го заведеш?

# 201
болест/ синдром на....нещо си. както и да е. Засега ще изчакам, утре и без това е неделя. Ако е същото като преди може пак някой вирус, знам ли. Или от аб-то, но той и друг път го е пил
Я кажете, понеже утре сутрин трябва да е последна доза от аб-то 10мл и сега като му давах и гледам то почти нищо не останало, към 5 мл да са. Да ги дам ли утре сутрин, въпреки че е по-малко ? Явно или съм разсипвала много или съм му давала повече  ooooh!
Дани пиши как сте?
Хоуп на колко годинки е детето ти? понеже пишеш, че не боледува вече

# 202
  • Варна
Дай му колкото е останало.

# 203
 Лино почти на 7 години.

# 204
Здравейте,
Имаме варицела, проблема е че от днес почна да кашля. Това дали е усложнение?
Говорих с личната , каза засега само проспан сироп.

Последна редакция: нд, 04 дек 2016, 17:02 от dessi *

# 205
Момичета един спешен въпрос към тези, които сават или са давали тонзилотрен. Гледам има зелени и розови опаковки. От кой вид вземате вие? Тук не го намирам с тези съставки

# 206
Розови са моите-сега погледнах в шкафа Peace втората картинка
http://apteka.framar.bg/30001140/%D1%82%D0%BE%D0%BD%D0%B7%D0%B8% … B0%D0%B1%D0%BB-60

Има и зелени....за първи път ги срещам, да не е просто нова опаковка newsm78
Зелени: http://apteka.framar.bg/30001140/%D1%82%D0%BE%D0%BD%D0%B7%D0%B8% … B0%D0%B1%D0%BB-60

# 207
Зелената опаковка  е новаа, иначе си е се същият тонзилотрен.

# 208
Дани,как сте?Как е малчо.Пиши като имаш време.
Моето има още сополи и спорадична кашлица.Пуснах си още два-три дни болничен,че и стомашният вирус се върти от вчера вкъщи-снощи батко и,днеска аз нещо не съм в ред.Ако ще го кара и него,да го изкарва,че да мирясам и да ида малко на работа,да си почина. Twisted Evil

# 209
  • На брега на реката
Имат нови опаковки, като състав трябва да са същите.

Общи условия

Активация на акаунт