Боледуване на децата ни - тема 45

• 48 593
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
Ох и моето утре трябва  да е  на училище, само да видим днес изследванията как са ! Болничният ни е до  днес. Много  време в нас.. общо казано месец вече, като  изключа 3 те дни  на училище между двете разболявания. Абе от 29- 30.10 дето имаха 4 дни почивни и точно тогава цъфнаа... от тогас до сега е ходил 3 дни само.

# 226
Фер, честита рожденичка! да расте здравно, умно и красиво дете, много да ѝ се радвате и да ви радва!  bouquet
ох, Дани, измъчихте се много. дано минава по-бързо, че и коледни приготовления ви чакат  Simple Smile
момичета да попитам, мисля, че Хоуп беше споделяла, някой ползвал ли е кело-кот за белези? имаше ли ефект и колко време мазахте? малката вчера си сцепи устата (между носа и устните), и много ме притеснява, че ще остане белег, та като заздравее мисля да го почвам.

# 227
 sylviana - да доволна съм.
Има белег като точка. А разреза беше около 1 см.
Мазах 6 месеца всеки ден. И лятото много го пазех от слънцето.

# 228
  • На брега на реката
Благодаря ви, момичета! Толкова да ми е емоционално, нощес като луда ме връхлетяха по никое време спомени от бременността, от раждането, от първите месеци, от първата разходка с количката, от сладката пита и още, и още. Едни такива пресни, все едно не са отминали тия 8 години.
Силве, ако я оставите да си зарасне раната спокойно, без да я чопли и човърка, е малко вероятно да остане белег. Малката си беше сцепила челото на острия ръб на масата, доста сериозно поражение си беше, близо 5 пръста. С времето се заличи, само като реве, се зачервява местенцето, но си е деликатно. Белегът от първата пъпка на носа й от варицелата също се заличи за 5-6 месеца. Тяхната кожа е млада, еластична и лесно се регенерира.
Рали, не е мое дело Simple Smile Същинското тържество ще е в събота, та в петък вечерта ще се вихря. Ще покажа и дано да е за хвалене Simple Smile

# 229
Фер, да ти е здрава, безгрижна и много щастлива рожденичката!

Поправих се. В бързината сутринта помислих, че ти имаш рд.

Последна редакция: пн, 05 дек 2016, 11:27 от Пролетен дъждец

# 230
Хоуп, Фер, благодаря за споделеното. раната е около 1 см, като срязано е, тънко, но дълбоко. тя е с много тънка кожа, от тези крехките, порцелановите, полу-прозрачните, няма начин да не остане нещо. от варицелата добре, че имаше само една на лицето, остана си като дупчица, а вече са повече от 6 месеца, хем мазах много с цикабио.
Фер, домашно парти ли ще бъде?

# 231
  • На брега на реката
Диско парти ще е, няма да ги побера толкова деца вкъщи.
Силве, и малката е много беличка, направо прозрачна. Особено след слънчевия загар, белезите драстично избеляха. Пък и нали казват, че по-лесно заздравяват раните в хладно време, а не в летните горещини. Малката за нова година се разцепи, страшна гледка беше, с празничен тоалет и огромна рана на челото  ooooh!

# 232
леле, Фер,ужас, при вас явно по-страшно е било. оф, знам, че децата така растат, ама като ми се случи някоя такава случка хич не ме успокова тази фраза.
поне ни изтече инкубационният период за бяс (нали не слагах противобясната ваксина), та поне за това не се тревожа вече.

# 233
  • София
Фер, жива и здрава да е рожденичката  newsm59
Болните дечица (и родители ако има болни) да оздравяват.
sylviana, по-спокойно ще ти е вече. И аз доста страх брах докато мине инкубационния период при мен, хем съм дърта вече  Tired Представям си за детето какви притеснения са.

# 234
Силве, много добри новини. Да си призная, на няколко пъти щях аха аха да те питам какво става, но не посмях, за да не те тревожа Confused

# 235
здравейте, някой ползвал ли е това : http://www.multipharm.eu/product/3038/humer-hyumer-stop-virus-sp … -virusi-15ml.html

Описание
Хюмер Стоп Вирус е спрей за нос, предназначен да предотврати появата на настинка и грип като стопира вирусите.
Този спрей за нос трябва да се използва:
-Когато имате контакт с простудни или грипни вируси;
-Или веднага след появата на първите симптоми на настинка и грип.

Хюмер Стоп Вирус назален спрей:
-Улавя вирусите
-Помага на организма да ги елиминира
-Защитава и хидратира назалната лигавица

Състав:
Полиоли(осигуряват микро-покритие), буферни системи(кисело pH), бензалкониев хлорид(консервант), аромат на мента, вода.

Внимание:
Да не се използва при деца под 1 годишна възраст.
Да се спазва предписаната доза и да не се прилага повече от 7 дни.

# 236
miamim, ужас е това чакане с тоя бяс, то само като прочетеш в интернет и косата ти настръхва, ще каже човек, че ухапване от бездомно животно си е смъртна присъда направо  Rolling Eyes
Тете, благодаря, че ни мислиш  Hug.
Скрит текст:
вчера съседското дете са го приели в инфекциозна, с лаймска болест. през юли го ухапа кърлеж, носиха го за изследване, уж нищо нямало, и сега милото... не е за вярване колко са коварни тия зарази, бе  #2gunfire

# 237
  • shumen
Силве,ужас.
Миамим,Силве,това да те ухапе бездомно куче си е ужас.
Ние днеска бяхме на ушен.Ушите са добре,но на листа е писано остър ларенгит и казаха,че още е задръстен от храчки.Продължаваме лечението засега.

# 238
Дани, дано скоро новините да са по-добри. ти как го усещаш детето, има ли подобрение?
Скрит текст:
току-що станах леля на един 4-килограмов (!!) красавец. не знам къде се намирам, баща му още по-малко, и ме помоли да се заема с организирането на напиването довечера  Laughing ама толкова се е ошашкал, че нито ми казва какъв бюджет, нито за колко човека  Laughing

# 239
Силве колко е инкубационния период? Детето бездомно куче ли го ухапа? Ужас
Може ли да споделиш за съседското дете, с какви симптоми го приеха в болница и ако разбереш как го лекуват. Нали малкия се разболя август...всичко по темата ме интересува
Честито племенник  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт