Боледуване на децата ни - тема 45

• 48 228
  • 737
  •   1
Отговори
# 315
И при него Панадола не действа при високи градуси .Затова и нощес на 39  дадох нурофен от по силният.
Сега е тръгнала нагоре...от 37,5 на 38 и дадох панадол,че ако скокне още вече панадола няма да помогне.

# 316
Панадола ще смъкне, но държи по-малко часове...Лайт, вземи си хексалгин или течен аналгин, че нурофен само още два пъти това денонощие ще можеш да даваш, пък да имаш лекарства за смъкването все пак Confused Дали да не вземеш грануфорин да мажеш гърлото, може да помогне?
Аз се каня да си взема в хладилника, ето скоро ме боля зъб, ако имах, щях да мацна от зеленото..

# 317
Тете, ти продължаваш да си пазиш зъбите, не искаш да те посещава зъбната фея  Mr. Green
Лайт, панадол го дават ефикасен до 38, след това нурофенът има по-голям ефект. аз съм редувала на 4 часа, като съм виждала зор. хладки ванички, чорапки с оцет, куул-пач и всякакви такива също съм включвала, помагат, макар и не като лекарствата.

# 318
Ха ха...Силве
Скрит текст:
нИ щЪ я таз фея Stop Вчера ходих на панорамна снимка, ще решаваме със зъбарев ще го вадим ли златният ми мъдрец, или само венеца ще резнем, че да се покаже целят newsm62
Баш ей тъй -  Mr. Green седях на рентгена

# 319
  • На брега на реката
Ох, Лайт, и вашата не е лека! Тантум верде облекчава бързо гърлобола, имай го предвид. Тет, пък да знаеш аз и върху зъб съм го пръскала, че понякога съм като малките деца и зъбоникненето и не минава само с аналгина.
Иначе и аз съм ЗА задържането максимално дълго след сериозно лечение. Но ей на, 9 дни беше малката у дома, и за 3 дни на градина, я хвана дрисъка  Crossing Arms Обаче с учениците е по-различно, колкото повече отсъстват, толкова по-трудно се наваксва материала. Знам, че здравето е най-важно, но точно в началните класове пропуските могат да са най-осезаеми. Лайтче, стискам палци да намериш вариант мощно да го подсилиш. Въпрос на време е да се стабилизира, но след толкова АБ, е логично да е по-кекав. А нали знаеш, че в училище болните са още повече.  bouquet

# 320
Тете, да споделиш после как сте решили проблема, че и аз съм със същия, ама още си трая, търпи се.
чудото пак е с втори ред зъб, явно така ще растат - първо излиза постоянния, после се разклаща млечния, пада и постоянният се намества някак. тя се кефи, че не ѝ оставало дупка и не ѝ стояло грозно като на другите. сега дразни съучениците си с “дупки“ и всички си мислят, че е много готино да ти растат зъбите на 2 реда  ooooh!

# 321
Силве, по-добре така, отколкото да ти викат, че ти е рядка оградата tooth
Тантум вердето е слаба работа - и пръскалото, и смукалките Stop само ибупрофен ме спасяваше от болките в гърлото покрай този пуст мъдрец..

А за училището-аз съм на друго мнение. Няма проблем с отсъствията и материала.... нашите деца вървят умни и интелигентни, и изпреварват програмата...така че нищо не губят и нищо не трябва да наваксват Mr. Green На откритият урок в градината преди седмица заграждаха кое е квадрат ooooh! това от преди две години го знаем вкъщи, барабар и със сложните фигури като пирамиди, шестоъгълници и т.н. даже вчера и триизмерните ми обяснява, като куб, сфера и т.н.

# 322
Хаха, Силве, разсмя ме с тези два реда зъби.
Скрит текст:
Аз хич не съм помъдряла още. Само един мъдрец имам досега, който не можеше да излезе и го вадихме. Като ми показа доФторът с огледалце дупката, щях да припадна. Имах чувството, че стига до гърлото ми  Sick

Да дам още един глас за Тантума при деца. Имаше и някакво с локален антибиотик, но му забравих името.

Фер, аз съм на обратното мнение за училище. Колкото са по-малки, толкова по-лесно се наваксва. В първи клас де факто не учат почти нищо кой знае колко по-различно от ПУК.
Писали сме заедно с Тет.

# 323
Трахизан, ама за деца не знам става ли...

# 324
Орофар е пръскалото с локален антибиотик. Аз го ползвам като тежка артилерия - силно червено гърло, болки при преглъщане, фарингит, ларингит. Става за деца над 4 години. Малко е неприятен на вкус, в сравнение с Тантум верде, ама върши работа.

# 325
Тц...орофара няма АБ, само обезболяващи...

# 326
Сега погледнах листовките в нета. Трахизан съдържа антибиотик Тиротрицин. Орофар съдържа бензоксониев хлорид, който бил дезинфектант и антисептик  Crazy
Сега се сетих, че и Биопароксът е с аб, но за него бях чела нещо. Бяха правили някакво изследване.
едит: Сетих се- за сериозни алергични реакции.

# 327
  • На брега на реката
дъждец, Тет, имате ли ученици? Не знам, моето явно е от назадничавите. Изпусна едни десетици, едни сантиметри, пустото "Й" и да ви кажа все така ги греши, защото вероятно аз не обяснявам като госпожата и не съм и предала трайни и качествени знания. а не отсъства кой знае колко, от началото на учебната година има едноседмично ходене до Трявна и общо още около седмица от стомашен вирус и ларингита.
Орофар си е направо с лидокаин, екстра е за гадни и сериозни болки в гърлото. Добро е и за ларингити и фарингите, бях го забравила. Добре, че ми напомнихте. Мисля сериозно да си обновя аптечката, че ей го както стана тази нощ, пак нямах подходящото лекарство. А ще ми потрябва или в малките часове или в събота или неделя  ooooh!

# 328
Аз съм с градинарче, Дъждец има ученик Laughing
Ще го навакса бе, Фер, стига се спича за глупости Hug

# 329
  • гр.София
Оооо Трахизан за мен е чудодейно за лечение на болки в гърлото. Взето веднага,след като усетим че ни заболява и стопира всичко. Миналата седмица се събудих със зверски гърлобол. До вечерта взех 4(май се взима през 4часа) и си легнах със спокойно гърло. Трябва да видя дали става за деца.

Общи условия

Активация на акаунт